23 Eylül 2014 Salı

ABD,BİZE YİNE TUZAK KURUYOR (IŞİD)

ABD, BİZE YİNE TUZAK KURUYOR (IŞİD)




ABD bizi IŞİD konusunda yeni bir oyun ile tuzağa düşürmek istiyor. Lütfen TBMM'ne gelecek tezkereyi engelleyelim ve 1 Mart Tezkeresi gibi ABD'ye yeni bir ders verelim.

OYUN ŞU:

ABD'nin IŞİD ile mücadele etmek için Türkiye'nin yardımına kesinlikle ihtiyacı yok. 

Ama ABD, 40 ülke ile beraber illa ki Türkiye'de olmalı dedi ve biz de destek vereceğimizi açıkladık. ABD, IŞİD operasyonu ile dünyayı aldatmakta ve gerçek planlarını gizlemektedir.

ABD'NİN GERÇEK PLANI

IŞİD operasyonunu başlatıp Suriye'ye müdahale edip, Esad'ı devirip yerine şerefsiz Süfyan'ı geçirip, Süfyan'la Irak'ı sonra da İran'ı vurup Rusya ile 3.Dünya Savaşını başlatmaktır. 3.Dünya Savaşı'nı başlatmak istediği, gerçek niyeti bu olduğu için yanına 40 devleti alıyor. "Türkiye olmazsa olmaz" diyor.

Ama buraya dikkat! "Türkiye olmazsa olmaz" derken ABD'nin Türkiye'nin yardımına muhtaç olduğuna inandığı için demiyor. Tam tersine Suriye,Irak ve İran ile birlikte Türkiye'yi de yıkmak, bölmek, parçalamak istediği için "Türkiye'nin yardımına muhtacız" diyor. Yani bizi kandırıyor.

Türkiye bugüne kadar ABD'nin Esad'ı indirmek için muhalefeti destekleme görevlerini yerine getirirken IŞİD'e de yardım etti. O nedenle IŞİD şu an için Türkiye ile düşman değildir. Ancak Türkiye koalisyona katıldığı anda tüm koalisyon ülkeleri içinde IŞİD ile sınır olan tek devlettir.
Dolayısıyla koalisyona vuracak IŞİD ilk olarak şansını Türkiye'ye karşı deneyecektir.

Cumhurbaşkanımızın destek açıklamasından sonra bu günden itibaren IŞİD'in Türkiye sınırlarında veya sızmış ise dahilimizde bomba yüklü araçları patlatmasını beklemeliyiz.

IŞİD ile Türkiye düşman olduğu andan itibaren o IŞİD düşmanı koalisyon ülkelerinin tamamı ABD'nin emri ile Türkiye'ye karşı IŞİD'e sınırsız destek vereceklerdir.
Hatta savaşan IŞİD ile PKK-PYD'nin bir anda barışıverdiklerini ve Türkiye'ye karşı birlikte omuz omuza savaştıklarını göreceğiz.

Yani ABD'nin amacı Türkiye'yi bölmek, Esad'ı devirmek,Irak'ı yerle bir etmek ve İran'ı vurmaktır.
Bu coğrafyada Türkiye ve İran'ın dışında Müslümanlara sahip çıkacak tek devlet yoktur.Meydan doğrudan İsrail'e kalır ki ABD'nin de esas amaçladığı budur. Kapitalist ABD'nin yönetimi, sahibi olan Siyonistlerden bu emri almıştır ve yıllardır mekik dokur gibi aşama aşama gerçekleştirmektedir.

PEKİ ABD KENDİSİNİN KURDUĞU IŞİD'İ NİÇİN YOK ETMEK İSTİYOR? 

Çünkü IŞİD'i işi bittiği zaman yok etmek için kurdu. IŞİD'in işi ise MUSUL ile KERKÜK'ü Barzani'ye kazandırmak ve Suriye'ye geçip Esad'ı devirmekti. Musul ve Kerkük Barzani'nin oldu sayılır. IŞİD Suriye'ye gönderilecek. Ama bunu yaparken Barzani de kahraman yapılmış olacak ve Türkiye Lozan Antlaşmasından doğan haklarından, Irak da anayasal haklarından vazgeçsin isteniyor.
Bu oyun çok şerefsizce ve alçakça bir oyundur.Ama Türkiye bu oyuna gelmeyecektir İnşaallah.

1 Mart tezkeresinde çıkan sonucu TBMM' mizden aynen yine bekliyoruz. 

Kritik soru şudur:

ABD, IŞİD'i kendisi kurduysa ve Bağdadi emrinde ise ve IŞİD'in Türkiye ile savaşmasını istiyorsa o halde neden doğrudan Bağdadi'ye emir verip Türkiye'ye saldırtmıyor?

