27 Mart 2014 Perşembe

SİYAH SANCAKLILAR (1)

SİYAH SANCAKLILAR (1)



GERÇEK SİYAH SANCAK -SİYAH TÜRK BAYRAĞI- OLABİLİR ALLAH-U ALEM


Ahir zamanda Hz.Mehdi AS'ın zuhurundan önce SİYAH SANCAKLILAR çıkacak ve Hz.Mehdi'ye zemin hazırlayacaklar ve zuhur edince de askeri olacaklar.


Yazımız çok uzun olacağı için bir kaç bölümde açıklamak istiyoruz.


Hadis yorumlarında Siyah Sancaklıların Horasan'da çıkacakları bildirilmiş.Siyah Sancaklar ilk defa Abbasoğulları için çekilecektir.Ahir zamanda ikinci bir defa da Hz.Mehdi AS için çıkacaklar.


Aslında Siyah Sancaklılar ile ilgili diğer hadis yorumlarına hiç müracaat etmeden sadece bu hadis yorumu ile Siyah Sancaklıların kim oldukları izah edilebilir. Şöyle ki:


Siyah Sancaklıların Horasan'dan çıkacakları birinci ve ikinci çıkış için ayrıma tabi tutulmamıştır. Yani ikinci çıkışları da Horasan'dan olacak, bu kesindir.


İlk çıkış Abbasoğulları için olacak denilmiş ve tarih bunun Horasanlı Ebu Müslim'in komutasındaki Türk Ordusu olduğunu ispat etmiştir. Yani Siyah Sancaklılar TÜRK'tür.

Horasanlı Ebu Müslim yüz bin kişilik Türk Ordusu ile huruç etmiş ve Emeviler' in fitne devletini ortadan kaldırarak halifeliği Abbasoğulları' na teslim etmişti.


Horasanlı Ebu Müslim'in Ordusu SİYAH SANCAK'larla zuhur etmişti. 


Siyah Sancak kullanmalarının nedeni ise bu savaşı gayri müslimlere karşı gayri müslüm bir coğrafyada değil Müslüman ülkedeki bir fitneyi ortadan kaldırmak için yapmış olmalarıydı. 

Yani Ebu Müslim Bizansa karşı savaşacak olsaydı sancaklarının rengi siyah değil YEŞİL OLACAKTI.

Başka bir ifade ile Ebu Müslim bir ihtilalci idi ve kendi devletini yıkıp yerine yeni bir devlet kurmak için bayrak çekmişti.


Kendi devletinde de Ehli Beyt'e düşman olan,Peygamberimizin ASM çocuklarına zulmeden zalim bir yönetim vardı. 

Demek ki sancağın renginin siyah olmasının nedeni Müslümanların zulme uğraması, mutsuz olması ve kan ağlamasıydı. 

SİYAH SANCAKLAR matemi, yası temsil ediyordu.


Fetih için çekilmiş bayraklar değildi, bir fitneyi,yası,matemi, zulmü sona erdirmek için çekilmiş intikam sancaklarıydı.

Hz.Mehdi AS için çekilecek SİYAH SANCAKLAR da Allah-u Alem tıpa tıp aynı ortamda, aynı amaç için aynı kavim (TÜRKLER) tarafından ve aynı şekilde çekilecek.


SİYAH SANCAKLARI ilk defa çeken TÜRK MİLLETİ ikinci defa yine aynı sebeplerden dolayı çekecek.


İslam Dünyası matem içindedir, sorumlusu Siyonistlere satılmış aşağılık Müslüman Ülke yöneticileridir. (Türkiye ve İran gibi bir kaç ülkeyi tenzih ederiz)


Kafirden önce bu zalimlerle savaşılıp bu zulmün ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Demek ki SİYAH SANCAKLILAR' ın ikinci defa zuhurunun genel amacı bu olacaktır. 


Fakat özelde olayın boyutları çok farklı olabilir bunu bir sonraki yazıda yazalım İNŞAALLAH.

SİYAH SANCAKLARIN ikinci defa Hz.Mehdi AS için çekilmesinden hemen önce ifsad ehli çapulcular tarafından SAHTE siyah sancaklar çekileceği de hadis yorumlarında yer almaktadır. 


Bunların da El Kaide olduğu gün gibi ortadadır. Yani El kaide gerçek Siyah Sancaklılardan (TÜRKLERDEN) hemen önce sahte siyah bayraklarla çıkan ifsat ehli çapulculardır vesselam.
Bu sancak EL KAİDE'ye ait olup gerçek SİYAH SANCAKLILARIN sancağı değildir.

Gerçek SİYAH SANCAK SİYAH TÜRK BAYRAĞI OLABİLİR ALLAHU ALEM. İkinci bölümde açacağız. DEVAM EDECEK....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.