7 Temmuz 2015 Salı

BUNU DA YAZMIŞTIK.BU DA ÇIKTI.

FUAT AVNİ DENİLMİŞTİ. BİZ DE "ABD" DEMİŞTİK. HATTA FUAT AVNİ DE ABD'DİR DİYE İLAVE ETMİŞTİK. O DA ÇIKACAK VE FUAT AVNİ'NİN ABD GİZLİ SERVİSİ NSA- CIA OLDUĞU AÇIKLANACAK. BELKİ DE BİLİNİYOR...




Alman Focus dergisinin haberinde, Fidan'ın iki buçuk yıl önce dönemin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler ile yaptığı görüşmenin Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı tarafından dinlendiği iddia edildi. Ancak bu bilginin kaynağı açıklanmadı. ABD'nin en önemli istihbarat kurumlarından NSA, dinleme skandallarıyla dünyanın gündemine oturmuş durumda. Eski çalışanı Edward Snowden'ın sızdırdığı belgelerle NSY'in Almanya ve Fransa liderlerinin yanısıra 2010'da Toronto'daki G-20 zirvesine katılan tüm devlet ve hükümet başkanlarını dinlediği kaydedilmişti.

ABD, FUAT AVNİ'Yİ TÜRKİYE'DEKİ BAHARLARI (!) İÇİN HAZIRLADI. BAZI DOĞRU BİLGİLERİN ARKASINDAN TAMAMEN PROVOKASYON BİLGİLERİ DE GELMEYE BAŞLARSA DEDİĞİMİZ DE ÇIKAR ALLAHU ALEM. ÖNCE GÜVEN OLUŞTURMAYA ÇALIŞMALAR ARKASINDAN DA İHANET DARBELERİ...

DEVLET BAHÇELİ HAKLIDIR,TUTARLIDIR VE MİLLİ BİR ÇİZGİDEDİR

AMİRAL SONER POLAT'IN YAZISI






Devlet Bahçeli haklıdır, tutarlıdır ve milli bir çizgidedir.

Etrafımızdaki ateş çemberinin daraldığı şu günlerde bütün ülke Meclis Başkanlığı seçimleri ile uyutuldu. Oysa ki Başkan’ın o ya da şu partiden olması gerçekte hiçbir şeyi değiştirmeyecekti. Emperyalist merkezler Kürt (ABD-İsrail) koridorunu tesis etmek için, Türkiye’deki siyasi belirsizliğin doruk noktasına ulaşacağı bu günleri beklemişlerdi. Stratejinin zaman, mekân ve kuvvet olmak üzere üç boyutu vardı. Zaman planlaması kendileri açısından mükemmel bir düzeydeydi!

Bugünlerde sözde Atatürkçü (!) ve Cumhuriyetçi (!) çevreler, arkalarına emperyalist merkezleri de alarak Devlet Bahçeli’yi yaylım ateşine tutuyorlar. Vay efendim, HDP (PKK) gibi sen de niçin yeni CHP’nin adayını desteklemedin!

Öncelikle bir gerçeğin altını kalın kalemle çizelim. HDP (PKK) ile içli dışlı olan ve bütünüyle Batı’nın denetimi altına giren yeni CHP, ülkenin güvenliği, birlik ve bütünlüğü açısından ciddi bir risk unsurudur. Bu yalın gerçeği fark eden Devlet Bahçeli, kendisine başbakanlık teklif eden yeni CHP’ye ilginç bir cevap vermiştir: “Siz kurucu ideolojiyi terk ettiniz; mebuslarınızın üçte biri HDP’li!”

Eğer, içinde bulunduğumuz kritik süreçte bir kişi, kuruluş ya da siyasi partinin bu topraklara bağlılığını test etmek istiyorsanız, Kürt koridoru karşısındaki duruşuna bakmalısınız. Bu sağlam bir referanstır ve yanılma şansınız yoktur! Maalesef, yeni CHP ve HDP (PKK) bu konuda tercihini Batı’dan yana yapmıştır. Koridora kalkan olmayı tercih etmişlerdir.

İzmir, Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy ve birçok yerleşim yerindeki CHP seçmeni Atatürk’e oy verdiğini sanarak, gerçekte emperyalist merkezlerin temsilcilerini ödüllendirmiştir. Bazıları, taze mebusları Murat Özçelik gibi HDP’ye (PKK) oy vererek, bir terör örgütüne fason bir yasal kılıf giydirmiştir. PKK politikalarına dokunulmazlık zırhı onların oyları ile kazandırılmıştır. Bu günahın vebali üzerlerindedir!

Devlet Bahçeli’nin Suriye’de ülkemizi bölmek için tezgâhlanan oyunlara karşı belirlediği siyasi çizgisinin ana hatları aşağıdadır:

PYD ve IŞİD arasında fark yoktur; ikisi de terör örgütü, ikisi de cinayet şebekesidir.

