5 Temmuz 2015 Pazar

RUSYA'NIN NÜKLEER SİLAH KULLANMA ŞARTI

RUSYA SAVUNMA BAKANLIĞI, NÜKLEER SİLAH KULLANMA YETKİLERİNİ AÇIKLADI



Rusya Savunma Bakanlığının Nükleer Silahlardan sorumlu birim başkanlığı kendilerine verilen nükleer silah kullanma şartlarını açıkladı. Yani yetkiyi almışlar.

İşte o şartlar:

Eğer her hangi bir ülke Rusya'nın ikili savunma anlaşması yaptığı bir müttefikine karşı Nükleer Silah kullanırsa Rusya da kullanacak. Kime ya atana ya da atanın bir müttefikine. Yani ya ABD'ye ya da ABD'nin bir müttefikine karşı kullanacak. Eğer Rusya'nın bir müttefikine karşı nükleer değil de konvansiyonel bir saldırı yapılırsa Rusya da konvansiyonel bir karşılık verecek ama nükleer silah kullanmayacak.

İkinci şartları ise çok daha tehlikeli. 
Eğer her hangi bir ülke, doğrudan Rusya'ya karşı nükleer ya da konvansiyonel bir saldırı yaparsa işte o zaman Rusya doğrudan nükleer karşılık verecek. Yani Rusya'ya saldırı nükleer savaş anlamına geliyor. 

Bu ne demek?

Nükleer müzakerelerin çıkmaza girdiği şu günlerde ABD, İran'ı vurmak isterse Rusya ne ile vurduğuna bakacak.Eğer konvansiyonel bir saldırı olursa Rusya da misliyle yani konvansiyonel karşılık verecek. Ama ABD, İran'a nükleer saldırı yaparsa işte o zaman Türkiye de risk altında demektir. Çünkü Rusya o zaman nükleer silah kullanacağını açıklıyor. Ya ABD'ye vuracak ya da ABD'nin bir müttefikine karşı kullanacak. Türkiye de ABD'nin müttefiki olduğundan risk altındadır.

İkinci husus eğer Avrupa'dan ya da Ukrayna'dan ya da Baltık Cumhuriyetlerinden Rusya'ya karşı doğrudan bir saldırı yapılırsa o zaman Rusya "Avrupaya nükleer bomba yağdırırım" tehdidi savuruyor.

Evet. Rusya'nın nükleer silah kullanma şartları ve ilgili birimine verdiği yetkiler başta ABD olmak üzere onun müttefiklerine de bir TEHDİTTİR. Hem de Nükleer bir tehdit.

RUSYA VE ÇİN YUNANİSTAN'A TEKLİF GÖTÜREBİLİR

YUNANİSTAN'DA YAPILAN REFERANDUMDAN "HAYIR" ÇIKTI.



YUNAN HALKI AB ŞARTLARINA "HAYIR" BATMAYA "EVET" DEDİ.

Muhalefet lideri Samaras istifa etti. Yunanistan meselesini görüşmek üzere Alman Başbakanı ile Fransız Cumhurbaşkanı yarın acilen görüşecekler. Bu toplantıdan bir şey çıkmayacak. Onların derdi biraz da kendi kamuoyularına karşı kendilerini savunmak.

Yunanistan'da bundan sonra neler olabilir? 

Çipras AB'den yeni bir teklif bekleyecek. Referandumdan EVET çıksaydı Çipras istifa edecekti.

Yunanistan'ın içinde bulunduğu bu durum Rusya ve ÇİN için bir fırsat olacak. Malum, ikili ortak bir banka kurdular. Rusya da kendi başına uluslararası para trafiğini organize eden Yahudi Sistemine alternatif bir sistem kurmuştu. 

İktisadi bir terim olduğu için Erbakan Hocamızın diliyle açıklayalım:

Örneğin Arabistan'a para gönderip mal alacaksak parayı önce Yahudiye veriyoruz.Para önce ABD'ye gidiyor ve Yahudi komisyonunu aldıktan sonra Arabistan'a gönderiyor. Komisyonlar peşin.Ama işlemler hep kağıt üzerinde yürütülüyor. İşte Rusya bu sisteme karşı kendi sistemini kurdu.

ÇİN ile de ortak banka kurdular. Şimdi Yunanistan'a "Gel sen de bu sisteme gir,AB'nin vermediği kredileri sana biz verelim" diyecekler.

Neyin karşılığında?

