21 Temmuz 2015 Salı

İSRAİL'İN PİSLİKLERİ

İSRAİL, EL NUSRA TERÖRİSTLERİNİ TEDAVİ ETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ




Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin'in dikkat çektiği "yaralanan El Nusra militanlarını İsrail araçları hastanelere götürüyorlar" bilgi İsrail tarafından doğrulandı.

İsrailli üst düzey bir komutan ülkesinin El Kaide’nin Suriye kolu El Nusra militanlarını tedavi ettiğini itiraf etti. Haberi İsrail’in en etkili günlük gazetelerinden Haaretz duyurdu.

Gazete adı açıklanmayan komutanın “El Nusra teröristleri tedavi görmek için İsrail’e geliyor” dediğini aktardı.

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon da Suriye'nin İsrail sınırı yakınlarında faaliyet gösteren muhalif oluşumlara yardım gönderdiklerini açıklamıştı.


İsrail’de Dürzilerin yaşadığı Hurfeiş köyü sakinleri, geçtiğimiz aylarda Suriye’deki çatışmalarda yaralanan El Nusra militanlarının İsrail'e ait bir ambulansla taşındığını söylemişti.

BAZILARI ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYOR AMA GERÇEK ŞU:

Bu teröristlerin tamamına yakını batı hapishanelerinden çıkarılan tutuklular, bunların kurduğu örgütlere para karşılığı katılan çapulcular, bunları da adam sanan bazı cihat sevdalıları ve tabi hepsini de yöneten ABD,İngiliz ve İsrail ajanlarından oluşuyor.

Tek amaçları bölgede Müslüman katliamları yapmak, yaptırmak. Müslümanlar ne kadar ölürse kar onlar için. Olay bu.

Çark şu şekilde işliyor:

Planlayıcılar ABD de yaşayan Siyonist Yahudiler. ABD'ye yaptırıyorlar. ABD, yanına İngiltere'yi alıyor start veriyor. 

Parayı Suud ve Katar'dan alıyorlar. Bu parayla İsrail'den silah temin ediyorlar.Teröristlerin maaşını ödüyorlar.

Sonra hangi ülke karıştırılacaksa komşu ülkelerden oraya sokulup cinayetlere başlıyorlar. Cinayete maruz kalan ülke yönetimleri de karşı operasyonlara başlıyor ve artık vuran vurana kıran kırana. Ateş sönmeye başlarsa ya da bir taraf avantajlı konuma geçerse devreye doğrudan ABD ve işbirlikçileri giriyor ve havadan ya silah atıyorlar ya da bombalıyorlar.


AKP alet oldu mu? Evet Suriye ve Irak'da bal gibi alet oldu. AKP'nin Suriye'ye gönderdiği teröristler yaralanınca İsrail'e gittiler. Hani biz İsrail ile şu aralar soğuktuk?

Siz onu bizim külahımıza anlatın. ABD'nin isteyip de AKP'nin yapmadığı ya da ABD'ye rağmen AKP'nin yaptığı bir icraat var mı?

"Zehir içeceksin" diyor bizimki memnuniyetle içiyor.Bu kadar olur yani.