12 Ağustos 2015 Çarşamba

MEHMET KORKMAZ KARDEŞİN SORUSUNA CEVAPTIR


TAKİPÇİLERİMİZDEN MEHMET KORKMAZ KARDEŞ ÇOK GÜZEL BİR SORU SORMUŞ MANŞETTEN CEVAPLAMAK İSABETLİ OLACAK.ÇÜNKÜ BU SORUYA CEVAP NİTELİĞİNDE BİR YAZIYI ZATEN YAZACAKTIK.




Mehmet Korkmaz'ın sorusu:

"Selamun aleykum.

Safa Asya bey ;

sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum ve yorum ve tahminlerinizi çok başarılı buluyorum öncelikle bunu söylemeliyim ve burada bunları yazarak insanları bilgilendiriyorsunuz tebrik ediyorum fakat bir sorum olacak bildiğiniz üzere dünyayı yöneten masonlar illimuniati cemiyeti olsun rockefeller ailesi falan olsun bu adamlar savaşları çıkartan en zengin güçlü insanlar veya dünya üzerinde yaklaşık 300 yıldır her şeyi tarihine kadar planlı olarak yapıyorlar fakat nasıl olurda son 50 yıldır içimizde olan terör belasıyla ülkemizi bölmek isteyip sonradan bu gerçekleşmeyince planlarından vazgeçtiler bu adamlar bu planları 300 yıl önce kurdular sizce bu zamana kadar doğuyu parçalatmak isteyenler nasıl oldu da bundan vazgeçip Türkiye’ye pkk yı bombalattılar bu terör belasını başımıza salan da onlardı şimdi neden bitmesini bizden çok istiyorlar bunu açıklar mısınız saygılar."

EL CEVAP

Baştan yazalım:

HER TÜRLÜ ÖVGÜYE LAYIK OLAN SADECE ALLAH CC'TIR.BU NEDENLE LÜTFEN BİZİ ÖVMEYİNİZ. ÇÜNKÜ BİZİM GÜNAHLARIMIZI SİZ BİLEMEZSİNİZ SADECE ALLAH BİLİR.BİZ DE NE GÜNAHLAR VAR BİR BİLSENİZ İNANIN SİTEYE BİLE GİRMEZDİNİZ.

Naçizane yazıyoruz bir şeyler yaptığımızı sanıyoruz.Allah cc inşallah yanlışlarımızı affeder.


CEVABA GELİNCE:

ABD' de bulunan Siyonist Yahudilerin 300 yıldan beri büyük İsrail hedefleri devam ediyor. Bu hedeflerinden hiç bir zaman vazgeçmediler, bu mümkün de değil.Çünkü onlar da inançlarının gereğini yapıyorlar. 

Ama ABD tek bir ABD değil.İki tane ABD var. Birisi bu Siyonistlerin diğeri ise bunların karşısında olanların. Siyonistler Küreselciler, diğerleri ise Ulusalcılar. ABD kapitalist bir ülke olduğu için yani "para her şeydir" diyenlerin ülkesi olduğu için Siyonistler hep güçlü oldular. Ama bunların karşısında olanlar dağınıklıktan kurtuldular ve Ulusalcı cepheyi oluşturdular.

Şu anda Türkiye'yi bölmek isteyenler Siyonistler ama Ulusalcılar buna karşı. Esas çatışma ABD'de yaşanıyor diye sürekli yazıyorsak işte bunun içindir.


Siyonist kanat PKK nın yok edilmesine şiddetle karşı çıkıyor ve sürekli Obama yönetimine karşı kampanya yapıyor.Basın yoluyla. Obama yönetimi de IŞİD'i öne sürüyor ve Türkiye IŞİD ile mücadelede bize destek veriyor,üstelik PKK bizim terör listemizde diyerek sorumluluğu önceki yönetimlere atıyor. Obama da seneye gidiyor ve meydan yeniden Siyonistlere kalıyor.

Türkiye ve Ortadoğudaki gelişmeleri ise bundan sonrası ilgilendiriyor. Yani ABD şu anda bir bütün olarak Türkiye'yi bölmeye karar vermiş de değil, Türkiye'yi kayıtsız şartsız desteklemeye de karar vermiş değil. İki arada bir derede. Yaşananlar da onun göstergeleri.

Şöyle ki:

PKK'yı vuruyoruz ama PYD'ye dokunmuyoruz.Çünkü PYD ye de dokunsak ABD'de Siyonistler Obama'ya karşı zafer kazanacaklar.Bu kampanyalarında.

İşin sonucunu ise ABD-RUSYA SAVAŞI belirleyecek.Yani ABD Rusya ile savaşacağını anladığı anda Türkiye vazgeçilmez olacak. Ne PKK,PYD, ne IŞİD ne de bir başkası. Bu dikenlerin hepsi de işte o zaman bizzat ABD tarafından Türkiye'nin ayağından çıkarılacak.O kadar yazalım. 

Manşetteki resim, ABD'nin Rusya ile savaşacağını anladığı andaki sınırlarımızı göstermektedir Allahu Alem.