Yunanistan'ın NATO'dan çıkması ve NATO'ya karşı Rusya ile ÇİN'e ortak üsler vermesi karşılığında.

Olabilir mi? Biz bekliyoruz. 
Böyle bir teklif Yunanistan'ı NATO'dan çıkarmaz ama olacak bir darbeyi tetikleyebilir.

Bakalım ne olacak?

PKK'LILAR ÖLDÜKLERİ YERDE GÖMÜLSÜN

YURT DIŞINDA ÖLEN PKK'LILARIN TÜRKİYE'DE GÖMÜLMESİ ENGELLENMELİ 





Suriye ve Irak'da her gün onlarca PKK/PYD militanı ölüyor. Bunların tamamı kendi memleketlerinde gömülüyor. Irak'lı olanlar Irak'da, Suriye'li olanlar Suriye'de, Türkiye'den gidenler de Türkiye'ye getirilip gömülüyor. 

Türkiye'ye getirilip gömülenlerin cenaze törenleri PSİKOLOJİK SAVAŞ PROPAGANDASI olarak kullanılıyor ve şova dönüştürülüyor. Önceki yazılarımızda da defalarca yazmıştık.İster Irak'da ister Suriye'de ölsün;PKK/PYD'liler şehit olamazlar.İsrail için ölenden şehit olmaz. Bunlar it sürüsüdür.

TBMM'de acilen bir yasa çıkarılmalı ve yurt dışında öldürülen PKK/PYD'lilerin ölülerinin Türkiye'ye getirilmesi yasaklanmalıdır. Nerede geberdilerse orada gömülsünler ve bir hiç uğruna toprağa düşen bedenleri, bu cennet vatanımızın şehit kanlarıyla sulanmış tertemiz topraklarını kirletmesinler.

Sadece güneydoğuda değil ülkenin her ilinde cenaze törenleri yapıyorlar ve bunu orada yaşayan Kürt kardeşlerimizi kendi saflarına çekmek için siyasi propaganda olarak kullanıyorlar.

Sloganlarına bakarsak, gerçeği görebiliriz. 

"PKK/PYD şehit gerilla"
"PYD'li yiğit gerilla" 
"Kahraman PKK'lı" gibi sloganlar atıyorlar.

Ve ülkemizdeki Kürt gençlerine "Bakınız bu yiğit sizin için öldü.Siz de böyle yiğit olunuz, siz de bunun gibi Kürtler için ölünüz" diyorlar. Aslında İsrail için öldürüldüklerini gizliyorlar.

PKK'dan yiğit mi olur? Gerilla mı olur? Kahraman mı olur? 
Hadi oradan şerefsiz, pusucu kalleş itler. İsrail köpekleri.

TBMM'deki yeni dönem milletvekillerine acil çağrımızdır.
 Derhal aşağıdaki yasa teklifi verilsin:

     1- "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Anayasal düzenine karşı kurulup, mevcut yasalara göre terör örgütü olarak tanımlanan ve aşağıdaki listede örgüt isimleri sıralanan yasa dışı oluşumlara üye olup da yurt dışında her hangi bir şekilde öldürülen terör örgütü üyelerinin cenazelerinin, yurt içine getirilmesi, cenaze töreni düzenlenmesi ve yurt içinde defnedilmesi yasak olup bu yasağa uymayanlar ve uymayanlara yardım ve yataklık edenler ile ihmal ve kusuru olanlar hakkında on yıldan yirmi beş yıla kadar ağır hapis cezası uygulanır.

     2- "Yurt dışında öldürülüp cenazeleri yurt içine getirilmesi yasaklanan terör örgütü isim listesi


          a) PKK/PYD/PEJAK/KHK/PŞK

          b) TİKKO
          c) DHKP/C
          d) MKP
          e) TKP/ML
          f)PDK
          g)HD
          h)İBDA-C
          ı)EL KAİDE


     3- 2.Maddede sıralanan terör listesine ilaveler ve çıkarmalar Bakanlar Kurulu Kararı ile yapılır.

     4- İş bu kanun hükümlerini Başbakanlık uygular.
     5-İş bu kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Eğer bu yasa çıkarılırsa PKK/PYD gibi terör örgütleri bu cenaze törenlerini  psikolojik savaş propaganda aracı olarak kullanamazlar. Provokasyon yapamazlar.Gençleri kandıramazlar. Biz görevimizi yaptık sıra vekillerde.