3 Şubat 2015 Salı

IŞİD İSLAM DÜŞMANIDIR

BÖYLE BİR ŞEYİ HANGİ MÜSLÜMAN YAPABİLİR?



ADI İSLAM DEVLETİ!

Ama bir insanı canlı canlı yakarak öldürüyor.
Ürdünlü bir Müslüman pilot ama...
İnsan olması yeterli, hatta canlı olması yeterli.
Böyle bir öldürülmeye layık değil.

Bunun İslam'da yeri yok, ne Kuran'da ne Sünnet'de. Bu İslam Düşmanlığıdır.

IŞİD'İN AMACI DA ZATEN BUDUR.

YANİ:

İslam'ı acımasız, gaddar, zalim, çağdışı, barbar göstermek tek amacıdır.

Dünyada her gün bir çok yetişkin insan bu teknoloji çağında kendi hür iradesi ile doğruyu buluyor ve Müslüman oluyor. İŞTE EN BÜYÜK SORUN BU. KİMİN İÇİN?

Yahudiler ve akıl babası Yahudiler olan Hristiyanlar için. VE IŞİD'İ İCAT EDİP KENDİ İNSANLARINI İSLAM IŞİD'DİR,İŞTE BÖYLEDİR diye adeta tehdit ederek, korkutarak İSLAMDAN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR.


VE BU ŞEREFSİZ IŞİD YAPTIĞI BU EYLEMLERLE RESMEN ŞOV YAPIYOR VE SADECE TEK BİR AMAÇ İÇİN YAPIYOR.

"İSLAM ÖCÜDÜR UZAK DURUN"

Uzaktan davulu sesi hoş gelir diye de IŞİD'e Avrupa'da, Amerika'da eylem yaptırıyorlar, daha da yaptıracaklar.

GELELİM ESAS KRİTİK NOKTAYA:

Madem bu Yahudiler daha doğrusu SİYONİSTLER İslam'ı karalamak için radikalizmi, terörizmi icad edip destekliyorlar o halde GERÇEK İSLAM'I savunan insanlara düşman olmaları gerekmez mi?

Hatta dünya çapında GERÇEK İSLAM'I ANLATAN insanlara düşman olmaları gerekmez mi?

MOSSAD'ın en büyük düşmanları GERÇEK İSLAM'I ANLATANLARDIR.

GÜLEN MOSSAD AJANIYMIŞ! HADİ ORADAN...

SİYASETİ BIRAKTIĞINDA ŞAŞIRMIŞTIK

AHMEDİNEJAD SİYASETİ BIRAKTIĞINDA ŞAŞIRMIŞTIK 



Eski İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejat siyasete dönme kararı aldı. 

İran'da milletvekilliği seçimlerine bir yıldan az kaldı. Ahmedinejat da siyaseti bıraktığında pasif hale getirdiği tüm internet sitelerini aktif hale getirdi ve yönetimi (RUHANİ'Yİ) eleştirerek aktif siyasete dönüş mesajı verdi.

Biz Ahmedinejat'ın İran'ın başına geçerken mevcut molla düzenini de allak bullak edip geçeceğini hatta yeni bir Humeyni gibi geleceğini düşünüyoruz Allahu Alem.

Çünkü İran'da Ahmedinejat'ın o kadar çok seveni var ki şu an Humeyni'den sonra ikinci adam diyebiliriz.Yani halkın teveccühünde.

Ama  söylediğimiz gibi gelebilmesi için de İran'da ya da çevresinde yönetim aleyhine çok önemli gelişmeler olması lazım. 

O da ABD'nin İran'a vurması olabilir ki bu olay 3.Dünya Savaşı'nı başlatacak olan olaydır.

Hadis yorumlarına göre içerisinde Melhamei Kübra ve 3.Dünya Savaşının da olacağı Kıyamet Savaşı'nı  başlatacak olanlar "Arab'ın Azatlısı ile Rum'un Azatlısı"dır.

Bunu daha önce yazmıştık ama kısaca tekrar edelim çünkü hala aksi düşüncelerde hiç yumuşama yok.

"Azatlı" demek önceden köle iken özgür olan demektir.
Hadiste geçen 'Azatlı' kelimesi ise "bir topluluktan bağımsızlığını kazandıktan sonra o toplumdan daha da güçlü hale gelen" anlamında kullanılmış.

Arapın azatlısı da Arapların egemenliği altında iken daha sonra bağımsızlığını kazanıp Araplar'dan da daha güçlü hale gelmiş bir devleti işaret etmektedir. O da İRAN'dır.

Aksi mümkün değildir.

Aksini iddia edenlerin "Türkiye'dir" görüşleri yanlıştır. 

Çünkü Türkler tarihte hiç bir zaman Arapların egemenliği altına girmemişlerdir.Tam tersine Arapları kendi egemenlikleri altına almışlardır. Selçuklu ve Osmanlı dönemi bunun ispatıdır.Hatta Abbasi dönemi de. 

3.Dünya Savaşı "Türkiye ile Suriye arasında" veya "Türkiye ile İsrail arasında" başlayacak görüşleri hadis yorumlarına uygun değildir.

Hadis yorumlarına göre bu büyük savaş "ABD ile İRAN" arasında çıkacaktır.

ABD'ye gelirsek o da Rum'un Azatlısı'dır. Yani İngiltere'nin egemenliği altında iken bağımsızlığını kazanmış ve İngiltere'den daha güçlü bir devlet olmuştur.

Dikkat edilirse iki azatlının da ortak noktası bağımsızlıklarını kazandıkları ülkelerden daha güçlü hale gelmiş olmalarıdır.

Rahmetli Erbakan Hocamız da bunu görmüş ve son döneminde İran'a bir ziyaret yaparak ABD ile yapacağı savaşta siyasi, bilimsel vb katkılarda bulunmuştur.

Sonuç olarak ABD, İran'a vuracak. 

İran'ın düzenli ordusu büyük bir darbe yediği anda Ahmedinejat tek lider olarak başa geçecek ve ABD ve Süfyan Ordularını Horasanlı Türklerin yardımıyla Kufe'den çıkaracak.

İran'daki molla rejiminin sonu da bu şekilde olacaktır Allahu Alem.

Yazıda sadece hadisin yorumunda; o da "azatlılar" konusunda kesin ifade kullandık kalanı ise gaybi haberlerdir.

Gelecekle ilgili her şeyi sadece Allah CC bilir. Bildirdikleri de bildirildiği kadar bilebilirler ama hadis yorumları da alimler bile yapsa farklı sonuçlar ortaya koyabilmektedir.

Biz sıradan bir araştırmacı olarak alimlerin hadis yorumlarından çıkardığımız tahmini görüşlerimizi paylaşıyoruz. Ve daima ALLAHU ALEM diyoruz.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.