30 Haziran 2015 Salı

MEHDİ, SÜFYANIN PEŞİNDE

MEHDİ, SÜFYAN'I ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ AMA İSRAİL KURTARMIŞ (!)







AHMEDİNECAD; "ABD, HZ.MEHDİ AS'IN PEŞİNDE, ÖLDÜRMEK İÇİN MEHDİ'Yİ ARIYOR" DEMİŞTİ.

BİR BAŞKA SİTE "MEHDİ,SÜFYAN'IN PEŞİNDE, BULURSA ÖLDÜRECEK" DEMİŞ.

DAHA BAŞKA BİR SİTE" MEHDİ, SÜFYAN'I TAM ÖLDÜRECEKTİ, İSRAİL KURTARDI" DEMİŞ.

DEMİŞ DE DEMİŞ.VS.VS

HZ.MEHDİ AS DA SÜFYAN DA HENÜZ ÇIKMADI.

2015 YILINDAN İTİBAREN MEHDİ BEKLENİYOR. 2019'A KADAR ÇIKACAĞINDA EKSER ALİMLER HEM FİKİR.

EN FAZLA ÜZERİNDE DURULAN ÜÇ TARİH VAR: 2015, 2016 VE 2017

2018 VE 2019 YA DA DAHA SONRASI İÇİN EKSERİYET YOK.

BİZİM ARAŞTIRMALARIMIZA GÖRE DE 2015 YILINDAN İTİBAREN HER AN ÇIKABİLİR.

İŞARETLER DE HER GÜN DAHA ÇOK BELİRGİNLEŞİYOR.

ALLAH KAVUŞTURSUN ÜMMETİ İNŞALLAH.

ÜRDÜN DE SURİYE'YE GİRMEK İSTİYOR

ÜRDÜN DE GÜNEYDEN SURİYE'YE GİRMEK İSTİYOR




Türkiye’de  “tampon bölge” gerekçesiyle Suriye’ye müdahale tartışmaları hız kazanmışken, Ürdün, Suriye’nin güneyinde cihatçılara karşı “tampon bölge” oluşturmaya hazırlanıyor.

Financial Times’ın haberine göre Ürdün, Suriye’nin güneyinde “tampon bölge” kurmaya hazırlanıyor. Amacın Ürdün sınırında güvenli bölge oluşturmak olduğu söylenirken, bölgenin Dera’dan Süveyde’ye uzanacağı bildiriliyor.

Haberde tampon bölge oluşturma fikrinin uzun süredir bulunduğu belirtilirken, fikrin ancak son zamanlarda dikkate alındığı söyleniyor. Ürdün’ün ise IŞİD’e karşı endişeleri sebebiyle böyle bir bölge kurmayı düşünmek zorunda kaldığı duyuruluyor.


Ürdün’ün de ABD ile birlikte “cihatçı olmayan muhalifleri” eğittiği belirtilirken, bölgenin mülteciler ve “muhalifler” tarafından da kullanılacağı söyleniyor. Haberde Ürdün ve müttefiklerinin “yeni bir İdlib” yaşanmasını da istemediği aktarılıyor.


HABER BU...

İŞTE YORUM

Türkiye'nin Suriye operasyonu Ürdün'deki yedi bayraklı koalisyon ordusunun Suriye'yi işgaline sebep olur. 

Çünkü batılılar, savaşta Türk Ordusunun varacağı sonuçları en baştan kestiremeyeceklerini çok iyi bilirler ve bu yüzden de Türk Ordusunun Suriye'ye girmesini ASLA istemezler. Girdiği yerden çıkmayacağını da tarihten teyit ederler.

ABD, zaten tampon bölgeye karşı olduğunu açıkça ilan etti. Türkiye kendi başına hareket ederse (yani Nato'dan bağımsız) destek vermeyeceklerini de açıkladılar. Tıpa tıp Kıbrıs Barış Harekatı'nda yaptıklarını yine tekrarlıyorlar.

