7 Ocak 2014 Salı

ABD BLOGLARI TAKİP EDİYOR

ABD BLOGLARI TAKİP EDİYOR




Blogda bir yazı paylaşıyoruz ve kim okumuş diye anında bakıyoruz. Bir de ne görelim?

Anında ABD'den 8 kişi, Sırbistan'dan 4 kişi, Almanya'dan 2 kişi, İngiltere'den 1 kişi okumuş.

Ya bu adamlar bizi ne kadar çok seviyorlarmış da haberimiz yokmuş.

Ey blog sahipleri!

Yukarıda saydığımız ülkeler blogları bilgi sistemlerine almışlar ve anında otomatik olarak blok paylaşımlarınızı kaydediyorlar.

Biz de bunu bildiğimiz için özellikle kendilerine mesaj gönderiyoruz.

KUMPAS İÇİNDE KUMPAS

OYUN İÇİNDE OYUN, FİTNE İÇİNDE FİTNE, KUMPAS İÇİNDE KUMPAS



Güzel Türkiye’miz üzerine oynanan fitne ve kumpaslar en üst seviyeye çıktı.
Öyle ki oyun içinde oyunlar, fitne içinde fitneler, kumpas içinde kumpaslar seyrediyoruz.
İşin en acı tarafı bunların farkında olması gereken büyüklerimiz ise görmek yerine çok güzel alet oluyorlar. Yazık, çok yazık.

Şimdi bu kumpasları en büyükten en küçüğe doğru sıralayalım:

KUMPASI YAPAN: Büyük İsrail’i kurmaya çalışan küresel Yahudiler. ABD ve batı Siyonistleri ile İsrail.

BÜYÜK KUMPAS:

Türkiye’nin bölünmesi,  parçalanması, doğuda bir Kürt Devlet i kurulup İsrail’e bağlanması. Bu kumpas için Türkiye’mize aşağıdaki kumpaslar kuruluyor.

İKİNCİ KUMPAS

Kahraman Ordumuza Kumpas..
Türkiye’nin bölünmesinin önündeki en büyük engel Kahraman Ordumuzdur. İlk kumpas ordumuza kuruldu. Ve zayıflatılmak için her şey yapıldı.
-         
      ABD karşıtı subaylarımız sahte delillerle yargılanıp ordudan uzaklaştırıldı ve bu kimseler AKP yapıyormuş gibi AKP tavanı ve tabanı ile kinleştirildi.
-         
      Askerlik süresi sürekli kısaltılarak, bedelli askerlik taslaklarıyla da sulandırıldı.” Her Türk asker doğar”, “askerlik yapmak şereftir”, “askerlik yapmayana kız verilmez”, “askerlik yapmayan adamdan sayılmaz” gibi asker dedelerimizin sözleri “parası olan askerlik yapmaz”, “askerliği fakirler yapar” gibi sözlerle sulandırıldı. Yani savaş çıkarsa halk savaşmak istemeyecek.

Bre Yahudi, çıkar da bakalım savaşı gör bu milleti. İşte yazıyorum ne ordular çıkacak bu milletin içinden. Boşuna debeleniyorsun. Bu millet erkek bir millettir. Sen konuşursun dinler, yaparsın bakar ama elini kaldırırsan o elini kırıverir. Öyle erkek bir millettir ki bu millet, senin sahtekarlıkların sökmez.

ÜÇÜNCÜ KUMPAS

Gülen Cemaati’ne kumpas..
Bir kişi öğle namazının farzını dört rekat yerine altı rekat kılarsa “yanlış kıldı” deriz ama “kafir” diyemeyiz bu sapıklıktır. Cemaatin felsefesinde yanlışlıklar vardır ama İslam’a yapılan hizmetler açısından şu anda  en başarılı cemaattir. İnkar etmek sapıklıktır.

Gülen Cemaatinin felsefesi şudur ve Kuran’a dayanır:
Bütün çocuklar Müslümandır, Müslüman olarak dünyaya gelir ancak onları daha sonra anneleri babaları Yahudi, Hristiyan ve putperest yapar. Öyleyse biz bu çocukları okullar kurup ailelerinin yetişme tarzından kurtarır ve Müslüman olarak yetiştirirsek elli yıl sonra tüm dünya Müslüman olur.

Düşünce budur ve alınan yol da hayli başarılıdır. Ancak bunu yapabilmek için elli yıl boyunca dünyayı yöneten güçlerle de iyi geçinmek lazımdır ve bu amaca ulaşmada siyasi engellere takılmamak gerekir.
İşte cemaat felsefesinin yanlış olan tarafı da budur. Çünkü Yahudi siyaseti kontrol etmektedir ve çok akıllıdır, buna asla müsaade etmez.

Tel Aviv’de patlayan bomba için başsağlığı dileseniz de, Yahudi derneklerine bağışta bulunsanız da hatta rahatsız oldukları bir Müslüman siyasetçiye onlar istedikleri için ve onları memnun etmek için zarar verseniz de Yahudi’yi yine memnun edemezsiniz. Sadece işleri bitinceye kadar size katlanırlar, işleri bitince de ip çekme sırası size geliverir ve arkanızda, yanınızda da destek verecek kimse kalmaz.

