29 Ağustos 2013 Perşembe

ULUSLARARASI TOPLUM BİR ALDATMACADIR

          ULUSLARARASI TOPLUM BİR ALDATMACADIR




Esad Suriye’de halkına zulmediyor ULUSLARARASI TOPLUM  SEYREDİYOR.

Sisi Mısır’da halkına zulmediyor ULUSLARARASI TOPLUM  SEYREDİYOR.

Peki kimdir bu ULUSLARARASI TOPLUM ?

Avrupa, Afrika, Asya, Amerika ve tüm dünya ülkeleri  halkları mı?

Bu halkları temsil eden devletler mi?

Bu devletlerin kurduğu Uluslararası kuruluşlar mı?

HAYIR hiçbiri değil. 

ULUSLARARASI TOPLUM YAHUDİLERDİR.

Dünya halklarını temsil eden  devletler,

Bu devletlerin kurmuş olduğu BM,AB,NATO,DB,IMF vb tüm uluslararası kuruluşlar,

YAHUDİLERİN KONTROLU ALTINDADIR.

YANİ ULUSLARARASI TOPLUM YAHUDİLERDİR.

ZULME SESSİZ KALAN DA YAHUDİLERDİR.


ÇÜNKÜ YAPTIRAN BİZZAT ONLARDIR.  


SURİYE SALDIRISI ERTELENDİ. ÇÜNKÜ İRAN REST ÇEKTİ

SURİYE SALDIRISI ERTELENDİ. ÇÜNKÜ İRAN REST ÇEKTİ



ABD  ve Batı’nın SURİYE saldırısı bu gece veya yarın gece başlayacaktı ancak ertelendi.

Sebep İran’ın resti. Devrim Muhafızları Komutanı “ ABD’nin Suriye’ye saldırması durumunda İsrail’i yok edeceklerini” açıkladı.

Bunun üzerine Beyaz Saray Sözcüsü “ Obama’nın saldırı konusunda henüz karar vermediğini” açıkladı.

Ayrıca “Türkiye ile müttefik olduklarını ve Türkiye’ye karşı herhangi bir saldırı olması halinde Türkiye’yi koruma taahhütlerinin olduğunu” beyan etti.

(Bizim parantezimiz: Bre utanmazlar, yıllardır bu PKK’yı desteklediniz, öğrenenleri öldürdünüz, Gezİciler e bile arka çıktınız, Sisi’yi yutturmaya çalıştınız, Mısır’da katliam yaptırdınız, Suriye’yi İsrail’e katmak için üç yıl önce hiç sorunumuz olmayan Esad’ı Türkiye, Türkiye’yi de Esad düşmanı yaptınız, İran’dan resti yiyince Türkiye’nin vefası aklınıza mı geldi?)

Bu açıklamalar şu anlama geliyor:

1-      ABD, İran’ın restini gördü ve Suriye saldırısını durdurdu. Şimdi  Suriye ile birlikte aynı anda İran’a da saldırı planlarına başladı. Ama saldırı gecikecek.

2-      İşin içine İran girince ABD, Türkiye’ye daha da muhtaç hale geldi. Ve Türkiye de aklına geldi. Şimdi Türkiye kamuoyunu kazanmaya çalışacak. Üst düzey bir ziyarete hazır olalım.(ABD Dış İşleri Bakanı gibi.)

3- Peki İran bu açıklamayı neden yaptı?  İsrail’i yok edebilir mi? Çünkü İran zaten Suriye’dedir. Ve Suriye düşünce Lübnan’ın, Irak’ın ve İran’ın da düşeceğini biliyor. O nedenle de İran’ın bu açıklaması kesinlikle blöf değil ve İran Suriye’ye saldırı olduğunda var gücüyle savaşa gireceğini ve başta İsrail olmak üzere ABD’nin bölgedeki tüm varlıklarına saldıracağını açıkça beyan etmiştir.

4- İsrail’i yok edebilir mi sorusu çok kritik bir sorudur. İran’ın yeterli sayıda değil ama nükleer silahları var. Eğer İran caydırmak amacıyla tehdit etme yerine birdenbire İsrail’e vurursa EVET İSRAİL’İ YOK EDEBİLİR. Ancak göstere göstere vurursa Demir Kubbe’ ye takılabilir. İran’ın tehdit açıklamaları savaşı hiç istemeyişinden dolayıdır. Belki vazgeçerlerse diyor. Ama bu strateji yanlıştır ve sonuçta İran’ın yenilmesine neden olacaktır. Çünkü vazgeçmeyecekler ve mutlaka bu saldırı olacak ve ilk vuran ABD, İran’ın füze bataryalarını hedef alacak bir kısmı hiç kalkamayacak kalkanlar da Demir Kubbe’ ye takılacaklardır. Çaresiz İran körfezdeki ABD donanmasına  kurtardığı kısa menzillilerle saldıracaktır.                                 

Peki  bunlar kehanet midir? Kesinlikle hayır. Alimlerin Hadis yorumlarına göre vardığımız sonuçlardır. Hadis yorumlarında İran’ın Fars Körfezine saldıracağı ama İsrail’in bu savaşta değil Hz. Mehdi’ nin başında bulunacağı 3.Dünya Savaşı kazanıldıktan sonra yıkılacağı anlatılmaktadır.

Kaldı ki Melhamelerin ilki de Suriye de değil, Mısır’da olacak. Yani Suriye işi belki de şimdilik tamamen rafa kalkabilir de. Belki de Mısır’da çok ani, çok büyük ve çok acil bir olay olacak.


ALLAHU ALEM,EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR.