13 Şubat 2016 Cumartesi

OYUNUN KURALI "IŞİD"

OYUNU KURALINA GÖRE OYNAMAK LAZIM VESSELAM.






SURİYE'YE KARA HAREKATI YAPILMALI MI?


Hayır. Yapılmamalı. Çünkü böyle bir harekatta Türkiye yalnız kalacaktır. Suud ve Katar Türkiye'nin yalnızlığını gidermez.


Türkiye NATO üyesidir ama NATO'nun yasal desteği üyelerine herhangi bir saldırı olması halinde geçerlidir. Yani Türkiye Suriye'ye girerse geçerli değildir. O nedenle Suriye'ye kara harekatı yapılması halinde; NATO destek vermeyeceği gibi Rusya ile karşı karşıya gelme riskinden dolayı Türkiye'yi 3.Dünya Savaşı çıkarmaya çalışmakla suçlayacaklardır.


Rusya'nın düşen uçağın intikamını almak için Suriye'de pusuya yattığı bilinmektedir. Suriye'ye yapılacak sınır ihlallerinde Rusya'nın saldırı riski bulunmaktadır. Belki de ABD denen müttefikimizin de amacı budur.


Şerefsiz takımı şunu çok iyi bilmektedir. "Kahraman Ordumuz yenilmediği müddetçe Türkiye'yi yenme, bölme, parçalama ihtimali yoktur." Bunun için envay çeşit hilelerle tüm tuzaklar KAHRAMAN ORDUMUZA KURULMAKTADIR. 


ANDOLSUN Kİ YENDİRMEYECEĞİZ. ANDOLSUN Kİ YİNE BİZ KAZANACAĞIZ. GÖZÜMÜZÜ FEDA EDECEĞİZ AMA GÖZBEBEĞİMİZİ CANIMIZLA SAVUNACAĞIZ.(İNŞALLAHU ALLAHU  EKBER)


DÜŞMANLARIMIZIN YAPMAK İSTEDİKLERİ NEDİR? TÜRKİYE NE YAPMALIDIR? 


Yapmak istedikleri AZEZ'i de PKK'ya teslim edip Akdeniz'e bir adım daha yaklaşmaktır.Biz "Koridoru tamamlayacaklar" diyoruz ama onlara göre yine tamam olmayacak.Çünkü Azez'den Akdeniz'e açılan bölgede Lazkiye bölgesi PKK' ya verilmiyor. O zaman tek bir yer daha kalıyor koridor için: HATAY.


Şerefsiz takımının son hedefi HATAY'dır.


ABD, Dünya kamuoyunda kendi müttefikini sırtından vuran hain durumuna düşmek istemiyor. O nedenle Rusya'yı oyuna getirip kendi hainliğini ona yaptırmak istiyor.Bakınız ilk defa yazıyoruz: Obama ABD'nin başında iken sekiz yıl boyunca Ortadoğu'da en karlı çıkan ülke İran oldu.Bu Obama Müslüman ise Şİİ'dir vesselam. Obama İran'ı ihya etti,kimse fark etmedi.


Türkiye başka bir ülkeye savaş ilan etmedikçe Türkiye'ye savaş ilan edecek de yoktur. Bu nedenle Irak'da, Suriye'de ve Güneydoğu'da PKK'yı olağanüstü desteklerle donatacaklardır. Rusya da Esad'ı kışkırtabilir.Yani Esad maskesiyle saldırılar yapabilir. Ama o zaman yine NATO gündeme gelir ki bu yararımızadır. Rusya'nın amacı burada sınırlı bir misilleme olacaktır. 


Unutmadan bu aralar Barzani ile aramız nasıl? 

Irak Ordusu Musul'a operasyon hazırlığında. Barzani de ABD'den gelecek izni bekliyor.ABD yarın telefon etsin, Pazartesi gün Barzani meclis kararı ile referandum vs ile bağımsızlık ilan eder. Peki ABD neden telefon etmiyor? Çünkü koridor çözülmedi. Azez PKK'nın eline geçerse o telefon da edilebilir. Tabi Irak Ordusu daha önce Musul'a girmezse. Onlar neyi bekliyor? Onlar da Rusya ve İran'dan gelecek telefonu.

Bu hengamede bizim yapmamız gerekenler ise şunlardır:


Sıra Hatay'a geldiğinde uluslararası şartların lehimize döndüğü ortamda SAVAŞA GİRECEĞİZ.Saldırıya uğramamız kaçınılmaz. 


Bir parantez:

(Milli Mücadele yıllarının tekrarını yaşayacağız. Atatürk'ün "Geldikleri gibi giderler" sözü yine gerçek olacak. Mili Mücadeleyi nasıl yapmış isek bunu da aynı yöntemlerle ve aynı şartlarla yapacağız.Yani Atatürk'ün "Hattı müdafaa yok, sathı müdafaa var, o satıh bütün vatandır" sözü yine aynen çıkacak ve kahraman Türk Milleti topyekun bir mücadeleye girecektir Allahu Alem.) 

Devam...


Deplasmanda değil kendi sahamızda kazanma şansımız var.Madem ki hedefleri bu aziz topraklardır, buyursunlar gelsinler. Bir iki yıl içinde gelecekler. İlk işimiz onlar gelinceye kadar içeriyi tamamen temizlemektir.


PKK' nın siyasi kanadından başlanarak, ekonomik kaynakları, yardım ve yataklık edenlere kadar tamamı temizlenmeli. Vekillerden başlanmalı.


Çok geç kalınıyor ve dünya kamuoyunda terör örgütünün reklamının yapılmasına izin veriliyor. Bunlar yanlış işler. PYD de terör örgütüydü, şimdi ABD de Rusya da değil diyor.  


İşlerine bugün böyle geldiği için dönüyorlar, yarın yani gelecek yıl PKK için de "terör örgütü değil" deyip çıkacaklar. 


Diyarbakır'da, Sur'da, Cizre'de,Nusaybin'de, Şırnak'da,Silopi'de velhasıl bu ülkenin her yerinde teröristlere karşı kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizden Allah CC binlerce defa razı olsun. Şehitlerimizin şefaatlarine bizleri de dahil kılsın ve gazilerimize de hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin İnşallah. 


Güzeller güzeli Rabbim bu hengamede ve gelecek olanlarda kahramanlarımıza her daim iyilik ve inayetlerini Bedir Ashabına nasip ettiği gibi nasip buyursun İnşallah.


NOT: 


ABD'ye verilecek en güzel cevaptır, tekliftir:


"Tüm dünyanın gücünün yetmediği IŞİD'i bize havale edin, tek başımıza biz halledelim ve tüm dünyayı bu IŞİD belasından kurtaralım. Kara harekatına siyasi destek veriyor musunuz?"


Veremezler. Çünkü Türkiye'nin Suriye'ye de Irak'a da girmesini dünyada hiç bir ülke İSTEMEZ. Ne ABD, ne Rusya ne de bir başkası...