24 Mart 2015 Salı

LÜTFEN İZLEYİNİZ

YAZICILAR GRUBUNDAN BİR ABİNİN AÇIKLAMALARI



Başlamadan bu videoyu yüklememize yardımcı olan Başbuğun Çerisi Fikret Bey'e ve tavsiye eden Süha Bayraktaroğlu Bey'e çok teşekkür ederiz. Değerli dostlar tek başımıza siteyi yönetiyor ve az zamanda yürütmeye çalışıyoruz.Yorum yazan çoğu takipçimize de cevap yazamıyoruz.Bu nedenle herkesin affına sığınıyoruz.Hoşgörünüz için hepinizden de Allah CC Razı Olsun.

İŞTE O YORUM

Yazıcılar grubundan bir ağabey bu videoda çok önemli bilgiler paylaşıyor.Bu bilgiler sitemizde sizlere ulaştırmaya çalıştığımız Ahir Zaman Hadis Yorumları ile de bire bir örtüşüyor.

Yani hoca efendinin tüm görüşlerine katılıyor ve bazı ilaveler yapmak istiyoruz.

Videonun ilk kısmında Milli Görüşçüler'in aşırı İrancı oldukları ve neredeyse Caferilik mezhebini Sünniliğin üzerine çıkardıklarını söylemiş. Bu iddia şundan kaynaklanıyor ve eksik bir bilgi.

Nurcular bir dini gruptur. Siyasi bir oluşum değildir.(Yani tamamının siyaset dışı ilk dönem eğitim faaliyetleri açısından) Milli Görüşçüler ve MNP-MSP-RP-FP gibi partilerde siyaset yapanlar ise doğrudan doğruya siyasi oluşumlardır ve siyasetçidirler.

Hoca efendi siyasetin içinde bulunmadığı için olaylara ve dünyaya dini açıdan, en fazla tarikatlar,cemaatler ve mezhepler açısından bakmaktadır.Siyasi açıdan bakmamaktadır.

Milli Görüşçüleri de eleştirirken onları siyasi çizgileri ile değil dini çizgileri ile değerlendirmekte  ve değerlendirmeye mezhepçilik görüşünü de ilave etmektedir.

Oysa Milli Görüş siyasi bir oluşum olup dünyaya ve olaylara dini açıdan değil siyasi açıdan bakmakta ve bu nedenle de İran'ı dini kimliği ile mezhebi ile değil siyasi ve bölgesel gücü ile değerlendirmektedir. 

Bu anlamda Hocanın değerlendirmesi dini açıdan doğru ama siyasi açıdan yanlıştır. 

Bakınız bunu ilk defa yazıyoruz:
İran'ın şu an için Ortadoğu'da elde edeceği tüm başarılar kısa vadede Türkiye'nin lehine gözükmese bile uzun vadede TAMAMEN BİZİM LEHİMİZEDİR.Çünkü hadis yorumlarına göre bu işin sonu Melhamei Kübradır.

Ve İran bizim gelecekteki düşmanımızı daha şimdiden hırpalamaya başladı ve kendisi de yok olma pahasına bu hırpalama sürecek.Sürsün de zaten... Bu bizim çıkarımızadır. 

Bu şuna benzer:

Bir boksör arka arkaya on maç yapıyor ve hepsini de yenerek finale kalıyor. Finaldeki rakibi ise tüm maçlarını bir gün önce yapmış.Şimdi finalde hangisi avantajlıdır?

Devam edelim.

Hoca Efendi Gülen Hoca'nın CEHCAH olabileceğini söylüyor. Bu bize göre de BÜYÜK İHTİMALLE BÖYLEDİR.

Cehcah ile Kahtani aynı kişidir diyor.Bir yanlış bilgi verirken bir de ipucu sunuyor.Cehcah Hz.Mehdi'den önce, Kahtani ise Hz.Mehdi'den sonra göreve gelir.Cehcah Hz.Mehdi AS'dan önce onu yetiştiren kişi veya cemaatin lideri olacakken Kahtani Hz.Mehdi AS'ın halefidir.Ve Kahtani devlet yönetecektir.

Yine alimlerin yorumlarına göre Kahtani'nin Hz.Ebu Bekir Efendimizin soyundan geleceği de rivayet ediliyor.

Nasıl ki Hz.Ebu Bekir (RA);Hz.Peygamber SAS Efendimizin Halifesi ise tıpkı öyle Kahtani'de Hz.Mehdi AS'ın Halefi olacaktır Allahu Alem.

Hz.Peygamber SAS Efendimiz de SELEF'tir.Torunu Hz.Mehdi AS'da SELEF'tir.

Hz.Ebu Bekir RA Efendimiz de HALEF'tir.Torunu Kahtani de HALEF'tir.

Ama Hoca Efendinin verdiği ip ucu da şudur:  

Gülen de (yani eğer CEHCAH ise) Hz.Ebu Bekir Efendimizin soyundan geliyor olabilir ve bu anlamda o da bir nevi Kahtan'i olur.

Yoksa hadis yorumlarında kastedilen KAHTANİ Hz.Mehdi AS'dan devlet idaresini devralacak olan halefidir.Allahu Alem.

Devam.

Gelelim esas konuya, Generaller meselesi.

Değerli takipçilerimiz biz bu sitemizde sürekli şunu ima ettik. Biz asker değiliz baştan yazalım.

Askerlik mesleği çok şerefli bir meslektir.Belki de Dünyadaki en şerefli meslektir.

Çünkü meslek insana maişet için gereklidir.Yani rızkı temin için meslek sahibi olunur. Dünyada hiç bir meslek yoktur ki ölüm tehdidi altında rızka tercih edilsin.Yani ölüm tehdidi varsa rızık başka yerde aranır.Böyle olagelmiştir. 

Ama bir asker için önemli olan rızık değil canı pahasına o mesleği icra etmek, vatanını korumak için seve seve şehid olmaktır. Bütün babalar çocuklarının büyüyünce subay olmasını ister.Bütün çocuklar da büyüyünce subay olmak ister. Sebebi budur. Görev başında halkı sever, ölürse Hak'kı sever. 

İşte o nedenle naçizane biz Ahir zamanın en önemli şahsiyetlerinden Temimli Sarışın Gencin, Haris Bin Harras'ın komutanı Mansur'un ve HZ.MEHDİ AS'IN BİZZAT KENDİSİNİN;

DÜNYANIN EN ŞEREFLİ MESLEĞİ OLAN ASKERLİK MESLEĞİNDEN YETİŞME YÜKSEK RÜTBELİ PIRIL PIRIL KOMUTANLAR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.

Bu video bu manada manevi işaret vermektedir. Ayrıca Hz.Mehdi AS'ın yüksek rütbeli bir komutan (General) olacağı ve kendisinin Mehdi olduğunu bilmeyeceği ve bir gün işaret parmağının yeşereceği ve Mehdi olduğunu öğreneceği hadis yorumlarında geçmektedir.

Said Özdemir ve Kemaleddin Özdemir konusundaki açıklamaları ise AKP-Cemaat kavgasına ışık tutacak cinstendir ve Cemaat ile savaşanların da gerçekte AKP değil İsrail uzantıları olduğunun ispatıdır.ŞİMDİLİK BU KADAR.. 

TABİ ALLAHU ALEM.