25 Mart 2016 Cuma

SÜNNİ ORDUSU SÜFYAN'IN ORDUSU OLACAK

SUUD ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN SÜNNİ ORDUSU, SONUNDA SÜFYAN'IN ORDUSU OLACAK. ŞU ANDA BUNUN FARKINDA DEĞİLLER.




Suud öncülüğünde "İslam Ordusu" adı altında bir ordu kuruldu. 200 bin personel ve yüzlerce füze, uçak, tank vb savaş aracı ile donatılmış durumda. Geçtiğimiz günlerde "Kuzey Fırtınası" adı altında bir de tatbikat yaptılar. 

Suud yönetimi ordunun IŞİD'e karşı mücadele etmek için kurulduğunu ve IŞİD'e karşı mücadele amacıyla KARA HAREKATI yapılacağını açıkladı. Tabi harekat Irak ve Suriye'ye yapılacak.

Suud yönetiminin asıl amacı bu ordu ile Esad'ı devirmek, yerine gelecek kişi ile Irak'da mezhep savaşı çıkarmak ve İran'ın üzerine yürümek. 

Esad'ın yerine gelecek olan kişinin Süfyan olacağını ve çapının Ortadoğu ülkelerini aşacağını ve dünya çapındaki süper güçleri yanına alıp Müslüman katliamları yapacağını da bilmiyorlar.

Bu ordunun esas proje sahipleri ise tabi ki yine Siyonistler. Ve ABD'ye emrediyorlar "Kurdur" diyorlar. İsrail'e bilgi veriliyor "Yardım geliyor" diye.

Ama Siyonistler bu ordu ile ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Karşısında İran merkezli bir Şii ordusunun kurulacağını ve her iki ordunun Irak merkezli savaşa tutuşacağını ve milyonlarca Müslümanın daha kanının akacağını hem biliyorlar hem de canı gönülden bunu istiyorlar.

Müslüman kanına doymamış şerefsizler!

Ortadoğu'yu İsrail'e insansız teslim etmek istiyorlar. Kürtler de insan olduğu için onlar da hepten ölecek.

Bu ordunun yani Sünni Ordusunun Irak'a girişi Irak Ordusunun IŞİD'e karşı Musul'da alacağı ağır bir yenilgi üzerine olabilir. Yani bu tezgahlanabilir.Yoksa Irak Ordusu Musul'dan IŞİD'i atarsa kolayca başarırsa Sünni Ordusu Irak'a niçin girsin? Sebep kalmaz. Ve Irak, İran'ın olur resmen.

Sünni Ordusu da İran'a karşı kurulduğuna göre illa ki Musul'da Irak Ordusuna karşı bir tezgah var. Allahu alem bu tezgah Musul Barajının patlatılması olayı olabilir. IŞİD, Musul'da sıkışırsa barajı patlatabilir.

Sünni Ordusu Irak'a veya Suriye'ye girdiği zaman (adı IŞİD'e karşı savaş olsa bile) IŞİD militanları bu orduya katılır.Çünkü zaten IŞİD'ın ardında ABD,İngiliz,İsrail destekli Suud ve körfez ülkeleri var.

Bir parantez
( Ürdün Kralı Abdullah'ın ABD'ye Türkiye'yi; "Teröristleri eğitip batıya gönderiyor" diye şikayet ettiği iddiaları basında yer aldı. Bu şikayet doğruysa derhal Ürdün ile irtibata geçilmeli ve haddi bildirilmeli.ABD ve İngiliz uşağı Abdullah'tan akıl alacak değiliz.)


Devam...

Şu anda Ürdün'de yedi bayraklı batı ordusu var. Süfyan'ın ana ordusu bu. Sünni Ordusu da bu orduya katılıp koalisyon ordusunun kara gücü olacak. Bu ordu ile hem Suriye hem de Irak işgal edilmek isteniyor. IŞİD vs' de ya telef olacak ya da teslim olup bu orduya katılacak.İşte SÜFYAN'IN ORDUSU TAM OLARAK BU ORDUDUR ALLAHU ALEM.

Irak'a girecek ve 60 bin Şiiyi katledecek olan ordu bu ordu. 



BİR ŞEYLER OLUYOR...

TÜRKİYE SİYASETİNDE VE ANA GÜNDEMLERİNDE BİR ŞEYLER OLUYOR.

Cuma namazlarında kul hakkı, hırsızlık ve yolsuzluklar üzerine hutbe verildi. Bu hutbeler AKP'ye karşı verilmiş bir hutbe gibiydi. Ya da öyle algılandı.