Türkiye her bakımdan kuşatma altındadır. Şimdiki hükümet ve kurulacak hükümet gelişmelere kayıtsız kalamaz! Aksi bir tavır vatana ihanetle eş değerdedir. Türkiye haklarını korumak için hiç kimseden izin almak zorunda değildir.

Bu bir savaş çağrısı değil, nefsi müdafaa ve milli güvenliğimizi sağlama alma, Türkiye’nin caydırıcılığını gösterme iradesidir!

Devlet Bahçeli ve MHP, bu açık ve net irade beyanı ile Türkiye cephesinde yer aldığını ispat etmiştir. Ülkenin birlik ve beraberliği konusunda hiçbir hassasiyeti olmayan çevrelerle arasına mesafe koymasından daha doğal bir şey olamaz!

Seçimde PKK için oy isteyen yazar, çizer, gazete ve televizyonların, önce aynaya dönüp kendilerine bakması gerekiyor. Sizler ulusal birliğimizin, PKK, Dersimli Kemal, Sezgin Tanrıkulu, Murat Özçelik, Selina Doğan, Mehmet Bekaroğlu ile korunabileceğine inanıyorsanız, bu sizin sorununuzdur ve hiç kimseyi bu garabete ortak etmeye hakkınız yoktur! Öncelikle rüştünüzü ispat etmek ve emperyalist merkezlerle aranızdaki hesabı kapatmanız gerekmektedir. Yeni CHP ve HDP (PKK) sizin eserinizdir. AKP’ye karşı gerçek, toplumsal ve milli bir muhalefetin oluşmasını sizler engellediniz!

Kimse kimseyi kandırmasın! Türkiye bölünme tehdidi altındadır ve geçmişin paradigmaları ile doğru ve yanlışı saptayamayız! Mevcut koşullar altında ülke bütünlüğünü savunan tüm güçler, kim ne derse desin ilerici, açılım, özerklik, koridor batağında çırpınanlar gericidir!

Seçim çalışması için gittiğim havuzlarla kaplı lüks sitede “ Boşuna çenenizi yormayın! Ben HDP’ye oy vereceğim!” diyen CHP’li zengin ve kibirli hanımefendi gerici, Gültepe semt pazarında, “Komutanım, ülkemiz bölünmesin! Oyum AKP’ye ama Allah sizin de yolunuzu açık etsin!” diyen, karayağız delikanlı ilericidir.

Atatürk’e karşı açıkça cephe aldığını, açılım politikaları ve HDP’yi (PKK) savunduğunu bile bile yeni CHP için internet siteleri üzerinden “oylar bölünmesin!” kara kampanyaları yürüten çeşitli meslek gruplarından kişiler gerici, Türklük değerleri ve vatan bütünlüğü için MHP’ye oy veren eğitimsiz ama milli duyguları yüksek kitleler ilericidir.

MHP’in Türkiye cephesi içinde yer almasının ülkemiz için altın değerinde olduğu kısa zaman içinde daha iyi anlaşılacaktır. AKP içindeki ilerici ve gerici güçlerin mücadelesi kıyasıya devam etmektedir. Yeni CHP ve ruh ikizi HDP (PKK), maalesef umutsuz vakalardır. TBMM dışında Vatan Partisi, milli cephede siperdedir.

Ülke bütünlüğünü sözde değil özde savunuyorsak, Devlet Bahçeli’nin ilkeli, hesaplı, tutarlı ve doğru bir rotada dümen tuttuğunu kabul etmeliyiz. Pusulasını şaşırarak sağa sola savrulanlar diğerleridir!

Amiral Soner Polat
ulusalkanal.com.tr

spolat102@outlook.com

YAZMIŞTIK.ÇIKTI.

YUNANİSTAN'A RUSYA ÇENGELİ




ÖNCEKİ YAZIMIZDA YAZMIŞTIK. RUSYA BU ORTAMDA YUNANİSTAN'A ÇENGEL ATAR DEMİŞTİK. BUGÜN BASINA YANSIDI.

İŞTE O HABER:

Rus basınına konuşan Kremlin Danışmanı Yuriy Uşakov, Moskova yönetiminin Yunanistan’dan IMF’ye alternatif olacağı öngörülen BRICS kalkınma bankasına katılmak istediği yönünde mesaj aldığını söyledi.

Uşakov 8-9 Temmuzda gerçekleştirilecek BRICS 2015 liderler zirvesinde konunun ele alınacağını belirtti.


Yunanistan’ın BRICS Kalkınma Bankasına Mayıs ayında davet edildiğini ve Yunanistan tarafından teklifin olumlu karşılandığını hatırlatan Uşakov, Yunanistan’ın katılımı için henüz müzakerelere başlanmadığını da ekledi.