1 Nisan 2015 Çarşamba

"YEMANİ, SÜFYANİ VE HORASANİ AYNI ANDA ÇIKAR"

Ahir Zaman yorumlarında Yemani'nin,Süfyani'nin ve Horasani'nin aynı anda çıkacağı yer alıyor.


(Resim Ahmet El Hassan sitesinden)


Yemani de Süfyani de Horasani de şahıs değil ORDU'dur Allahu Alem.

Yemani Hz.Mehdi AS'ın Yemen'den çıkacak ordusudur.İlk biat edecek ordudur ve Hz.Mehdi AS, bu ordunun yardımı ile önce Mekke Emiri sonra Arap Yarımadası Fatih'i olacak İnşallah.

Yoksa Yemani bir şahıs değildir. Hz.Mehdi AS'ın kendisi değildir.Belki bu ordunun komutanına -o komutan artık kim olacaksa- Hz.Mehdi AS'ın Ordusunun komutanı olması nedeniyle Yemani denilebilir. Ama Yemani Hz.Mehdi AS değildir.

Hz.Mehdi AS için Sünni kaynaklarında doğrudan Hz.Mehdi; Şii kaynaklarında ise Kaim AS ismi geçmekte onların dışında başka isim ünvan ile anılmamaktadır.

Yemani kelimesini üstüne basa basa ŞAHIS olarak tanımlayan Şeyh Ahmet El Hassan'dır.Ahmet El Hassan Yemenli değil Basra'lıdır ve Irak'tadır.Ahmet El Hassan 12 İmam olduğunu ve onlardan sonra da 12 Mehdi geleceğini, kendisinin de bu Mehdilerin birincisi yani Hz.Mehdi AS'ın (12.İmam'ın) halifesi olduğunu iddia ediyor.

"12 İmam'dan sonra 12 Mehdi" inancı ne Sünnilikte ne de Şiilikte yoktur. Hz.Mehdi AS'dan sonra Kahtani gelecektir ona da Mehdi ismi hiç verilmemiştir.

Bize göre Yemani Allahu Alem şahıs değil Hz.Mehdi AS'ın Yemen'den çıkacak ordusudur.O ordu da bugün için Husiler olacak gibi görünüyor.En doğrusunu Allah CC bilir.

Süfyani de yine Süfyan değildir. Süfyanın ordusudur Allahu Alem. Süfyani Yabis vadisinden çıkacak ifadesi ile kastedilen de Süfyan değil onun ordusudur Allahu Alem. O ordu da zaten şu anda Ürdün'de, Yabis'de Koalisyon Ordusu namıyla bulunmaktadır.(Yedi bayraklılar) 

Ancak o ordunun başındaki ABD Generali de Süfyanın ordusunun komutanı olması nedeniyle bir nevi Süfyanidir. Ama Süfyan başka bir kişidir ve şahıs olarak tanımlanan Süfyan Esad'ın yerine oturacak olan kişidir Allahu Alem.

Horasani de yine şahıs değil ordudur.Şu kadar ki Horasani de tıpkı Yemani gibi Hz.Mehdi AS'ın Horasan'dan çıkacak olan ordusudur.Ve bu ordu Türklerden oluşacaktır.

Gerçek Siyah Sancaklılar bu ordudur.Ve başlarında bulunan Temimli Sarışın Genç de Hz.Mehdi AS'ın Ordusunun komutanı olması nedeniyle bir nevi Horasani'dir ama Hz.Mehdi AS değildir. Yemen'den çıkacak ordunun komutanı hadis yorumlarında anılmamıştır ama Horasan'dan çıkacak ordunun komutanı olarak Temimli Sarışın Genç anılmıştır.Ayrıca bu ordunun oluşumunda Temimli Sarışın Gence her türlü desteği verip ona abilik yapan Şuayb Bin Salih de geçmektedir.

Hz.Mehdi AS ise başkadır, O Medine'de yaşayacak ve Mekke'de zuhur edecektir.

Yemani, Süfyani ve Horasani aynı anda zuhur eder demek de gözle görülür hale gelmiştir ki her halde zamanı gelmiştir ve ortaya çıkmaya başlamışlardır Allahu Alem.

Şu an Süfyani yani Süfyanın Ordusu Ürdün'de hazır bekliyor, savaş başlayınca zuhur edecek. Yemani yani Hz.Mehdi AS'ın Yemen'den çıkacak Ordusu da şu an oluşuyor. Horasani yani Hz.Mehdi AS'ın Horasan'dan çıkacak ordusu ise ABD-İRAN SAVAŞI ile ortaya çıkacak Allahu Alem.

KISA SENARYO (ALLAHU ALEM)

Ürdün'deki Koalisyon Ordusu Suriye'yi işgale başlar.Aynı anda ABD-İran Savaşı çıkar. Suriye işgal edilir, başına Süfyan geçirilir.Hz.Mehdi AS Mekke'deki isyanın başına geçer ve Yemen'deki ordusu yardıma gelir.Süfyan Kufe'ye iner, Siyah Sancaklılar çıkar.Yani bu üç ordunun çıkışı böyle olabilir Allahu Alem. En doğrusunu Allah CC bilir.