3 Eylül 2015 Perşembe

MERİÇ TUMLUER İLE KONUŞTUK

ATATÜRK'ÜN İSTİHBARAT SUBAYININ TORUNU OLAN MERİÇ TUMLUER İLE KONUŞTUK.





ATATÜRK'ÜN GİZLENEN VASİYETİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI OLAN TUMLUER VASİYETİN TBMM KÜRSÜSÜNDE OKUNMASININ DOĞRU OLACAĞINI SÖYLEDİ.



MERİÇ TUMLUER, MHP'DEN MERSİN ADAYI YAPILMALI VE TBMM KÜRSÜSÜNE ÇIKARILIP VASİYETİ OKUMASI SAĞLANMALI.



YAZI GELECEK...

ABDULLAH BABA, HZ.MEHDİ AS'I BİLİYORDU

ŞEYH ABDULLAH GÜRBÜZ HOCA EFENDİ HAZRETLERİ HZ.MEHDİ AS'IN KİM OLDUĞUNU BİLİYORDU. 


ABDULLAH GÜRBÜZ HOCAEFENDİ HZ. GERÇEK BİR EVLİYADIR. 


HATTA İNTERNETTE DOLAŞAN VE SİTEMİZDE DE YAYINLADIĞIMIZ VİDEOSUNDA BUNU ŞİFRELİ OLARAK AÇIKLADI. TABİ İSİM VERMEDİ AMA AKLISELİM İNSANLARIN ANLAYABİLECEĞİ ŞEKİLDE ANLATTI.

SİTEMİZE VİDEO YÜKLEMEKTE ÇOK ZORLANIYORUZ. TAKİPÇİLERİMİZİN DESTEĞİ İLE YAPABİLİYORUZ. O NEDENLE TAKİPÇİLERİMİZ YORUMLAR KISMINA O VİDEYU KOYARLARSA ORADAN LÜTFEN BİR İKİ DEFA DİNLEYİNİZ. HZ.MEHDİ AS ORADA.

BU RESİMDEKİ VİDEO



BU YAZIYA ABDULLAH GÜRBÜZ HOCA EFENDİNİN ATATÜRK HAKKINDAKİ AÇIKLAMASINI DA EKLEMEZSEK YAZI YARIM KALIR:

DİYOR Kİ HOCA EFENDİ: 

"ATATÜRK BİZİM ÇORUM'DAKİ DERGAHA GELİR; ZİKİR, TEVHİD ÇEKERDİ."

HİÇ BİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL.
ATATÜRK BATAKLIKTA BİR GÜL'DÜ GÖREBİLENE.



BAHÇELİ: "AKP GİTMEZSE FELAKET KAÇINILMAZ"

BAHÇELİ: "AKP GİTMEZSE FELAKET KAÇINILMAZ"




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada “28 Ağustos’ta, Anayasa’nın 114’üncü maddesine uygun olarak PKK iş birliğiyle kurulan geçici Bakanlar Kurulu’nun ülkeyi 1 Kasım’a nasıl götüreceğine de herkes şahit olacaktır” dedi
Kan ve ölüm

Bahçeli, “1 Kasım’da huzur ve sükûnet ile kan ve ölüm arasında oylama yapılacaktır. Ya AKP ve PKK başaracak, ya MHP’yle beraber millî birlik zirveye çıkacaktır. AKP gitmezse hem ekonomik, hem de sosyal felaket kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.


“AKP gitmezse felaket kaçınılmaz”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada MHP’nin her seferinde, seçim ve sandık güvenliğine vurgu yaptığını belirtti. Bahçeli, “Bu itibarla MHP, seçimlerin yenilenmesine mesafeli tavrını tutarlılıkla muhafaza etmiştir. Şimdilerde farklı kesimlerin bizim bu görüşümüze gecikmeyle intikali şaşırtıcı değilse de ibretlik bir durum olarak tarihin kayıtlarına geçmiştir. Silahların gölgesinde, tehditlerin dibinde demokrasi ödevinin nasıl ve ne şekilde ifa edileceği hâlâ muamma, hâlâ muallakta bir sorudur. Kanlı iç savaş şartlarının günden güne ağlarını ördüğü bir ortamda, bölgesel ve küresel zalimliğin işbirlikçileri vasıtasıyla varlığımıza ve birliğimize operasyon yaptığı bir süreçte demokrasinin ilke ve kurallarını hakkıyla savunmanın ne kadar mümkün olduğu elbette görülecektir” dedi.

