31 Ocak 2014 Cuma

MOSSAD, RADİKAL İSLAMCI BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜ NİÇİN KURAR? NASIL KURAR?

MOSSAD, RADİKAL İSLAMCI BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜ NİÇİN KURAR? NASIL KURAR?




NİÇİN KURAR?
1)      İslam’ı terör, Müslümanı terörist göstermek için (Olimpiyatlarda yapılan bombalı eylemler, İstanbul’daki HSBC patlamaları, masum insanları hedef alan bombalı araçlar, Afrika’da elçilik basma gibi)
2)      Bu terör örgütü ile istediği Müslümanları öldürtüp diğer Müslümanlarla düşman etmek ve İslam Ülkelerinde fitne çıkarmak için (Irak’ da ve Pakistan’da bir gün Sünni Camisinin, diğer gün de Şii camisinin bombalanıp Sünni- Şii iç savaşı çıkarılmak istenmesi gibi)
3)      Hristiyan bir ülkede İslam adına eylem yapıp, Müslüman bir ülkenin dağlarından eylemi üslenip o ülkenin işgali için ABD’ye uluslararası hukuka uygun işgal sebebi vermek için (Afganistan ve Irak’ın işgali ile sonuçlanan ABD’deki 11 Eylül Olayı gibi)
4)      Müslüman ülkeleri karıştırıp, rejimleri dış yardımla devirip, ABD askeri gelmeden ABD’nin istediği rejimleri kurmak için (Arap baharı gibi)
5)      İki Müslüman ülkeyi savaştırmak için (Muhtemelen Türkiye- Suriye Savaşı gibi)   



NASIL KURAR?

1)      İlk önce kurulacak olan terör örgütünün yönetici kadroları o terör örgütünün amaçları ve çalışma  usül ve esasları doğrultusunda eğitime tabi tutulurlar. Eğer radikal İslamcı bir terör örgütü kurulacaksa bu yöneticilerin öncelikle iyi bir Arapça eğitim alması yada Arapça bilenlerden seçilmesi gerekir. Bunlar yönetici olacaklarından vaizlik derecesinde dini bilgiyle donatılırlar.
2)      Dünya çapında organize bir örgütün yönetici kadrosu için 30- 40 kişi çoktur bile. Bu kişilerin gerçek Müslümanlardan olmasına gerek de yoktur. Sadece iyi dil bilmesi, dini konularda donanımlı olması, şekil olarak radikal İslamcı görünümüne girmesi yeterlidir. Adam kesen kişinin ALLAHU EKBER diye bağırması nasıl izah edilebilir?
3)      Yönetici kadro tamam olduktan sonra yapılacak tek şey yeterli bütçedir.
4)      Mossad terör örgütünü bizzat kurmak yerine (yani İsrail Devleti ile bağlantılı kurmak yerine) CIA içindeki Mossad’a kurdurmakta ve yakayı ele vermesi halinde muhatap da ABD olacağından en güvenli yöntem olarak bu yoldan gitmektedir.        
5)      Şimdi bu terör örgütüne eylemlerde kullanacağı militanlar lazımdır. Açar kesenin ağzını ve maaşla işsiz, güçsüz, tetikçiliğe uygun psikolojik yapıda adamları toplarlar. Ve örgüt içi dini, siyasi, cihatçı eğitime tabi tutarlar. Buyurunuz size kullanılmaya hazır bir terör örgütü.     
6)      Örgütün başarılı olması için, eylemlerde istihbarat desteği sağlanır ve yoğun reklamı yapılır. Ve eylemcilerin başlarına büyük ödüller konulur.(El Kaide şöyle vurdu böyle vurdu, getirene şu kadar dolar gibi) Bu reklamlar örgüte yeni eleman katılması için samimi cihatçıların toplanmasına neden olur. Yani tepesi ajan, militanları ise samimi cihatçılardan oluşan bir yapı çıkar ortaya. Tepe tepe kullanırlar.
7)      Durumu çakanlar öldürülür CIA, MOSSAD’ın reklamı yapılır veya verilen görevi yerine getirmeyenler de yakalanır ve Guantanamo’ ya atılarak geride kalanlar daha da hınçlı hale getirilir..
8)      (Bu maddede bir parantez açalım: PKK terör örgütü de tıpa tıp bu şekilde kurulmuştur. Tabi İsrail tarafından. Yani Mossad. İşsiz,,güçsüz, aylak,fakir Kürt çocuklarını maaşla dağa çıkardılar, örgüt içi eğitime tabi tutup eyleme gönderdiler. MOSSAD o çocuklara “Biz Mossad’ız, sizi Türk Ordusu’na öldürtmek için eğitiyoruz” deseydi kaç Kürt genci giderdi acaba? Ama onlar “Türk Devleti hakkımızı! yiyor, savaşıp hakkımızı alacağız, Kürt Devleti kuracağız” dediler ve maaşlı beyinsizler de sabaha bayram var sandılar. Bu işin sonunu da hemen yazalım da okurlarımız müsterih olsunlar. Kürt Devleti kesinlikle hayaldir. Sadece Türk Milletinin sabrının taşmasına kadar söylemlerde kalacak bir polemiktir. Türk Milleti ayağa kalkınca Dünyada karşısında durabilecek bir millet yoktur. Hz.Ali RA Efendimiz bunu 1400 yıl önce söylemiştir. Kandil de, Irak’da, Suriye de fethedilir ama olan kanmış Kürtlere olur, bizim de üzüntümüz budur.)                   