Ancak bir de cemaatin Türkiye boyutu var ki o çok farklı:

Bu cemaat bu milletin çocuklarını aldı, okullarında yetiştirdi, iş güç sahibi yaptı. Gayri milli olan pek çok mevki ve makamlar bu cemaat sayesinde Anadolu çocuklarının eline geçti ve son yıllarda hızla kalkınan ülkemize pek büyük katkıları oldu. Olmaya da devam edecek. Kasıtlı olarak kalkındırılmayan ülkemiz bu çocuklarla kalkınacak. O nedenle bu nesil gerçekten altın bir nesildir.

Cemaate yapılan komplo ile yapılmak istenen de şimdi bu neslin yeniden dışarı atılması ve yeniden ülkenin kalkınmasına engel olanların her yeri işgalinin sağlanmasıdır.

Bre Yahudi, bu cemaatin boşalttığı yerlere yeniden kendi masonlarını yerleştirip devletimizi ele geçirmeye çalışıyorsun ama onu da başaramayacaksın. Çünkü alimlerin ifşaatlarına göre 2014 senin Türkiye’deki son nefesini vereceğin senedir İnşaallah.

DÖRDÜNCÜ KUMPAS

AK Parti’ ye kumpas..
On yıl boyunca siyasi istikrarı sağlayan, kalkınmayı gerçekleştiren AKP ülkeye çok büyük hizmetler yaptı. Ancak iktidara gelirken, iktidarda kaldığı on yıl boyunca ABD’nin sadık dostu olması AKP’nin en büyük yanlışıydı. Çünkü o ABD bugün AK Parti’yi bitirme peşinde. Başarabilir mi ?

Bize göre başaramayacak olsaydı on yıl boyunca Ak Parti’ye destek vermezdi. Hiç destek vermez Erbakan’ın Milli Görüş partilerine çevirirdi.

Şimdi Ak Parti direniş için hızla Milli Görüş çizgisine gidiyor ama nafile. Olan olacaktır ve Ak Parti 30 Martta bitecektir.

KUMPASTAN KURTULMAK İÇİN NE LER YAPILABİLİR?

1-      AKP içinde de, Cemaat içinde de, Ergenekon içinde de hatta bu ülkenin herhangi bir yerinde ABD yanlısı olan, ABD’lilerle doğrudan ilişkisi olan kim ya da kimler varsa hepsi pasifize edilmeli.

2-      Edilemeyecek kadar güçlülerse ya da ABD’nin elinde aleyhlerinde kozlar varsa onlar da insafa gelip memleket için görevlerinden ayrılmalı.

3-      Kalan unsurların hepsi de bu aziz vatan için Alevi’si,  Sünni’si, sağcısı, solcusu, İslamcısı, Laiki, Ergenekoncusu, Cemaatçisi, bürokratı,  siyasetçisi, AKP’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi  hepsi ama hepsi birlik olup bu vatanı parçalamak, Suriye’ye, Mısır’a çevirmek isteyen Yahudi kölesi ABD’ye karşı mücadele etmelidir. Tabi yapılabilirse..


DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ DÜNYANIN EN BÜYÜK ALİMLERİNDEN BİRİDİR

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ DÜNYANIN EN BÜYÜK ALİMLERİNDEN BİRİDİR


Suriye'deki iç savaşa "Fitne savaşı" dedi. "Suriye'de cihat olmaz" dedi.

Mezhep farklılıkları İslam Birliği'ne engel olmamalı, tüm mezhepler İslam Birliği içinde dost ve kardeş olarak farklılıklar da hoşgörü ile karşılanarak Kuran'daki İslam'da birleşmeye çalışılmalı" dedi.

"Mezhep farklılıklarını kullanarak Müslümanları birbirine kırdırmaya çalışan emperyalistlerin oyunlarına gelinmemeli" dedi.

" Dinler arasında diyalog olmaz, diyalog din adamları arasında olur" dedi. 

"Dinler arasında pazarlık ile orta yolu bulma olmaz Allah indinde yegane din İslam'dır" dedi.
"Sevgi ve hoşgörü dinler arasında değil Müslümanlar arasında olur" dedi.

" İslam dini, dünyalık bir menfaat elde etmek için siyasete, ticarete alet edilmemeli, edilirse de halkımız bu kişiler yüzünden dinimize küsmemeli" dedi.

" El Kaide, Müslümanları öldürüyor, katil bunlar, sapık" dedi.

" Arap baharı Yahudi oyunu" dedi.

Daha neler dedi neler?

Kısacası bize göre Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr.Mehmet Görmez Hoca Efendi Cumhuriyet tarihimiz boyunca Bediüzzaman'dan sonra gelen en büyük din adamı, Prof Dr. Necmeddin Erbakan hocamızdan sonra gelen de en büyük alim olduğunu ispat etmiştir.

Ve bütün bu aydınlatma görevlerini de cesaretle dile getirerek bir mümin sadece Allah CC'dan korkar başka kimseden korkmaz dersini de ayrıca ümmete vermiştir.

Elhamdülillah bu dehşetli fitne döneminde böyle bir alimimiz var.

Allah CC, Diyanet İşleri Başkanımızdan razı olsun. 

Not: Bizim Diyanetle uzaktan yakından hiç bir ilgi ve ilişkimiz, bitecek bir işimiz de yoktur.