29 Mayıs 2014 Perşembe

HZ.MEHDİ 12.İMAM İSE

HZ.MEHDİ 12.İMAM İSE



ÖNCEKİ YAZILARIMIZDA HZ.MEHDİ AS'IN 12.İMAM MUHAMMED MEHDİ AS OLABİLECEĞİNİ VE BU DURUMUN KURAN-I KERİME DE UYGUN OLDUĞUNU YAZMIŞTIK.


HZ.MEHDİ AS'I BU YAZIMIZDA ÇOK FARKLI BİR AÇIDAN ELE ALACAĞIZ.


Hz Mehdi AS da pazarlarda gezip, insanlar içinde dolaşacağına göre bir meslek sahibi olması lazımdır. Allahu alem.Çünkü peygamberler bile insanlar içinde normal bir vatandaş olarak yaşamış meslek sahipleriydi.


Hz.Mehdi AS da imtihan sırrının yok olmaması için normal bir vatandaş gibi bir meslek sahibi olacak ve insanlar içinde gezecek fakat insanlar O'nun Mehdi olduğunu bilemeyecekler.Hadis yorumları bu şekildedir.


Peki Hz.Mehdi AS'ın mesleği ne olabilir?


Bu sırdır ama siyasetçi olamayacağı sır değildir.Yani siyasetçi olamaz çünkü hiç bir rivayette Hz.Mehdi AS'ın seçimle iş başına geleceği yazmıyor.Ama Şuayb Bin Salih'in seçimle iş başına geçeceği hadis yorumlarında yer almaktadır ve büyük bir ihtimalle Şuayb Bin Salih siyasetçidir. Allahu alem.


"Efendim tüm siyasetçiler seçimle iş başına gelmiyor ki"denilebilir. Ama seçimle iş başına gelmeyen kişinin mesleği zaten başka bir şeydir ve siyasetçi değildir. Seçimle işbaşına gelmeyen siyasetçinin esas mesleği mutlaka başka bir meslektir. Tayyip Erdoğan Siyasetçidir ama Atatürk askerdi mesela..


Hz.Mehdi AS kırk yaşında zuhur edecek (en geç) ve 47 yaşında dünyaya hakim olacak.(En geç)

Hz.Mehdi AS 46 yaşında iken de Hz.İsa AS inecek. Var mı bu şartlara uyan Hz.Mehdi ve Hz.İsa adayı?

Yok vesselam. Gerçek Mehdi As'ı tenzih ederiz çünkü o hayattadır ve şu an 30 yaşından büyük, 40 yaşından küçüktür ve zuhuru beklemektedir İnşallah. Ama Hz.İsa AS henüz inmemiştir, çünkü O indikten bir yıl sonra dünya hakimiyeti başlayacak İnşaallah.


Bizim araştırmalarımıza göre Hz.Mehdi AS'ın siyasetçi olma ihtimali yoktur.Var diyen seçimle iş başına geleceğine dair tek bir hadis paylaşsın, paylaşamaz.


Peki o zaman mesleği ne olabilir Allahu alem?


Son ifşaatımız asker olabileceği şeklindedir ve delillerimiz şunlardır: 


Bazı alimler "asker" olduğunu açıkça ifşaa ettiler ayrıca:

Eğer Hz.Mehdi AS 12.İmam ise babasının adı Hasan El Askeri'dir. Ve adında asker kelimesi geçmektedir ama 11.İmam asker değildi. Allahu alem 12.İmam'a işaret ediyor olabilir.


Abdülkadir Türker kardeşimiz -Allah CC razı olsun- Halley kuyruklu yıldızı ile ilgili bir mail göndermiş.


Halley kuyruklu yıldızı miladi 846 yılında da görülmüş ve o yıl 11.İmam Hasan El askeri doğmuş. Ne var bunda? Tek başına bir şey yok ama o tarihten sonra Halley kuyruklu Yıldızı 14 defa daha görülmüş.


