17 Nisan 2015 Cuma

YUNANİSTAN AB'DEN AYRILMAK ÜZERE

YUNANİSTAN AB'DEN AYRILIP KENDİ PARA BİRİMİ DRAHMİ'YE GEÇMEZSE ÇÖKECEK

Tsipras putin 32789398323



Doktor Kıyamet lakaplı ünlü yatırımcı Marc Faber, 'Gerçekle yüzleşin Yunanistan battı' açıklamasında bulundu. 

  Önümüzdeki 10 yıl boyunca yüzde 10 büyüse bile Yunanistan'ın borcunu ödeyemeyeceğini söyleyen Faber "Yunanistan Euro Bölgesi'nden ayrılıp paralel bir para birimine geçebilirdi ancak Avrupa'da buna izin verecek bir iştah yok. Kişisel olarak bunun ekonomik değil politik bir mesele olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"ABD, YUNANİSTAN'IN AYRILMASINI İSTEMEZ"


 Ünlü yatırımcı, ABD, NATO gibi güçlerin Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden ayrılmasını istemediğini çünkü ayrılması durumunda Rusya, Çin gibi ülkelerin Yunanistan'ın kapısını çalacağını sözlerine ekledi.

YORUM

Önceki yazılarımızda Yunanistan'ın AB'den ayrılacağını ifade etmiştik.Yunanistan'ın AB'den ve NATO'dan ayrılmasını ABD ve İngiltere engelliyor.

Ama Yunanistan'a Putin kancayı takmış durumda. Ukrayna'ya karşılık Rusya da Yunanistan'ı batıdan koparmak isteyecek. Yunanistan'ın ABD ve Batı ile Akdeniz'de ortak petrol ve doğalgaz çıkarma talepleri  hep Türkiye'nin tepkisini almamak için cevapsız bırakılmıştı.

Şimdi aynı talepleri Rusya karşılayacak ve Yunanistan'ı AB'den koparacak.Sonra da tabi NATO'dan. Belki de AB'den ayrılan Yunanistan'ı NATO kendisi atacak. Bu da mümkün.

Peki bu anlama gelir?

Yani Yunanistan AB'den çıkarsa ve Rusya güdümüne girerse ne olur?

ABD ve İngiltere'nin Yunanistan'da çok güçlü derin yapılanmaları var. O yapılanmalar derhal devreye girer ve Yunanistan'ın bir şekilde Türkiye ile başı belaya sokulur. 1974 de olduğu gibi.

Ege'de ve Kıbrıs'da Yunanistan Türkiye'ye saldıracaktır. Çünkü alimlerin yorumlarında ahir zamanda olacak Türk-Yunan Harbinde saldıran taraf Türkiye olmayacak.Yunanistan saldıracak ve bedelini de çok ağır ödeyecek.

Belki de Cenab-ı Mevla dört koldan bu aziz vatanı Suriye yapmak için çalışan alçakları bu şekilde Türkiye'ye muhtaç edecek Allahu Alem.

Onlar yani ABD ve İşbirlikçileri, dört koldan bu aziz vatanı Suriye yapıp, bölüp parçalayıp, Anadolu'yu kan gölüne çevirmek için uğraşırlarken, karşılarında birden Yunan krizini daha da kötüsü Rus krizini bulacaklar ve o parçalamak, çökertmek istedikleri Türkiye'nin bu sefer dünyanın en güçlü devletlerinden biri olmasını her şeyden çok isteyecekler. Allahu Alem.

Gidişat Türkiye-Yunanistan Savaşıdır.Arkası Türk-Rus Harbidir. Türkiye çok ama çok dikkatli olmalı. 

Türkiye'ye yapılacak Yunan saldırısı bir ABD- İngiliz provokasyonu olacağından Yunanistan'ın AB'den ayrıldığı andan itibaren beklenmelidir. Yani Yunanistan AB'den ayrıldığı anda her an Türkiye'ye saldırabilir.

ABD ve İngiltere bunu Yunanistan'a Türkiye eliyle bir ders vermek için yapacaklardır.

Hadis yorumlarına göre inşallah o gün ders vermeye başlayacak bu kahraman millet. Hem de dünyaya hakim oluncaya kadar kimin derse ihtiyacı varsa hepsi de alacak. Allah'ın izin ve inayetiyle İnşallah.

İnönü, Atatürk'e sormuş:

"Paşam dünyadaki en zor şey nedir?" 

Paşa cevap vermiş:

"Türk Milleti'ni ayağa kaldırmaktır."

"Ondan daha da zor olan var mıdır?" demiş İnönü.

Paşa:

"Türk Milleti'ni yeniden yerine oturtmak, ondan daha da zordur" demiş.

Hz.Ali RA Efendimiz de müjdeyi vermiş İnşallah.

Türkler cuş ettiğinde (Ayağa kalktığında) dünyanın pek çok yerinden Türk Bayrakları çekildiğinde Hz.Mehdi AS'ın zuhur edeceğini müjdelemiş.

O günler zor günler olacaktır ama sonu güzel bitecektir İnşallahu Allahu Ekber.

Bakınız kardeşler.

Yunanistan'ın AB'den çıkması ABD ve Batı'nın Türkiye düşmanlığının sonudur.O nedenle çıkarımızadır.

Mevcut durumda ise ABD ve Batı, AB Türkiye'yi her taraftan kuşatmış durumdadırlar.Düşmanlıkta sınır tanımıyorlar.

1915'in yüzüncü yılında "Ermeni katliamı" adı altında iftiralarla ve Yahudi ve Ermeni yapılanması olan PKK ile Kürtleri ayartarak Türkiye'de iç savaş çıkarıp ülkemizi kan gölüne çevirip yeni bir Suriye,yeni bir Irak arayışındadırlar.

Sırayla teker teker Ermeni Soykırım yasaları çıkarıyorlar. Kuzey Doğumuzu Ermenilere, Güney doğumuzu da Kürtleri kullanarak İsrail'e katmak istiyorlar. Ermenileri, Süryanileri, Ezidileri,Kürtleri, Nusayrileri birleştirip Türkiye'ye karşı savaştırma peşindeler.

Dışarıda PYD'yi, Barzani'yi silahlandırırken içeride PKK ile resmen iç savaş arzuluyorlar.

Masum Müslüman Kürt Halkını da kandırırarak ateş çemberinin içine atıyorlar. Bunlar aynı oyunları defalarca tekrarladılar.En son IŞİD'e yaptılar.Kendileri kurdular, kendileri öldürüp tasfiye ediyorlar.

Eğer Yunanistan AB'den çıkmazsa, Nato'dan atılmazsa, Rusya eksenine girmezse Türkiye'yi düşman görmeye devam edecekler. 

İşte bu yüzden Yunanistan kırılma noktasıdır ve her şeyin yeniden yazılacağı bir dönemin, fırlatılmış bir okudur.Geri dönüşü de yoktur.

Yunanistan ya batacak ya da Rusya'ya sığınacak.