17 Mart 2016 Perşembe

MİNNETTARIZ




GÜZELLER GÜZELİ RABBİM...

ÇANAKKALE'DE BİZİM İÇİN CANINI VEREN ŞEHİTLERİMİZE VE DAHİ BİZİM İÇİN CANLA BAŞLA SAVAŞAN GAZİLERİMİZE VE ARAMIZDAN AYRILAN TÜM ÇANAKKALE KAHRAMANLARIMIZA VE ONLARIN BİRİNCİ VE  İKİNCİ DERECEDEN YAKINLARINA VE YANINA ALDIKLARININ TAMAMINA GANİ GANİ RAHMET EYLE. VE DAHİ ARAMIZDA OLANLARA DA  İYİLİK VE İNAYETLERİNDEN GÜZELLİKLER BAĞIŞLA YA RABBİ.

VE BU ÜLKEDE VE BU DÜNYADA YAŞAYAN KAHRAMAN TÜRK MİLLETİNİN TÜM EVLATLARINA DA O KAHRAMAN DEDELERİNE LAYIK TORUNLAR OLMAYI NASİP VE KISMET EYLE YA RABBEL ALEMİN. 

İSLAM'IN BAYRAĞINI İLK KALDIRAN HZ.PEYGAMBER SAS EFENDİMİZDEN SON KALDIRAN ATATÜRK'ÜMÜZE KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM ÖNDERLERİMİZE LAYIK BİR ÜMMET VE MİLLET OLMAYI BİZLERE NASİP EYLE YA RABBİ.

AMİN.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ; ANMA GÜNÜNDE RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ. 

KÜRT DEVLETİ'NİN TEK ŞARTI VAR

KÜRT DEVLETİNİN TEK ŞARTI VAR.AKSİ HALDE ASLA MÜMKÜN DEĞİL.

PYD, Kürt  Devleti ilan eder. Barzani "Lozan'dan beri hayalimiz" der.

Oysa Kürt Devletinin tek şartı vardır o da Türkiye, İran, Irak ve Suriye'nin birleşerek tek devlet olması halidir. Aksi halde Kürt Devleti asla mümkün değildir.

Eğer Türkiye, İran, Irak ve Suriye bir federasyon  çatısı altında birleşirlerse bu federasyon içinde beşinci bir federe devlet olarak Kürdistan da kurulabilir. Ama bu olmayacağına göre yani olamayacağına göre en azından şimdilik böyle bir Kürt devleti hayaldir.

Gerçekleşme şansı yoktur. 

Çünkü...

Devletler "kurduk" demekle kurulmaz. Tanınarak kurulurlar. İlk tanıyanlar da komşular olmalıdır. Ama barış ile ama savaş ile. Bu böyledir. Komşuların tanımadığı devletin yaşama şansı yoktur. Çünkü bağımsızlık ilan ettiği anda savaşın içindedir otomatik olarak. Yani savaş nedenidir.

PYD bir devlet kurduk diyor.Kim tanıyor? Hiç kimse tanımıyor. Kaldı ki tüm dünya tanısa bile Türkiye, İran,Irak ve Suriye'nin hepsinin birden tanımadığı bir devletin yaşama şansı yoktur. 

İspatı şudur.

IŞİD de bir devlet kurdu değil mi? İslam Devleti.

Kim tanıyor? Hiç kimse. 
Bugün IŞİD'in kurduğu devleti başta BM olmak üzere tüm dünya tanısa bile Türkiye, İran, Irak ve Suriye tanımadığı müddetçe IŞİD Devleti hikayedir. Ve yaşama şansı sıfırdır.

Ama Türkiye,İran, Irak ve Suriye IŞİD Devleti'ni tanırsa tüm dünya tanımasa bile IŞİD Devleti vardır ve olur ve kurulur.Olay bu kadar basittir. 

Bunun nedeni ise bu toprakların sahibi bu dört devlettir. Yani bu dört devletin içinde bu dört devlete rağmen beşinci bir devlet kurulamaz.

Pazartesi Türkiye vurur, salı İran.Çarşamba Irak vurur, perşembe Suriye.Cuma da tatil yapar Cumaya giderler. Yani bu kadar ütopiktir IŞİD Devleti.

IŞİD Devleti ne kadar ütopik ise Kürt Devleti de o kadar ütopiktir ve olay tıpa tıp aynıdır. 

Olayın iki boyutu daha var...
Birincisi..

Dünya kurulalı yedi bin yıl olmuş. Hadis yorumlarına göre bu böyle.Kıyamete de yüz yıl kalmış yine hadis yorumlarına göre.

Kahraman Türk Milleti; bu yedi bin yıl boyunca, her yüzyılda ve aynı anda, dünyada yedi devlet birden kurmuş ve tarihin hiçbir gününde esaret altına girmemiştir. Muhyiddin İbni Arabi'nin müjdesine göre Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet kıyamete kadar baki kalacaktır. 

İbnül Arabi'nin müjdesi Hz.Ali Ra Efendimizin ifşaatlarına dayanmaktadır.

Kürt Devleti kurmak isteyenlerin yedi bin yıl boyunca akılları neredeymiş? Türk Orduları yedi bin yıl tüm dünyaya hak ve adalet dağıtırken ne yapıyorlarmış? Kalan yüz senede tatmin olacaklar mıymış? Tüm dünyaya hak ve adalet dağıtmak için mi yoksa Yahudiye köpeklik etmek için mi devlet istiyorlarmış?

Andolsun ki şu anda bu bölgede; Kahraman Türk Ordusunun yanında olmaktan daha büyük bir şeref, karşısında olmaktan da daha büyük bir şerefsizlik yoktur.

Ve şerefli olanlar Hz.Mehdi AS'a kavuşacaklar.
Ve dahi şerefsiz olanlar da kavuşamadan rezil rüsvay olacaklar. 

İnşallah ve Allahu Alem.


İkinci husus ise birincisinin ispatıdır.
Bu bölgede Türkiye, İran, Irak ve Suriye topraklarının bölünmesini ve beşinci bir devlet kurulmasını kim istiyor?

Türkiye, hayır.
İran, hayır.
Irak, hayır.
Suriye,hayır.

Ürdün,Kuveyt,Lübnan vs, hayır.

SADECE İSRAİL İSTİYOR. 

Olay bu kadar basittir. Ve ihanet ve alçaklık ve hainlik ve aptallık bu kadar ortadadır ve alenidir.

Her kim bu dört devletten birinin bölünmesine hizmet eder ise dinden imandan hiç bahsetmesin. 
Kafirdir, mürteddir, namussuzdur, şerefsizdir.

Alnı secdeden kalkmasa bile İsrail'e hizmet eden bir beyinsizdir. Kuran'ın beyinsizlere inmediğine dair açık ayet var Kuran'da. (Musa AS " İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak mı edeceksin? Helak etme Ya Rabbi" diyor.)

Ve bu işin sonunda Kürt halkı çok büyük zararlar görecek hadis yorumlarına göre.

İşte Cizre,Nusaybin, Sur,Silopi,Şırnak vs.

Halk ne yapıyor? Göç ediyor.İlçeler boşaltılıyor.Göç eden halk yeniden dönecek mi? Yoksa Suriyelilerin Türkiye'ye sığındığı gibi, doğu da batıya mı sığınacak? Batıya gelen de geri döner mi?

Yahudi neyin hesabını yapıyor?

O bölgeler, o ilçeler boşaltılmaya devam etsin. Kürtler de batıya gitsin güneydoğu tıpkı Irak'ın, tıpkı Suriye'nin boş şehirleri gibi insansız olarak kendilerine kalsın istiyor. Bilmem anlatabildik mi?


TOKİ 650 bin konut yapmakla övünüyor.

Bu konutları Silopi'ye, Şırnak'a, Nusaybin'e, Cizre'ye yapsaydık ve Çin'den Rusya'dan beş milyon safkan Türk getirip o sınır bölgelerinde her biri bir milyon nüfuslu beş adet büyükşehir kursaydık bugün terör yerine çok başka şeyler konuşuyor olurduk.