12 Temmuz 2014 Cumartesi

YILDIZ TİLBE' Yİ DESTEKLİYORUZ

YILDIZ TİLBE' Yİ DESTEKLİYORUZ



YILDIZ TİLBE ŞÖYLE DEMİŞTİ:

"Allah Hitler’den razı olsun, bunlara az bile yapmış. Ne kadar haklıymış adamcağız. İsrail’in sonuna az kaldı sizi ne duvarlarınız ne de ektiğiniz o ağaçlar kurtaramayacak. Size ölümde olmayacak şeytanın oğulları Amerika, İsrail. Yahudilerin sonunu gene Müslümanlar getiricek Allahın izniyle az kaldı az. İftara nasıl az kaldıysa sizin sonunuza da o kadar kaldı.”

Tepki alan Tilbe “Ben ırkçı değilim bütün ırkçılığı Allah yok etsin bakın ne haldeler kendilerinden başka millet, inanç tanımayanların yaptıkları hak mı” diye yazdı.


YILDIZ TİLBE'NİN SADECE HİTLER İLE İLGİLİ CÜMLESİ EKSİK BİLGİYE DAYANAN YANLIŞ BİR İFADEDİR. ANCAK KALANI TAMAMEN HADİS YORUMLARINA UYGUNDUR.

HİTLER İLE İLGİLİ YANLIŞ OLAN DA ŞUDUR:

Hitler zaten Almanya dışındaki Yahudiler tarafından (Yani siyonistler) desteklenmişti. Siyonistler Hitler ile Avrupadaki Yahudileri ürkütüp İsraile kaçmaya zorlamışlardı. Bu nedenle İsrail Yahudi göçü aldı ve Devlet olabildi.Hitler bunu yapmasaydı Avrupa'daki Yahudiler Filistin'e göç etmeyecekler ve İsrail de kurulamayacaktı.Yani Hitler aslında Siyonizme hizmet etmişti. Tilbe'nin bu tespiti yanlıştı ama kalanı hadis yorumlarına da uygundu.

YILDIZ TİLBE'Yİ DESTEKLİYORUZ VE HERKES DE DESTEKLEMELİ DİYORUZ ÇÜNKÜ:

Meşhur kartel medyası sanki Türk Milleti Yıldız Tilbe'nin bu açıklamalarını tasvip etmemiş gibi öyle bir yaygara kopardıki IRKÇILIK'la suçluyorlar.

Biz de diyoruzki " HADİ ORADAN İSRAİL UŞAĞI SATILMIŞ MEDYA BOZUNTUSU.
BU memlekette elbet bir gün bir yiğit çıkacak ve hepinizin de MOSSAD'dan maaş aldığınızı ispat edip cezanızı da verecek İnşallahu ALLAHU EKBER.

İSRAİL BAŞKONSOLOSU YILDIZ TİLBE'YE:

"AŞAĞILIK SANATÇI BOZUNTUSU" DEMİŞ BUGÜN.

BİZ DE GARİBİM YILDIZ TİLBE'NİN ADINA CEVABINI VERİVERELİM:

" HADİ ORADAN AŞAĞILIK, ÇOCUK KATİLİ, İNSANLIK DÜŞMANI ALÇAK SİYONİST"

YILDIZ TİLBE AZ BİLE SÖYLEDİ:

HADİS YORUMLARINA GÖRE GARGAT AĞAÇLARININ ARKASINA SAKLANACAĞINIZ GÜNLER YAKINDIR.

TÜRKİYE'NİN GÖBEĞİNDE TÜRKİYE'NİN YILDIZ'INA HAKARET EDENLERE İZİN VERENLERE YAZIKLAR OLSUN.

MİLLETİMİZ YILDIZ TİLBE'YE SAHİP ÇIKMALIDIR. BİZ ÇIKIYORUZ VE "HELAL OLSUN YILDIZ TİLBE DAİMA YANINDAYIZ" DİYORUZ.