9 Eylül 2013 Pazartesi

CHP'NİN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE OSMANLI'NIN ÖBÜR ADIDIR


CHP'NİN MEŞHUR GEZİCİLERİ PKK'LIDIR





CHP'NİN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE OSMANLI'NIN ÖBÜR ADIDIR  

TÜRKİYE'DE ARAMA HİÇ CEHENNEMİ AHİRETTEKİ MEKANINDIR   

SANMA Kİ O GEZİCİ KALABALIKLARIN HEPSİ SENİN SEVDALINDIR 

YAHUDİ'DEN ALMIŞ DA DEVLET SÖZÜ KANDIRILMIŞ PKK'LIDIR






"ABD, SURİYE'DEN ÖNCE MISIR'A VURACAK" DEMİŞTİK

"ABD, SURİYE'DEN ÖNCE MISIR'A VURACAK" DEMİŞTİK




DEMİŞTİK AMA TAHMİNDE BULUNMAMIŞTIK.

ALİMLERİN HADİS YORUMLARI VAR.

ÖNCE MISIR İŞGAL EDİLECEK SONRA SURİYE. VE SURİYE'NİN İŞGALİ DE 3.DÜNYA SAVAŞI'NA DÖNÜŞECEK.O NEDENLE TÜRKİYE ÖNCELİKLE ESAD'I DEVİRMEK YERİNE ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI'NA HAZIRLANMALI DİYORUZ.


ABD,SURİYE'DEN KİMYASAL SİLAHLARI İSTEDİ,SURİYE KABUL ETTİ,ESAD DA SEÇİMLERDE ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI.PEKİ KRİZ BİTTİ Mİ?


ASLA HAYIR.SURİYE'DE BUNDAN SONRA OLACAK HER ŞEY İKİ İLERİ BİR GERİ İNATLAŞMA,KİNLEŞME,RESTLEŞME VE EN SONUNDA DA "NE OLACAKSA OLSUN" KARARIYLA İŞGALE VE 3.DÜNYA SAVAŞI'NA GİDECEK.AMA BUNA BİR YIL VAR DAHA ERKEN OLAMAZ.


ÇÜNKÜ SURİYE ÜZERİNDEKİ KÜÇÜK BİR SAVAŞ BİLE 3.DÜNYA SAVAŞI ENDİŞESİ İLE SUPER GÜÇLERİ KORKUTUYOR VE BU NEDENLE İKİ ADIM İLERİ ATANLAR HEMEN BİR ADIM DA GERİ ATIYORLAR.


SURİYE'NİN İRAN'I VAR,RUSYA'SI VAR AMA MISIR'IN ABD'DEN BAŞKA KİMSESİ YOK VE O ABD DE O MISIR'I BÖLMEYE ÇALIŞIYOR.MISIR HER TÜRLÜ OLAĞANÜSTÜ GELİŞMELERE AÇIK VE HER AN HER ŞEY OLABİLİR.


ŞU AN MISIR SURİYE'DEN DAHA ÖNCELİKLİDİR.EL KAİDE'YE DİKKAT EDİLMELİ.

Kuzey Irak'ta petrolden her aileye 1000 dolar

Kuzey Irak'ta petrolden her aileye 1000 dolar

Kuzey Irak'ta, petrol gelirinin bir bölümü bölge halkına paylaştırılacak.

Kuzey Irak'ta petrolden her aileye 1000 dolar
09.09.2013 - 14:29
   
Bölgesel Kürt Hükümeti Başbakanı Neçirvan Barzani'nin talimatıyla her aileye beş yüz ila bin dolar verilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Barzani, merkezi Irak yönetiminden ise Halepçe ve Enfal katliamına maruz kalanların ailelerine tazminat bağlanması talebinde bulundu.

BAŞBAKAN GELİRİ EŞİT DAĞITACAK

Milliyet'in haberine göre, KDP'nin yayın organı Xebat gazetesine konuşan KDP Politbüro Üyesi Üyesi Fazıl Mirani, Barzani'nin petrol gelirinden her aileye 500-1000 dolar aylık verilmesine yönelik çalışma başlatılmasını istediğini bildirdi. Mirani, "Aylığın ne kadar olacağı konusunda henüz bir netlik yok, ancak Sayın Başbakan gelirin ayrım gözetilmeden paylaştırılması konusunda kararlı" dedi.

BARZANİ  BAĞDAT'TAN TAZMİNAT TALEP ETTİ

Basnews Ajansı'nın haberine göre ise Neçirvan Barzani, Bağdat hükümetinden Irak Suçları Yüksek Mahkemesi'nin verdiği karara bağlı kalmasını ve Enfal (1988-2000 arası Saddam Hüseyin yönetiminin Kuzey Irak'ta 200 bin kişiyi ortadan kaybetmesi Enfal diye adlandırılıyor) mağdurlarının yakınlarına tazminat vermesini talep etti. Barzani, "Bağdat'la anlaşmaya vardığımız maddelerden biri Enfal ve Halepçe'de kimyasal mağduru yakınlarına tazminat ödenmesi" dedi.
(Ensonhaber)


BU HABERİ PROF. DR MAHİR KAYNAK HOCAMIZ MUTLAKA OKUMALI..