1974 Kıbrıs Barış Harekatında Türkiye NATO ülkesiydi ama Yunanistan NATO ülkesi değildi. Buna rağmen Türkiye'ye destek vermemişler ve kendi kararına bırakmışlardı. Tabi Yunan ve Rumlar yenilmesin diye de onlara her türlü gizli desteklerini esirgememişlerdi. Maalesef NATO ABD'nin Türkiye'ye ihtiyacı olduğu zaman OLAN, ama Türkiye'nin ABD'ye ihtiyacı olduğu zaman ortadan kaybolan bir savunma paktı. Kore'ye giderken 1974 de satışa geleceğimiz aklımıza gelemezdi tabi.

Konuya dönersek Türkiye Suriye'ye girerse Halep alınır. Kürt Koridoru suya düşer. IŞİD hapı yutar.Esad'ın etekleri tutuşur kaçacak yer arar. 

Ama bunları Esadın destekçisi İran ve Rusya ister mi?
IŞİD ve PKK/PYD'nin destekçisi ABD,İngiltere ve İsrail ister mi?

Tabi ki istemezler. 

İşte o nedenle bunların en uyanığı ABD,Türkiye Suriye'ye girdiği gün, Ürdün'deki orduyu Suriye'ye sokar ve Türkiye'den önce Suriye'yi işgal ederler.

Yani Süfyan'ın çıkışı çok yakındır. ALLAHU ALEM.

İşte o nedenle kahraman ordumuz, bu fitneci kalleşlerin planlarına alet olmamalı ve Suriye'ye girmemelidir. 

Biz girmezsek zaten şu anda birbirleriyle taşeronları aracılığı ile savaşmaktadırlar.

Taşeronların savaşından da illa ki birileri galip gelecek ve diğerleri BİZZAT KENDİLERİ sahaya inmek zorunda kalacaklardır.

Alimlerin hadis yorumlarına göre Suriye'nin işgali (İster kuzeyden olsun ister güneyden) 3.Dünya Savaşının başıdır. 

Bu savaşta galip olacaklar; sahaya en son ineceklerdir. Fitne onların, final bizim olsun İnşallah.

Kürt koridoruna engel olmayalım mı?

Şu an için hiç önemli değil. İsrail Kürtleri daha doğrusu PKK/PYD'yi Türkiye'yi zayıflatmak, bölmek,parçalamak için kullanıyor. Eğer Türkiye bölünür de Kürt Devleti kurulursa zaten en fazla dokuz ay kalacak,sonunda çok feci bir şekilde yıkılacaktır. Şimdi buraya dikkat!

Böyle bir durumda yani Kürtler ayrıldıklarında Batı ve İsrail şu an için destekledikleri PKK/PYD'yi anında karşılarına alacak ve IŞİD'e inanılmaz destekler ile Kürtleri katledeceklerdir. 

Çünkü İsrail'in istediği, içinde Kürtler olan bir Kürt Devleti değil adı Kürt Devleti olan ama içinde Kürtlerin olmadığı bir Yahudi Devletidir. Kürt kardeşlerimize anlatmak istediğimiz de zaten buydu. 

İsrail hiç kendisine Müslüman vatandaş arar mı? İşte Gazze, işte Batı Şeria... Nerede Filistin?

Herkes aklını başına alsın.Yazdıklarımız bunlar olacak manasında değil İsrail'in planlarıdır. 

Güzeller güzeli Rabimizin izin ve inayetiyle bütün planları başlarına kaya gibi düşecek İnşallah.Ve alimlerin hadis yorumlarına göre de Müslüman Kürt halkı Kahraman Ordudan ASLA ayrılmayacaktır. Bizim amacımız da daha şimdiden halkımızı aydınlatmaktır.

Bu bağlamda bize mailler de geliyor. Ne yapalım diye...

Yapılacak tek şey, bu ahir zaman fitnelerinde tüm halkımızın KAHRAMAN ORDUMUZUN emrinde hazır ve nazır olmasıdır. Kürt kardeşlerimiz de güneydoğuda kahraman askerlerimize sahip çıksınlar, İsrail Uşağı PKK'ya alet olmasınlar. Bu kadar net yazıyoruz. Kahraman Orduya tabi olan Hz.Mehdi AS'a tabi olacaktır İnşallah.Olmayan da helak olacaktır Allahu Alem.

ALLAHU ALEM.