Ve 14.görünüşünün Hz.Mehdi AS'a işaret ettiği hadis yorumlarına göre net. Hz.Mehdi AS 14. asırda, Halley yıldızının 14.defa görünüşünde zuhur edecekse iki 14 arasında Gaybi işaret olduğu çok bariz Allahu alem.


Yani Hz.Mehdi AS Hasan El Askeri'nin oğlu Muhammed Mehdi olabilir ve Hasan El Askeri'nin doğduğunda görünen Halley'in ondan sonra 14.defa göründüğünde zuhur edebilir.Mesleği de babasının adında açıklanmış olan Asker olabilir. Allahu alem.


"Efendim bunlar Alevi-Şia görüşüdür."

Bu yazıda yazdığım tek cümle ŞİA kaynaklı DEĞİLDİR. Sadece ilmi bir araştırmadır.

Ayrıca Halley yıldızının son görüldüğü 1986 yılı da 12.İmam olan Muhammed Mehdi AS'ın melekler tarafından uyarıldığı ve zamanın kutbu olan şahsa eğitimi için teslim edildiği tarih de olabilir.Allahu alem.


Hadis yorumlarında geçen Gaybeti Suğra ile Gaybeti Kübra ise çok farklı bir şekilde de olabilir Allahu alem.


4-5 yaşlarında gaybete çekilirken Hz.İsa AS gibi göklere çıkarılmış da olabilir ve birinci gaybet bu bin yıl olabilir ki ahiret günü hesabı ile bu gayıp bir gün eder.Yani bu Gaybet, Gaybeti suğra olabilir.(Küçük gaybet) Uyarıldıktan sonra ki yani 1986 dan sonraki gaybeti ise şu ana kadar 28 yıl eder ki bu da büyük gaybet (Gaybeti Kübra da olabilir) Allahu alem. 


Tabi ki bu yazımız Hz.Mehdi AS'ın 12.İmam olması halinde nasıl olabilir yazısıydı. Ama mesleği ile ilgili ifşaat Ehli Sünnet kaynaklarına da tamamen uygundur.


Farklı bir görüş Hz.Mehdi AS'ın bir tarikat şeyhi, cemaat lideri olabileceği ile ilgiliydi ama şu an için yani herkes Mehdi AS'ı beklerken bir şeyhin seçim olmadan bir devletin başına geçmesi (Humeyni gibi) mümkün görünmüyor.Ve imtihan sırrına da uygun değil.


Tabi her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir. 

Biz O'nu bulmak için amatörce araştırmalarımıza devam ediyoruz İnşaallah.

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM



SÜFYAN'IN ÇIKIŞ TARİHİ NİSAN 2015

ABD SURİYE'Yİ NİSAN 2015 DE İŞGAL EDECEK
ALLAHU ALEM



Hadis yorumlarına göre Süfyan Recep ayında çıkacak. 2014 yılı Recep ayı tamamlandı. 2015 yılı Recep ayı ise 20 Nisan 2015 tarihinde başlıyor.

Buradan şu sonuçları çıkarabiliriz Allahu alem:

ABD Nisan 2015 de Suriye'yi işgal edecek ve Suriye'nin başına Süfyan geçecek.

Bu işgal 3.Dünya Savaşının da başlangıcı olacak.Yani Nisan 2015 de 3.Dünya Savaşı başlayabilir.

Hadis yorumlarına göre Suriye'nin işgalinden önce Mısır işgal edilecekti. Bununla ilgili bu sitede bir kaç yazımız bulunmaktadır. 

Mısır'ın işgali ya o yazılarda yazdığımız gibi olacak ya da işgal edildi ama biz göremedik ve yanlış yorumladık.Allahu alem.

Şöyle de olabilir:

Mısır'ın işgali ile kastedilen Libya savaşı da olabilir. Çünkü tarihte Libya diye bir devlet yoktur ve Afrika'nın kuzeyi için iki isim varsayılır.

Afrika'nın kuzey batısına Mağrip, Kuzey doğusuna ise Mısır denilirdi ve Libya da Mısır içinde kalmaktadır.

Eğer bu yorum doğru ise Mısır'ın işgali de tamamlanmış olur ve Suriye'nin işgali ilk alamet haline gelir.Allahu alem.

Altın Çağın başlayacağı 2023 yılından geriye doğru sayar ve olacak olan tüm olayları sondan başa doğru dizersek Nisan 2015 de ABD'nin Suriye'yi işgal edeceğini öngörebiliriz.

Tabi bu işgal Ürdün'de bulunan yedi bayraklı koalisyon güçleri tarafından yapılacak. Hz.ALİ RA Efendimiz Suriye'nin işgali ile ilgili bu savaşın çok dehşetli bir savaş olacağını bildirmiş.

Tabii ki ALLAHU ALEM diyoruz.

Cennet vatanımızın yöneticileri bu ifşaatları İnşaallah dikkate alırlar.  


Müjde ise şudur: 

Eğer bu işgal gerçekleşir ve Süfyan Suriye'nin başına geçerse ömrü de dokuz ay olacaktır. Çünkü aynı yıl yani 24 Ekim 2015 tarihinde de Hz.Mehdi AS zuhur edecek ve yedi yıl sonra tüm cihana hakim olacağı mücadelesine başlayacak İnşallah.

Süfyan her halde Suriye'nin başına işgal tamamlanınca Mayıs başında getirilecek ve 24 Temmuz 2015 de de Suriye Devleti olarak Irak'a savaş açıp girecek. Yani ilk icraati bu olacak ve bu olay onun bir anlamda gerçek zuhur tarihini verecek.Allahu alem.

Kürt Kardeşlerimizi tekrar uyaralım: 

Sakın PKK ya katılmayınız, çünkü hepsi de öldürülecekler. Kuzey Iraktaki Kürt katliamını bizzat Süfyan yapacak, emri de İsrail'den alacak.İsrail bu emri o bölgenin insansız olarak İsrail'e teslim edilmesi için Süfyan'a emredecek.
PKK yı ise Siyah Sancaklıların Dördüncü Ordusu yok edecek.

Siyah sancaklılar dört ordudan oluşur ve en küçüğü dört yüzbin kişilik bir ordudur.

Birincisi İran Ordusudur (Şuayb Bin Salih'in Ordusu). 

İkincisi yenilmiş İran Ordusu yerine ikame olan ve çoğunluğu İran, Afganistan Türklerinden ve İran, Afganistan halklarından oluşan sivil halk ordusudur.(Temimli sarışın gencin-Hz.Mehdi AS ın bayraktarı- ordusu) ABD yi Kufe'de durduracak olan ordu bu ordudur.

Üçüncüsü Kuzeyden yardıma gelen Mansur'un komuta ettiği Haris bin Harras'ın ordusudur. Temimli sarışın gencin ordusuna katılacak.Başlarında da Şuayb Bin Salih olacak.

Dördüncü Ordu ise tüm bu orduların kalanına komuta eden ve Hz.Mehdi AS'ın başkomutanı olduğu ordudur ki Kudus'ü ve Mısır'ı fethedecek olan ve dünyaya hakim olacak olan ordu bu ordudur.ALLAHU ALEM.

Bu dördüncü ordu ilk önce PKK'yı yok edecek(2015).PKK o zamana kadar hep güçlenecek, yani bir kaç ay.Ama öyle büyük savaşlar olacak ki PKK hiç konuşulmayacak bile.

Önce Rus ordusu (2018-20), sonra ABD ordusu(2019-21) ve en son da İsrail ordusu(2020-22) yok edilecek.
Ve Mısır fethedilecek. 

Cenabı Mevla cümlemizi Hz.Mehdi AS'a kavuşan kullarından eylesin.

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM