19 Mart 2014 Çarşamba

SÜFYAN VE DECCAL'I TANIYALIM

SÜFYAN VE DECCAL'I TANIYALIM




Ahir zamanda çıkacak olan dehşetli Süfyan'ı Karabaş-ı Veli Tekkesi Mevlevi Şeyhi Muhterem MUSTAFA ÖZBAĞ Hoca Efendi çok güzel anlatıyor.Küçük Deccalleri de bir bir açıklıyor.Herkesin izlemesini veya okumasını tavsiye ediyoruz.Karabaş-ı Veli Tekkesi yazınca Google'dan çıkıyor.


Ayrıca bundan çok daha önemli iman,ahlak,tasavvuf, fıkıh vb konularda her türlü soruya cevaplar veriyor.Tüm takipçilerimizin videolarını izlemelerini öneriyoruz.


Allah CC Mustafa Özbağ hocamızdan razı olsun.Tebliğini çok güzel yapıyor, takip ediyoruz, yararlanıyoruz, tavsiye ediyoruz ve şahidiz Elhamdülillah.  






Endonezyalı alim Şeyh İmran Hüseyin'in Deccal ile ilgili beş adet videosu var You Tube'da. Sadece o videoların izlenmesini tavsiye ediyoruz.Diğer videolarını önermiyoruz.Çünkü Selefilik akımından eğitimlidir.

Deccal konusunu ise dünyada en güzel anlatan alimlerdendir.Mutlaka izlenmeli.

Deccal konusunu anlattığı videolarda da diğer alimlerimiz tarafından reddedilen tek bir konu vardır. O da şudur:


Şeyh İmran Hüseyin Deccal'in bir adada sahabe tarafından ziyaret edilişinde o adayı İngiltere olarak değerlendiriyor.Alimlerimiz buna katılmıyor.

Bize göre de bu yanlıştır. Belki bu ada Avusturalya Kıtası ya da o kıtaya mensup bir ada olabilir ve İngilizler Deccal'i o adada bulup 1200 yıl önce İngiltere'ye götürmüş olabilirler.


Çünkü o zaman Süveyş Kanalı yoktu ve Sahabelerin de Arap Yarımadası'ndan çıkıp denizde kaybolup, Süveyş Kanalı'ndan geçip İngiltere'ye sürüklenme ihtimali sıfırdı.

Ama bu beş videonun kalan kısımları harika bilgiler içermektedir ve Deccal'i çok güzel anlatmaktadır.



(Hadise göre Deccal, insanlar tarafından görülebilen, konuşulabilen fiziki bir varlık ancak normal insanlar gibi 70- 80 yıllık ömrü olan bir fiziğe sahip değil. Halden hale geçen ve 2020'li yıllarda normal insan şekline dönüşecek olan farklı bir fiziki varlık.)