4 Ekim 2015 Pazar

HERKES BÖLÜNECEK (MELHAMEİ KÜBRA)

MELHAME-İ KÜBRA'DA HERKES BÖLÜNECEK





ABD ve Rusya 3.Dünya savaşı öncesinde din, dil, ırk farkı gözetmeden herkesi bölecekler. Dünyanın bir kısmı ABD'nin, diğer kısmı da Rusya'nın yanında olacak.

Tabi bu bölünme siyasi bölünmedir. Askeri anlamda 3.Dünya savaşını yapacak olanlar değildir.

Din farkı gözetilmeden bölünme:

Hristiyanlar kendi içlerinde bölünecekler. 
ABD bir tarafın başını çekerken, diğer tarafın başı Rusya olacak. Güney Amerika ülkeleri Rusya'nın yanında yer alırken,Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya ABD'nin yanında yer alacak.

Putperestler bölünecek.
Çin ve Kuzey Kore, Rusya'nın yanında yer alırken, Güney Kore, Japonya ve Hindistan ABD'ye destek verecek.

Müslümanlar bölünecek.

Türkiye, Suud, Katar, BAE, Bahreyn, Kuveyt, Ürdün ve Kuzey Afrika ülkeleri ABD'nin; Lübnan, Suriye, Irak ve İran Rusya'nın yanında olacak. 

Durumu en zor İslam ülkesi Pakistan.Çünkü Hindistan'a düşman, Çin'e dost ama ABD'ye de dost olduğu için zorda.İki arada bir derede. Safı sonunda ABD olacak.

Ve ikinci zor durumda olan ülke Mısır. Çünkü Sisi bir diktatör ve ne yapacağı belli değil. Sisi'ye hem ABD hem de Rusya asılıyor. ABD'nin Suriye'deki başarısızlığı ya da Rusya'nın başarısı Mısır'ı Rusya eksenine itecek.Aksi durumda ise ABD'nin yanında olacak. 

Türkler bölünecek.

Avrupa'daki Türkler, Kıbrıs ve Türkiye ABD'nin yanında yer alırken; BDT üyesi Türkler Rusya'nın yanında duracaklar.

Kürtler bölünecek.

Barzani ve Irak Kürtleri ABD'nin yanında yer alırken PKK/PYD ve Suriye Kürtleri Rusya'nın yanında olacaklar. Ama bunlardan PKK/PYD 3.Dünya savaşını görmeyecekler.İmha edilecekler.

3.Dünya savaşının ilk muharebesi olan Karkısa Savaşında da diğerleri imha edilecek.Kürtlerden sadece Türkiye'de bulunan ve PKK'ya karşı olanlar Kahraman Ordunun himayesinde Rusya'ya karşı savaşacaklar.Altın Çağa ulaşacak olan Kürtler bunlardır.

Araplar bölünecek.Yukarıda yazdık.

Dünyayı çok ama çok büyük badireler bekliyor.
Tabi ki her şeyin en doğrusunu sadece Allah CC bilir. Allahu alem.

SURİYE'DEKİ SON DURUM

Rusya savaş uçakları muhalifleri vuruyor.Ayrım yapmadan tüm muhaliflere hava operasyonları yapıyor. El Nusra, El Fetih, IŞİD, ÖSO. Hepsini de vuruyor.

ABD ise muhaliflerden sadece IŞİD'in vurulmasını diğerlerine operasyon yapılmamasını istiyor.

Önce ABD, "IŞİD'i vuruyorum" bahanesiyle Suriye'ye bazı oyunlar oynadı.Rusya da bunu görerek cevap veriyor. O da "IŞİD'i vuracağım" bahanesiyle Suriye'ye girdi ve Esad'a muhalif kim varsa vuruyor.

Tabi vurulanların içinde öncelikle ABD'li olmak üzere BATILI ajanlar kaynıyor ve onlar da ölüyorlar. O yüzden ABD ve Batı son derece rahatsız. Dünya kamuoyu önünde Rusya'ya sivil duyarlılık ile ve ılımlı Esad muhalifleri ile karşı propaganda yapıyor ama arkasından misillemeler de gelecek.

Batı bu misillemeleri nasıl yapabilir?

Muhaliflere Rus uçaklarını düşürecek füzeler verebilirler. Ama bu yeterli misillemeyi getirmez. O nedenle batı da Suriye'de operasyonlara tekrardan başlayıp Suriye'deki İran birliklerini vurabilir. Çünkü Rusya ile İran Suriye'de Esad'a nasıl destek verecekleri hususunda anlaşırken Rusya'ya Suriye'nin hava sahası güvenliği; İran'a ise kara sahası güvenliği düştü. Yani Suriye'de İran kara birlikleri de var. 

Aslında Suriye'da olmayan yok. Dünyanın ajanları oraya toplanmış durumda.Sırayla vuruyorlar. Kimi? Tabi ki Müslümanları.. 

Açık yazalım; ne Suriye diye bir devlet kaldı ne de Suriyeli diye bir millet. Telef oldular. Öldüler, yaralandılar, ülkeyi terk ettiler. Artık Suriye emperyalistlerin tatbikat alanı oldu. Maalesef.

ABD ile Rusya arasındaki bu didişmeler Suriye'de artık sırayla vurma noktasından birbirini vurmaya dönüşecek ve arkasından Suriye'nin işgali gelecektir.

Türkiye, Suriye'ye asla girmemelidir. NATO konseptinden asla çıkmamalıdır. NATO'nun olmadığı hiç bir savaşa girmemeliyiz. 

Gerçekten 3.Dünya Savaşı geliyor. Henüz başlamamışken içerideki tüm parazitleri TEMİZLEYİP, birlik ve beraberlik içinde bu savaşa hazırlanmalıyız İnşallah.