16 Ekim 2014 Perşembe

IŞİD İLE İLGİLİ HADİS'İ İNKAR ETTİLER

IŞİD İLE İLGİLİ HADİS'İ İNKAR ETTİLER



HADİSİ ŞERİF:

Hz.Ali RA Efendimiz rivayet ediyor:

“Siyah bayrakları gördüğünüzde yerinizden kıpırdamayın. Ellerinizi ve ayaklarınızı hareket ettirmeyin (harekete geçmeyin). Sonra kendilerine ehemmiyet verilmeyen zayıf bir topluluk zuhur eder. Kalpleri demir parçaları gibidir. Onlar devlet sahipleridir (hum ashabu’d devle). Ne söz ne de ahit tanırlar. Hakka çağırırlar ama kendileri hak ehli değildir. İsimleri künyedir. Nispetleri ise köy ve şehirlerdir. Saçları kadın saçı gibi uzatılmış ve salınmıştır. Aralarında ihtilaf çıkıncaya kadar bakidirler. Sonra Allah hakkı dilediğine verir…( Hafız Nuaym Bin Hammad, El Fiten, hadis numarası 558, s: 136)”

Önemli bir haber sitesi, bir akademisyene bu hadisin sahihliğini soruyor ve o akademisyen de hadisin sahih olmadığını söylüyor. Tutarsız bir takım gerekçeler sıralıyor ve en sonunda da HADİSİ İNKAR EDİYOR.

Bu hadisi şerif bin yıldan beri hadis rivayetlerinde yer alıyor ve bin dörtyüz yıl boyunca da bu hadisin anlattığı siyah sancaklılar ilk defa zuhur ediyor. Yani IŞİD olarak.

Dikkat edilirse Hadisi şerifin anlattığı gerçek siyah sancaklılar değil onlardan önce çıkacak sahte siyah sancaklılardır. Çünkü hadis yorumlarında gerçek siyah sancaklılar çıktığında kar üzerinde sürünerek de olsa katılmamız isteniyor.

IŞİD'in çıkışı; Hz.Ali RA Efendimizin rivayetinin doğruluğunun İSPATI İKEN hadisin inkarı yoluna gidilmesi çok büyük cahilliktir.

Bu şöyle bir şey:

Dere kenarında oturanlardan bir kişi diğerlerine:

"Birazdan bu dereden hasarlı bir sandal gelecek" diyor.

Öbürleri de:

" Biz böyle bir şeyi daha önceden hiç görmedik, bu mümkün değil" diyorlar.

Sonra o hasarlı sandal geliyor ve bu o adamın dediğini doğruluyor.

IŞİD'İN ÇIKIŞI HADİSİ YANLIŞ ÇIKARMIYOR, AKADEMİSYEN EFENDİ!
TAM TERSİNE SAHİHLİĞİNİ MUCİZEVİ BİR ŞEKİLDE İSPAT EDİYOR.. 

Gerçek Siyah Sancaklıları rivayet eden diğer hadis yorumlarında ise "Horasan'dan çıkacak Siyah Sancakların ilk defa Abbasoğulları için çekileceğini, sonra bir defa da (Ahir zamanda) Hz.Mehdi AS için çekileceğini ama ondan önce de sahte siyah sancaklıların çıkacağını" bir çok alim anlatıyor.

Horasan'dan çıkan Siyah Sancakları Abbasoğulları için çeken Ebu Müslim'di. Ve Türk Ordusu'ydu. Şimdi yine Hz.Mehdi AS için çekilecek ve İnşaallah yine Türk Ordusu çekecek.

Çünkü Siyah Sancaklar Horasan'dan çekilecek.Horasan o zaman da Türk'tü,şimdi de Türk.

ALLAHU ALEM.