 “28 Ağustos’ta, Anayasa’nın 114’üncü maddesine uygun olarak PKK işbirliğiyle kurulan geçici Bakanlar Kurulu’nun ülkeyi 1 Kasım’a nasıl götüreceğine de herkes şahit olacaktır. Geçici Bakanlar Kurulu inkar üzerine bina edilmiştir”  ifadelerini kullanan Bahçeli şöyle devam etti: “Anayasa’nın ruhunu ve lafzını kasten çiğneyerek milletvekilleriyle direk temas haline geçen, kapalı zarf usulüyle bakanlık öneren Davutoğlu, eline tutuşturulan listeye mecburen katlanmış, yüzündeki asabi ve hazımsızlık belirten çizgileri zoraki saklamaya çalışmıştır. Geçici Bakanlar Kurulu, adı üstünde geçici olup, bu kapsamda görev alan hiç kimseye bir saygınlık ve prestij kazandırmayacaktır.” Bahçeli, “1 Kasım’da bölücülükle kardeşlik arasında tercih yapılacaktır. 1 Kasım’da huzur ve sükûnet ile kan ve ölüm arasında oylama yapılacaktır. Ya AKP ve PKK başaracak, ya MHP’yle beraber milli dirlik ve birlik zirveye çıkacaktır. Ya terör Türkiye’yi yıkıp yok edecek, ya da sandıktan yetki almış MHP terörün ve hainlerin kökünü kazıyacaktır” diye konuştu. Bahçeli, “1 Kasım’da AKP gitmez ve hak ettiği dersi almazsa hem ekonomik, hem de sosyal felaket kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.



YORUM

İyi güzel de...
AKP gitmemek için elinden gelen ne varsa hepsini yapıyor. 
HDP barajı geçti diye Açılım'dan vazgeçiyor. HDP'ye AKP'den giden oyların peşine düşüyor. Yetmedi MHP'ye giden yüzde üçü almak için Tuğrul Türkeş'i bir şekilde safına çekiyor.

O da yetmedi; mevcut oylarının muhafazası için yıllardan beri kendi teşkilatlarına "aslında milli görüşçüyüz, şimdilik takiyye yapıyoruz" yalanını doğrulatmak için Fatih Erbakan'ı da almaya çalışıyor. 

Bir parantez:
(Fatih Erbakan, AKP'ye geçerse bunu AKP'yi sevdiği için değil Saadet Yönetimine inat ile kerhen yapacaktır. Yani MHP teklif götürsün Fatih Erbakan hiç tereddütsüz kabul eder.Çünkü kendisiyle ve tarihiyle çelişmez.O yüzden MHP de teklif götürmelidir.)  

Bu da yetmeyecek ve daha başka ellerinden gelen ne varsa yapacaklar. Ne için, gitmemek için.

BUNLARI NİÇİN YAZDIK?

Eğer MHP gerçekten tek başına iktidara gelmek istiyorsa en az AKP'nin inmemek için gösterdiği gayret kadar gayret göstermelidir.

BBP ile acilen ittifak yapılmalı ve Mustafa Destici ve anlaşılan sayıda arkadaşı MHP kadrolarından aday yapılmalıdır.

Ülkede vatanseverliği tescillenmiş ne kadar ünlü ve liyakatli kişi varsa peşine düşülmeli ve kazanabileceği veya katkıda bulunabileceği yerden vekil adayı yapılmalıdır.

Osman Pamukoğlu Paşa bu bağlamda ilk davet edilecek vatanseverdir. İstediği yerden aday gösterilmelidir.

İlber Ortaylı, ülkenin en önde gelen vatansever aydınlarındandır. Her parti kadrosunda görmek ister. MHP ilk teklif götüren olmalıdır.

Abdüllatif Şener, MHP'nin AKP'ye karşı en büyük kozu olabilir ve acilen davet edilmelidir.

Sanat dünyasından bay bayan ünlüler davet edilmelidir.
Cüneyt Arkın tescilli vatanseverdir.İstanbul'dan tercih edilmelidir.

Necati Şaşmaz, gençlerin sevgilisidir. Elazığ'ı siler süpürür.
Elbette pek çok unuttuklarımız vardır. Şu anda bunlar aklımıza gelenlerdir.

Ama MHP gerçekten AKP'yi indirmek ve tek başına iktidara gelmek istiyorsa çok iyi bilmelidir ki 1 Kasım MHP için son fırsattır. Ve niyet sınavıdır.

Niyet sınavı demek MHP bunları yapmazsa yani 1 Kasım seçimlerinde iktidara gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor imajını veremezse; seçmen zihninde İKTİDARA GELMEK İSTEMİYOR diye tanımlanacak ve siyasi arenadan çekilmek zorunda kalacaktır. Bundan eminiz.