3 Şubat 2016 Çarşamba

İKİ GÖZ, DÖRT RESİM

AŞAĞIDA DÖRT RESİM VAR. İKİ FARKLI GÖZ İLE İKİ BAKIŞ AÇISI İLE BAKALIM.

RESİM 1


İMAM HAMANEY SARAYLARDA YAŞAMIYOR. BU SIRADAN EVDE YAŞIYOR.


GÖSTERİŞTEN UZAK SIRADAN EVLERDE YAŞAYANLAR ÜLKE SAVUNMASI İÇİN SEFERBER OLMUŞ VE TAKDİRE ŞAYAN SİLAHLAR ÜRETMİŞLER VE GİZLEMİŞLER. DÜŞMANA KORKU SALMAK İÇİN KENDİLERİ SERGİLİYORLAR.

ALBAYRAĞIN GÖLGESİNDE YAŞAYAN HİÇ KİMSE İRANCI OLAMAZ.BU HAİNLİKTİR.

ANCAK ALBAYRAĞIN GÖLGESİNDE YAŞAYAN HERKESİN; BU ÜLKENİN DE EN AZ İRAN KADAR İYİ YÖNETİLMESİNİ İSTEME HAKKI VARDIR. BU VATANSEVERLİKTİR.

İŞTE DİĞER İKİ RESİM:



BUDA BİZİM SARAYIMIZ. TABİ Kİ OLSUN AMA ÜLKENİN ASKERİ GÜCÜ İLE ORANTILI OLSUN. 

HAMANEY'İN OTURDUĞU EVİN ASKERİ KARŞILIĞI YUKARIDAKİ FÜZELER İSE BİZİM SARAYIMIZIN ASKERİ KARŞILIĞI NE OLMALI? VE VAR MI?

İNŞALLAH VARDIR. SARAYIN İKİNCİ BOYUTU ŞUDUR:

Eğer saray dünyayı yönetmek için projelendirilmiş bir yapı ise ve binden fazla odasıyla tüm dünyanın her kliğine bir masa ayrılmışsa; böyle bir amaç için yapılan binanın bu bina olmaması lazım. O binanın yer altında ve çok gizli olması gerekir. Yukarıdaki ve dünyanın gözü önündeki böyle bir yapı iki şeye hizmet eder: Ya dünyaya meydan okuma zamanı gelmiştir, bu binanın askeri karşılığı vardır ve bunun ilanıdır.(İnşallah vardır) Ya da yoksa yapılanlar yanlıştır vesselam.

Evet İran yöneticileri tarafından iyi yönetiliyor. İran'ın Ortadoğu politikaları da kendi çıkarları açısından doğru ve hiç kaybetmediler. Kazançlı çıktılar. Bizim ise çok şey kaybettiğimiz bir gerçek.


İşte o nedenle bizler de ülkemizin en az İran kadar iyi yönetilmesini istiyoruz Vesselam. 

DİYARBAKIR'DA İBRETLİK GÖRÜNTÜ

DİYARBAKIR SEMALARINDAN ÇEKİLMİŞ ŞU FOTOĞRAFA BAKAR MISINIZ?



BÜYÜK HAKAN ATATÜRK'ÜN ASKERİ; VURULMUŞ TERTEMİZ ALNINDAN ŞEHİT OLMUŞ, OLMUŞ AMA ÖLMEMİŞ.

ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ DİYE BULUTLAR ARASINDAN SESLENMİŞ.

Bu fotoğraf hakikaten tam zamanında görüntülenmiş ve ibretlik bir resim olmuş. Gökte bulutlar arasında nöbet tutan bir asker..

Kahraman Türk Askeri olduğu çok net belli.
Tekrar söylüyoruz.
Hz Peygamber SAS Efendimizin bayrağı UKAB, Albayrağımızın maddi koruması altındadır. Albayrağımız da UKAB'ın manevi koruması altındadır. Bu ülkeye hiç bir kafir zerre zarar veremez Allah'ın izin ve inayetiyle. (İnşallah.)

Diyarbakır semalarındaki bu resimde; bu ülkenin sahiplerinin şehitlerimiz olduğu bir kez daha gösteriliyor.

Diyoruz, yazıyoruz, çiziyoruz.

Yahudi telkinleriyle oyuna gelip Türk Milleti'nin, Türk Askerinin, Türk polisinin karşısına geçen; illa ki ölecektir. Başka şansı yoktur çünkü  dünyada bu asker kadar kalbi temiz, vicdanlı ve merhametli; bu asker kadar dinine bağlı, vatanına bağlı, milletini seven, bu asker kadar ahlaklı ve namuslu başka bir asker YOK, YOK, YOK.

BU ASKERE, BU POLİSE SİLAH ÇEKEN DİNSİZDİR, KAFİRDİR,NAMUSSUZDUR, ŞEREFSİZDİR, KANSIZDIR. ÇOK NET SÖYLÜYORUM ASKERİMİZ POLİSİMİZ GÖREV BAŞINDA ŞEHİT OLUR,CENNETE GİDER, ÖLDÜRDÜKLERİ İSE LEŞ OLUR CEHENNEME GİDER. ÇÜNKÜ BU ORDU İSLAMIN SON ORDUSUDUR. ÇÜNKÜ BU MİLLET İSLAM İÇİN DÜNYADA EN FAZLA ŞEHİT VERMİŞ MİLLETTİR.

Kimin nereye gideceğini Allah cc bilir. KURAN-I KERİM'de kimlerin cennete, kimlerin cehenneme gidecekleri ise çok detaylı açıklanmıştır. Delilimiz de Kuran'dır.