Dünyanın tüm terör örgütleri bu amaçlarla ve bu şekilde kurulur ve mutlak surette bir veya birkaç istihbarat örgütünün kontrolü ve denetimi altında olurlar. Devletler bunları birbirlerine karşı koz olarak kullanırlar. Bir istihbarat teşkilatının desteği olmadan bir örgüt kurmak asla ve asla mümkün değildir. Çünkü dünyanın her yerinde ve her ülkesinde az çok bir hukuk sistemi vardır ve silah bulundurmak, almak, satmak, kullanmak yasaktır. Hiç kimse yasak olan bir silahı elde edemez. Kaldı ki bu silahlar basit silahlar değil düzenli orduların kullandığı makinalı tüfek, uçaksavar ,havan, roketatar, bazuka gibi silahlar olduğundan orduların izni olmadan tek başına istihbarat örgütleri de sağlayamaz.     
Sonuç olarak, “Bu terör örgütü neyi amaçlıyor” demek doğru olmaz  “ Bu terör örgütü kime hizmet ediyor” demek daha doğru olur. El Kaide de PKK da CIA ve MOSSAD’a hizmet ediyor. Onların amacı da bellidir.                                                                                              

BÖLÜCÜLER, EYLÜL 2014 DE BAĞIMSIZLIK İLAN EDECEK

BÖLÜCÜLER, EYLÜL 2014 DE BAĞIMSIZLIK İLAN EDECEK



Baştan söyleyelim.. Bağımsız Kürdistan peşinde koşanların hepsi ama hepsi İsrail'e hizmet etmektedirler.
Bir kısmı bilerek, bir kısmı da bilmeyerek.Oyun, Yahudi kölesi ABD'nin oyunudur. Ve 2014 yılı Yahudiler için Kürdistan yılıdır. Türkiye üzerindeki tüm oyunlar buna göre dizayn edilecektir.

Ak Parti'nin açılım politikaları da tıpkı Suriye politikaları gibi yanlıştır. Çünkü her iki konuda da ABD tarafından  fena kandırıldık.

ABD, Suriye'yi yıkık, virane bir mezarlık yaptı ve Türkiye'yi bölecek küresel tetikçilerini de oraya yerleştirdi.
Şimdi muhtemelen Eylül ayında Bağımsız Kürdistan ilan edilirse Türkiye karşısında hem Suriye ve Irak şakilerini hem de tüm emperyalistleri bulacak. Yunanistan da cabası.

EY HÜKÜMETİM!

Acilen Cemaat ile uzlaşınız, anlaşınız.Siz bu Cemaate laf söyletmezken biz o cemaati eleştiriyorduk. Eleştiri başka şey hakaret etmek, kafirlikle, ajanlıkla suçlamak başka şey. ABD yine bizi bize kırdırarak güneydoğuya koz vermeye çalışıyor.

