26 Aralık 2014 Cuma

GÖR BUNU KÜRT KARDEŞİM.GÖR.


İSRAİL KUZEY IRAK'DAKİ TOPRAKLARI SATIN ALMAYA BAŞLADI




Fars Haber Ajansı’nın yayınladığı habere göre; Musullu bir kaynak, siyonistlerin IŞİD’in işgali altında bulunan Ninova eyaletindeki arsaları cazip fiyatlarla satın aldığını açıkladı.

Bağdat’ta FHA muhabirine demeç veren Musullu yetkili, bazı emlakçıların Musul ve Ninova eyaletleriyle diğer kentlerde Hristiyan ve Yezidi mültecilerin arsalarını çok ucuz fiyatlara satın almaya başladığını belirtti.

Söz konusu Musullu yetkili, emlakçıların daha sonra bu arsaları İsrailli alıcılara sattığını kaydetti.

Son zamanlarda 2 bin kadar Kürt Yahudinin Kuzey Irak’a dönüş yaptığını belirten Musullu kaynak, geri dönen Kürt Yahudilerin Kuzey Irak bölgesinin dışında yer alan ve Yahudi bölge sayılan arsalara yerleştiklerini ifade etti.

Musullu kaynak, bu projeyi Mossad’ın, İsrailli emlak alıcılarının aracılığı ile yürüttüğünü vurguladı.

SAFA ASYA'NIN YORUMU:

Daha İsrail Kürt Devleti kurulmadan topraklarını satın almaya başlamış. Bazı Kürt asıllı Yahudileri de kullanmış. KÜRT ASILLI YAHUDİ YOKTUR. BU İSRAİL'İN YALANIDIR.
İŞİN DOĞRUSU ŞUDUR:

Kürtlerin tamamı Müslümandır ama Kuzey Irak'da bulunan bazı Yahudiler azınlık olarak zarar görmemek için kendilerini gizlemişler ve KÜRT olduklarını iddia etmişlerdir. Bunlar Kürt değildir gerçekte Yahudidirler.Tıpkı Türkiye'deki bazı Ermenilerin kendilerini gizlemek için Kürt olduklarını ama Alevi olduklarını iddia ettikleri gibi.

Müslüman Kürt kardeşlerimiz oyuna gelmesinler ve Bediüzzamanın tavsiyelerine uysunlar.İnşaallah bu kriptoların hepsine de gereken ders verilecektir.

Demek ki IŞİD'in bir görevi de neymiş? Sivil halkın can güvenliği endişesi ile yok pahasına topraklarını İsrail'e satmalarını sağlamakmış.

KİM BU ADAM?

ŞAŞI DECCAL OLABİLİR Mİ?




2001 YILINA KADAR CİNNİ BİR VARLIK OLAN DECCAL O YILDAN İTİBAREN BU 

ŞAHSIN FİZİKSEL BEDENİNİ ELE GEÇİRMİŞ OLABİLİR.

ACABA 2019'DA HANGİ DEVLETİN BAŞINA GEÇECEK?

HAYDİ AÇALIM BİRAZ: 

EL KAİDE'NİN, IŞİD'İN, PKK'NIN,KATAR EMİRİNİN,SUUD KRALININ, BAE,BAHREYN,KUVEYT EMİRLERİNİN,BARZANİ'NİN VE DÜNYADAKİ PEK ÇOK TERÖR ÖRGÜTÜ İLE İŞBİRLİKÇİ YÖNETİCİLERİN EMİR ALDIĞI ADAMDIR BU ADAM.

ORTADOĞU'DA ÖLDÜRÜLEN YÜZBİNLERCE MÜSLÜMANIN, EVİNDEN YURDUNDAN OLAN MİLYONLARCA MÜLTECİNİN SORUMLUSUDUR.

BALKAN KÖKENLİDİR VE BİR TARAFI SIRP BİR TARAFI DA TÜRK'TÜR.YAHUDİDİR VE ŞU AN MOSSAD BAŞKANLIĞINI YAPMAKTADIR.ADI TAMİR PARDO'DUR. ABD BAŞKANLARININ BİLE ADINI DUYUNCA ÜRKTÜĞÜ ADAMDIR.

HADİS YORUMLARINDAKİ DECCAL TANIMINA UYAN ÖZELLİKLERİ VARDIR.

DECCAL HORASAN'DAN ÇIKAR. (BİR TARAFI TÜRK OLABİLİR BU DA ÖYLE) 

YAHUDİDİR (BU DA ÖYLE) 

ŞAŞIDIR (BU DA ÖYLE) 

İSRAİL'İN BAŞINA (DAHA DOĞRUSU DÜNYA SİYONİZMİNİN YANİ DÜNYANIN EN GİZLİ ŞER KOMİTESİNİN BAŞINA) GEÇER.  (BU DA GEÇEBİLİR)

EN DOĞRUSUNU ALLAH CC  BİLİR. 

RESİMLERİN BENZERLİKLERİ

AŞAĞIDAKİ RESİMLERDE BENZERLİKLER VAR
ORTAK NOKTALARI NE OLABİLİR?



BEKİR BOZDAĞ
ADALET BAKANI






KADİR MISIROĞLU
YAZAR






NEVZAT ÇİÇEK
TIMETURK EDİTÖRÜ-YAZAR