NEDEN Mİ? " KUZEY IRAK'DA KURULACAK BİR KÜRT DEVLETİ' NİN YAŞAMA ŞANSI YOKTUR,AÇ KALIRLAR" DİYORDU.VE BU NEDENLE DE AÇILIMI DESTEKLERKEN BU PROJENİN BİR ABD PROJESİ OLDUĞUNU DA TEYİT EDEREK ABD' NİN BU BÖLGEYİ İSRAİL'E RAĞMEN TÜRKİYE İLE YÖNETMEK İSTEDİĞİNİ BEYAN EDİYORDU.


BİZ DE DİYORDUK Kİ "HER ŞEY İSRAİL İÇİN,YAHUDİ KÖLESİ ABD BÜYÜK İSRAİL'İ KURMAK İSTİYOR,OBAMA DA EMİR KULUDUR VE TÜRKİYE ÇOK DİKKATLİ OLMALI"


TAKDİR MİLLETİMİZİN...


HASAN EL BENNA'NIN TORUNU MISIR İDDİALARIMIZIN TAMAMINI DOĞRULADI

HASAN EL BENNA'NIN TORUNU MISIR İDDİALARIMIZIN TAMAMINI DOĞRULADI

Sisi'nin arkasında kim var açıkladı!

Müslüman Kardeşler'in kurucusu Hasan el-Benna'nın torunu, Oxford'lu profesör Tarık Ramazan Mısır'da darbe yapan Sisi'nin arkasında kimin olduğu açıkladı. 

09 Eylül 2013 Pazartesi - 20:02
The Circle of European Communicators toplantısı için bir günlüğüne İstanbul'a gelen Müslüman Kardeşler'in kurucusu Hasan el-Benna'nın torunu, Oxford'lu profesör, ünlü düşünür Tarık Ramazan Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu.

Tarık Ramazan Mısır'da darbe yapan Abdülfettah el Sisi ve devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi'nin kandırıldığını ifade eden Hasan el-Benna'nın torunu Tarık Ramazan "İktidara geldikten sonra bir hareketi değil devleti yönettiğini kavrayamadı. Sekülerlere, Kıptilere ve kadınlara kucak açmalıydı ve orduyla mücadele etmeliydi. Ayrıca fazla saf davrandı. Ordu hep ön plandaydı. Hükümete iştirak etmem için davet aldığımda beni 'sakın gitme, ülkeyi hala ordu kontrol ediyor" diye uyardılar.

Sisi Amerika'da Eğitildi
İsviçre hükümeti ve Sarkozy'nin özel danışmanları tarafından uyarıldığını belirten Tarık Ramazan, "Sözde devrim aslında ordunun bir kanadının Mübarek'i devirerek yaptığı bir darbeydi. Tantavi Mübarek'i devirdikten sonra Sisi geliyordu. Sisi durduk yere ortaya çıkmadı, Amerika'da eğitildi, İsrail ile bağlantıları var. 30 Haziran'dan 3-4 ay önce elektriği ve petrolü kestiler, protestolar başladıktan bir gün sonra geri geldi. Yani perde arkasından Mursi'yi zor durumda bıraktılar. İnsanlar çıkıp şeriat istemediklerini söyledi. Şeriatı kim istedi? Selefiler. Selefilerin arkasında kim var? Suudi Arabistan. Suudilerin arkasında kim var? Tabii ki Amerikalılar!

alıntı timetürk

PEKİ BİZ NE DEMİŞTİK MISIR İLE İLGİLİ TÜM YAZILARIMIZDA:

"MISIR'DA TÜM TARAFLAR ABD'NİN KONTROLU ALTINDA MÜBAREK DE,MURSİ DE, SİSİ DE,İHVAN DA,ORDU DA,YARGI DA HEPSİ ABD TARAFINDAN KONTROL EDİLİYOR VE BÜYÜK İSRAİL'İN KURULMASI İÇİN MISIR BÖLÜNÜP KUZEY DOĞUSU İSRAİL'E İLHAK EDİLMEK İSTENİYOR" DEMİŞTİK.

HASAN EL BENNA'NIN TORUNU TARIK RAMAZAN YAPTIĞI BU AÇIKLAMA İLE TÜM İDDİALARIMIZI DOĞRULAMIŞ OLDU.

LÜTFEN DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ AYNI SENARYOLARI ÜLKEMİZDE DE UYGULAMAK İSTEYEN ABD'YE KARŞI ÇOK DİKKATLİ OLSUN.