Çünkü IŞİD'in tabanında cihad yaptığını sanan ve Türkiye'den de yardım gördüklerine inanan çoğunluklar var. Bağdadi'ye kalsa bugün savaş ilan eder ama o tabandakilere bunu anlatamaz ve kendisi gümbürtüye gider. O nedenle IŞİD yönetimi Türkiye'ye savaş açamaz ama Türkiye IŞİD'e savaş açarsa o zaman iş değişir ve tabandakiler de bunu kabul eder. İşte ABD'nin Türkiye'ye oynadığı oyun da budur.

TÜRKİYE NE YAPMALI?

1 Mart'da olduğu gibi tezkereyi TBMM'de kibarca reddetmeli.
Madem ki ABD, IŞİD'i kullanarak ve PKK-PYD'yi güçlendirerek Türkiye'yi bölmeye çalışıyor biz de IŞİD'i kullanarak PKK-PYD'yi bitirmeliyiz.

Ama 3.Dünya Savaşı ve hatta ondan da önce Türkiye-Yunanistan Harbi kapıdadır ve bu dehşetli arefede Kahraman Ordumuzu finale hazırlamalı ve daha işin başında meydana sürmemeliyiz. ABD bile kendi ordusunu kullanmıyor ve finale bırakıyor biz niçin kullanalım?

Kaldı ki bizim Suriye'deki, Irak'daki olaylara elbetteki ilgimiz olacaktır ama hadislerle de sabittir ki bu olayların hepsi FİTNEDİR. Tarafların tamamı da fitnecidir. Niçin fitnenin tarafı olalım?

Bizim için en önemli hedef; bu Cennet Vatanımızı, Anayasal Düzenimizi, Üniter Yapımızı ve Güzel Cumhuriyetimizi korumaktır. Buna açıkça düşmanlık eden bölücü PKK-PYD oluşumlarını da bu fitneleri fırsata çevirip yok etmeliyiz. 

Hadis yorumlarına göre Amik Ovası' nda olacak ve Kahraman Ordumuzun da içinde olacağı Melhame-i Kübra gelmiş çatmıştır.

Kahraman Ordumuzu ve doğuştan asker olan Milletimizi bu kahramanlık destanına hazırlayalım İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER

Şimdilik bırakalım Suriye'de Esad gitsin Süfyan gelsin. Irak'da Maliki gitsin Haydar gelsin.Giden bizim için ne yapmış ki gelen ne yapacak? Bunların hiç biri Türk de değil Müslüman da.Geçelim körfeze.Hepsi İngiliz uşağı Amerikan kölesi.

Efendim halklar Müslüman? Gerçekten Müslüman ise ölürse Şehid olur, kalırsa Gazi. (Gerçek Müslüman için bundan güzel akibet mi olur?) Biz Arap milletinin namusunu, şerefini korumak için daha dün Çanakkale'de 250 bin şehit verdik. Karşılığını da üç yıl sonra bin yıldan beri namuslarını şereflerini koruyan Türk Askerine atılan kurşunlarla İHANET OLARAK ALDIK.

Aynı ihaneti bugün Yahudi ve Ermeni Komitesi ASALA artığı PKK-PYD'ye kanıp dağa çıkan; bin yıldan beri namuslarını şereflerini koruyan Türk Askerine kurşun sıkan vatandaşlarımızdan görmekteyiz.

IŞİD'in önünden kaçanların da, IŞİD ile savaşmaya gidenlerin de yaşlılarını, kadınlarını ve çocuklarını kurşun attıkları Türk Askeri'ne emanet etmeleri ne ibretlik bir olaydır.
Çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın gelmiş geçmiş en namuslu, en şerefli ORDUSUDUR.
Müslüman Kürtler bundan da bir ders alamamışlarsa yazıklar olsun.

Herkes aklını başına alsın ve şu sorunun cevabını düşünsün?

İki bin yıldan beri var olan Kahraman Türk Ordusu tarihte ne zaman,hangi savaşta Allah'ın CC razı olmayacağı bir işi yapmıştır? Hangi tarih kitabı yazabilmiştir?

Hiç birisi yazamamıştır.

İşte bu yüzden ALLAH CC Kuran-ı Kerim'de o orduyu övmüş ve razı olduğunu müjdelemiştir. Bediüzzaman o ordunun Türk Ordusu olduğunu ilan etmiştir. Ve dahi Hz.Peygamber SAS Efendimiz "Ne güzel ordu" iltifatında bulunmuştur.

Hiç bir Müslüman bu orduya silah çekmez. Her Müslüman bu ordunun mensubu olmakla şeref duyar.

Allah'ın CC vaadi, Hz.Peygamber SAS Efendimizin müjdesidir. Bu ordu tüm dünyaya hakim olacaktır İnşallah. Siyah Sancaklılar da bu ordudan yetişmiş güzel subaylarımızın Afganistan'dan yürütecekleri ordudur. Ve bu ordu Hz.Mehdi AS'a yardım edecek ve altın çağı başlatacak ordudur.  
Mensup olan abad olacak, karşısına geçen helak olacaktır İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER.


ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM