9 Ekim 2014 Perşembe

ADNAN OKTAR'DAN YANLIŞ YORUM

ADNAN OKTAR'DAN YANLIŞ YORUM




Adnan Oktar, Mehdilik iddiasında olmadığını ilan ederken dolaylı yollardan ima etmeyi de ihmal etmedi.Mehdi olmadığından eminiz Elhamdülillah.

Ama konumuz bu değil.

A9 Tv' de Siyah Sancaklılar'la ilgili bir videoları var. Biz buraya yükleyemedik ama isteyen netten izleyebilir.

Videoda Siyah Sancaklılar'ın IŞİD olduğunu iddia ediyor. Ve özetle; Kudüs'e kadar gidecekler, onları kimse durduramayacak, en sonun da Hz.Mehdi'nin zuhurunu bekleyecekler ve Hz.Mehdi AS zuhur edince de elde ettikleri saltanatı Hz.Mehdi AS'a devredecekler, anlamında bir video. Hadisleri de veriyorlar atlamadan ama yorum kısmında bir iki hadisin yorumunu es geçiyorlar.

Ve buraya dikkat:

Hadislere göre Siyah Sancaklılar'ın başında bulunan "Temimli Sarışın Genç" var ya onu da bulmuşlar.

Bakınız kimmiş?



Kobani saldırısının komutanı olan kızıl sakal lakaplı Çeçen.Yani  Tarkhan Batirhvili namı diğer Ebu Ömer El Şişani (Gürcüdür)




Aslında Adnan Oktar'ın ahir zaman olayları ve ahir zamana dair hadis yorumları ve kaynakları ile ilgili çok değerli çalışmaları var. Ekip halinde çalıştıkları için çok donanımlılar.

Ancak sahte Siyah Sancaklılar'la ilgili olanları nasıl atladılar, niçin atladılar sorusu aklımıza gelince şöyle bir cevap verme ihtiyacı hissettik:

Çünkü Adnan Hoca sahte Siyah Sancaklıların gerçek Siyah Sancaklılar olduğuna inanıyor ve onların sahte olabileceklerine inanmak istemiyor.

Çünkü gerçek Siyah Sancaklılar'ın zuhur edip CİHAD ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR diyeceklerine ihtimal vermiyor. 

ÇÜNKÜ ADNAN HOCA ZATEN; CİHADIN YANİ HZ.MEHDİ AS'IN YAPACAĞI CİHADIN, SİLAHLI CİHAD OLACAĞINA İNANMIYOR. "SİYAH SANCAKLILAR BUNLARDIR, OLDU BİTTİ İŞTE" DİYOR.

Belki bu yazımız Adnan Hoca'ya da ulaşır, o yüzden hep birlikte bu IŞİD'çilerin sahte siyah sancaklılar olduğunu ispat edelim İnşaallah.

IŞİD'çiler gerçek Siyah Sancaklılar ise ve ŞİŞANİ de Temimli Sarışın Genç ise o zaman Ebu Bekir El Bağdadi' nin de ŞUAYB BİN SALİH olması gerekmez mi? Gerekir. Ama değildir.

Hatta nedir biliyor musunuz?



Irak'da 4-5 yıl ABD hapishanesinde yatmış,beraat ve istikbal mukabili CIA ajanı olmuş ve ABD'den aldığı her türlü desteklerle IŞİD'i bu aşamaya getirmiş bir ABD uşağıdır.

ABD uşağına ŞUAYB BİN SALİH demekten Allah'a CC sığınırız.




Sarışın genç ise Haşimi soyundan gelen gerçek bir SEYYİD olacaktır, hadis yorumlarına göre. Bir rivayete göre sağ elinde "ben" olacak.Başka bir rivayete göre "iz" olacak. Şii kaynaklarına göre ise sağ eli "muhtemelen aldığı mermiden" yaralı olacaktır. (Elinden vurulmuş kişi düşünelim)

Ama bunlar Adnan Hoca'nın işine gelmiyor ki.O her şeyi kediciklerle güllük gülistanlık olacak ve dünya kendisine bağışlanıverecek sanıyor.

Adnan Hoca! Müslümanlar kan ağlıyor. Oluk oluk kan akıyor. Bunların intikamını kim alacak?

İnşaallahu Allahu Ekber; önünden Hz.Cebrail AS,arkasından Hz.Mikail AS giden Hz.Mehdi AS alacaktır.

Siyah Sancaklılar hiç kimseye zulmetmeyecek, kadınları, çocukları,yaşlıları,sivilleri,mazlumları öldürmeyecekler.Ama zalimleri en şiddetli bir şekilde cezalandıracaklardır İnşaallah.

Allahu alem, biz Gerçek Siyah Sancakların Nisan 2016 da çekilmesini bekliyoruz inşallah.

HER ŞEYİN EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR
ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM