1 Şubat 2015 Pazar

SIRLARA DEVAM EDİYORUZ

ÖNCEKİ ÜÇ YAZININ KISA ANALİZİ VE ÇIKARDIĞIMIZI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ YENİ SONUÇLAR (ALLAHU ALEM)





Önceki üç yazıda üç kaynak ve üç iddia vardı.

Birinci kaynak Şeyh Abdullah Dağıstani Hazretleri ve nakleden Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleriydi ve 1936 yılında Bursa'da Şerafetttin Dağıstani Hazretlerine getirilen bebeğin Hz.Mehdi AS olduğunu iddia etmişti.

İkinci kaynak Şeyh Şerafettin Dağıstani Hazretlerinin sürekli yanında bulunan Ali Usta idi ve nakleden Hakan Yılmaz Çebi'ydi ve Atatürk'ün sürekli Şeyh Şerafettin Dağıstani Hazretleri ile görüştüğünü ve Şeyh Şerafettin Hazretlerinin Atatürk'e ahir zaman olayları ile ilgili bir çok sırlar verdiğini iddia ediyordu.

Üçüncü kaynak Atatürk'ün Jandarma İstihbarat Subayı Mehmet Fırat Efendi ve nakleden ikinci kuşak torunu Meriç Tumluer'di ve Atatürk'ün Ahir Zaman Mehdisinin kim olduğunu bildiğini 'adını' ise Gizli Vasiyetnamesinde zikrettiğini iddia ediyor.

Bu üç kaynağın birbirinden bağımsız olduğunu biliyoruz. 
İddia ettiklerinin birbirlerini tamamladığını ve bazı ifşaatları farklı kaynaklardan doğruladıklarına şahid oluyoruz.

İŞTE NAÇİZANE ÇIKARDIĞIMIZ SONUÇLAR
EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR

1936 doğumlu bir bebek var ve eğer hayatta ise şu an 79 yaşında olmalı.

Hz.Mehdi AS olabilir mi? Hadis yorumlarına göre olamaz çünkü Hz.Mehdi AS şu an 38 ila 40 yaşlarında olmalı. Ayrıca yine hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi AS zuhur edinceye kadar Mehdi olduğunu bilmeyecek ve korunacaktır.Yani Hz.Mehdi AS kendisi bilmiyor ki Mehdi olduğunu başkası nereden bilsin de bir vesikaya ismini yazsın? Bu mümkün değil.

Peki Hz.Mehdi AS'ın Türkiye'den çıkacak komutanı olabilir mi?

Hadis yorumlarına göre bu da mümkün değil çünkü o komutan da şu an genç biri olmalı. 50 ila 60 yaşlarında Allahu Alem.

Hz.Mehdi AS'ın yaşı ile ilgili ebcet hesaplamaları yapan Adnan Oktar kendisine ithafen "1956 doğumlu" sonucunu çıkarıyor. Farklı ebcet hesapları yaparak bu sonuca ulaşıyor. Adnan Oktar'ın kendisini Mehdi çıkarmak için yaptığı bu hesaplamaları dikkate almalı mıyız? 

Adnan Oktar Mehdi olmadığına göre alabiliriz ve eğer doğruysa şu sonuca varabiliriz. 1956 doğumlu olan Hz.Mehdi AS değil belki de komutanı olabilir Allahu Alem.

Yine Serkan Tekin de 1965 yılına atıfta bulunmuştu.O da yine Hz.Mehdi AS'a değil O'nun komutanlarının birine ulaştı Allahu Alem. 

Tabi bu hesaplamalar yanlış da olabilir.

O zaman 1936 doğumlu olan kişi kim olabilir?

Hz.Mehdi AS'ı yetiştiren hocası olabilir. Bu mümkün.

Ya da Hz.Mehdi AS'ın Türkiye'den çıkacak komutanını yetiştiren kişi olabilir. Bu da mümkün.
Bize göre ikincisi Allahu Alem.

Meriç Tumluer'in bahsettiği gizli vasiyet ile ilgili aralara sıkıştırdığı çok önemli bir bilgi var.

Bu vasiyetin içeriğinden haberdar olanlar var ve orada ismi yazan kişiyi biliyorlar. Ve bu nedenle de o kişi zor durumda da olabilir. Hatta bir yerde esir kelimesi de geçiyor.Ya da hapis.

Eğer böyle biri varsa ve bu kişinin kim olduğunu Türkiye düşmanları biliyorsa mutlaka rahat değildir. Bu kesin.

DEVAM EDECEK