Hükümet- Cemaat kavgasını derhal bitirelim. Ülkeyi tehdit eden alçakların ekmeğine yağ sürüp Devletimizi bölmeyelim. Ülkeyi ikiye bölmeye çalışanlar devlet ikiye bölünürse amaçlarına daha kolay ulaşmazlar mı?

CHP ile anlaşıp ABD oyununu bozmak şu an için zor gözükmektedir. Ama MHP, Devlet Bahçeli'nin sayesinde bu oyunu bozabilecek konumdadır. Derhal MHP ile Ak Parti bu kritik ortamda açık veya gizli işbirliği yapmalıdır.Kürt politikası ve Suriye politikası konularında MHP ile anlaşılmalı, sonradan CHP de dahil edilmeli ve ORTAK BİR YOL izlenmelidir. Bu çözümü ABD de görmektedir ve Devlet Bahçeli'ye karşı da bir pasifize operasyonu yapılabilir. Buna da acil tedbir alınmalıdır.

Mahir Kaynak hocamız "Bağımsız bir Kürdistan'ın ekonomik olarak yaşama şansı yok. O nedenle asla gerçekleşmez" derken o bölgede Barzani'nin petrolünden başka petrol yoktu.
Şimdi sürekli yeni petrol kuyuları açılıyor ve "petrol bulduk" diye seviniyoruz. Başka sevinenler de var mı acaba?

Bölücü bir terör örgütü yokken yapılması gereken işler yapılmadığı gibi PKK, KCK yok edilmek yerine tanındı ve o da yetmedi Kürt Halkına da tanıttırıldı ve şimdi de "başınızın çaresine bakabilirsiniz" cesareti verilmektedir. Bunların hepsini de bizzat ABD yapmaktadır. 35 yıldan beri bu işi büyük bir dikkatle takip ediyorlar. 

35 yıl boyunca bizi de hep kandırarak, dostluğumuzu suistimal ederek yapmışlardır.İsteyen Kenan Evren'in açıklamalarına baksın.

CHP'si,MHP'si,ANAP'ı, DSP'si,DYP'si,tarikati, cemaati hepsi ama hepsi yani bizler yanlış yaptık. Ama hain değiliz. Birbirimizi hainlikle suçlamak yerine birlik olup tüm bu fitneleri dağıtmalıyız.

Türkiye, İran,Irak ve Suriye tek devlet olmadan Kürt Devleti' nin telaffuz dahi edilmesi FİTNEDİR, EMPERYALİST BİR YIKIMDIR VE MUTLAKA ENGELLENMELİDİR.VESSELAM..

BİZİ TAKİBE DEVAM EDİNİZ SAYIN GÖKÇEK

BİZİ TAKİBE DEVAM EDİNİZ SAYIN GÖKÇEK



Sayın Melih Gökçek bu açıklamayı 31 Ocak 2014 tarihinde yani dün yaptı. Bu siteyi takip edenler gayet iyi bilirler ki biz bu iddiaları bu siteyi ilk kurduğumuz günlerden beri anlatmaya çalışıyoruz.

Sayın Gökçek! 
Yüksek Seçim Kurulu adayları kesinleştirdikten ve artık değiştirme imkanı kalmadığı andan itibaren sayın Kadir Topbaş ile şahsınıza yönelik operasyon yapılarak, tutuklanma ihtimaliniz var.

Bu yazımız da size daha şimdiden tedbir almanız için bir ihbar olsun. Sizi biz bilemeyiz,sizi yine en iyi siz bilirsiniz. Aleyhinize teknik takibe yakalanma ihtimali olan durumlar varsa yada belgeler daha şimdiden Büyükşehir seçimlerini kazanma açısından yeni stratejilere çalışsanız gayet iyi olur.

Halk hizmetlerinizden memnundur ama halkın desteğini çekeceği hususlar da bellidir ve size karşı olanlar da bunu çok iyi bilirler.

Allah CC emanet olunuz.