ABD'de Reza Zerrab tutuklandı. ABD savcısı 70 yıl hapis isteyerek dava açtı. Suçu İran'a ambargo uygulanması esnasında Rezzab'ın bu ambargoya muhalif eylemler ile ABD'ye zarar vermesi.

Sosyal medyada capsler de patladı. 
"Obama Rezzab'ı yakalayan Savcıyı derhal görevden almış ve sorumluların tayinini çıkarmış" vb. Şakaydı bunlar tabi ama her şakada da bir gerçek payı var elbet.


ABD'li ünlü stratejist Rubin askerlerin Cumhurbaşkanına darbe yapabileceklerini ve böyle bir durumda ABD'nin itiraz etmeden askerler ile çalışabileceğini açıkladı. Tabi bunu dikkate almamak lazım. ABD'de çok farklı fikirler alıcı bulmaktadır.
   
Bir başka olağanüstü gelişme Cumhurbaşkanının açıklamalarıydı.

Güneydoğuda artan şehit sayısının sorumlusu polis ve asker içindeki cemaatçi yapılanmadır diyerek istihbarat paylaşımında bulunmadıklarını iddia etti. Cumhurbaşkanının bu açıklamasının tam da Reza Zerrab'ın ABD'de tutuklanmasının ardından yapılmış olması çok ilginçti. Ucu AKP'ye uzanacak bir ABD soruşturmasında AKP yine çözümü cemaate saldırmakta mı bulacaktı? Bu soru soruldu.

Davutoğlu, Cumhurbaşkanının "o zat" diye hitap ettiği Bülent Arınç'ı davet etmişti. Cumhurbaşkanını kızdırmak pahasına.

Evet bir şeyler oluyor...

Cemaatin yetiştirdiği hiç bir polis, asker ve devlet memuru bu devlete ve bu millete ihanet edecek kadar AŞAĞILIK MAHLUKLAR DEĞİLDİR. 

Kaldı ki sadece bu cemaat için değil her hangi bir cemaatin ya da tarikatın mensubu olarak temelden gelmiş ve askerlik ya da polislik eğitimi almış bir kimse;dini mensubiyetini geride bırakıp mesleğini en iyi şekilde yapacak kadar kaliteli bir mesleki eğitim almıştır. Bunu herkes görüyor,biliyor.

Sayın Cumhurbaşkanının açıklamaları Cumhuriyet tarihinin en talihsiz açıklamalarıdır. Neci olursa olsun hiç bir asker hiçbir polis devletini, milletini satmaz. Türkiye üzerine oynanan büyük oyun cemaat düşmanlığı üzerinden devleti bölüp Kürt Devleti kurmaktır. 

Kürt devleti kurmak için yapılması gereken her şey yapılırken, adım adım Türkiye iç savaşa sürüklenip bir sorumlu arandığında da işte sorumlu cemaattir demek Cumhuriyet tarihinin en büyük yanlışıdır.

Oslo'da PKK ile masaya oturan, devletin oturmasını isteyen cemaat kadroları mıydı?

Açılımı yapıp PKK'ya karşı olan Kürt Halkını PKK'lı olmaya zorlayan cemaat miydi? AKP'yi "AÇILIMA" Cemaat mi zorladı?

2002'den 2014'e kadar tam on iki yıl boyunca AKP ile içli dışlı ve tam bir dayanışma içinde olan Cemaat bu on iki yıl boyunca devlete millete ihanet etmedi de 7 Aralık ile 25 Aralık arasındaki yedi gün içinde mi vatanı milleti sattı?

Evet Reza Rezzap denilince akla ilk önce Cemaat geliyor değil mi?  

Birisi Reza Rezzap derse AKP derhal Cemaat diyor.

Bakınız bunu ilk defa yazıyoruz. Daha önce bazıları yazdı çizdi ama belirtileri hiç bu kadar belirgin olmamıştı.

ABD merkezli bir operasyon başlıyor. AKP' ye AKP ile bir operasyon yapılacak. 
Talut x Calut x Davut operasyonu da denilebilir.

Ama hadis yorumlarındaki direniş cephesi Perinçek grubunu daha da öne çıkaracak gibi. Yani Cemaat bu işin içinde doğrudan olmasa bile ismi ile kullanılıp Perinçek grubunun daha da söz sahibi olacağı karşı operasyonlar ortaya çıkabilir.

Aslında bu yazdığımız yazının konusu hiç hoşumuza gitmeyen ve yazmayı istemediğimiz konulardı. Ancak bir sonraki yazımızda yazacağımız konuya başlangıç olması nedeniyle sitemizin ana konularına bu şekilde dönüş yapacağız.

DEVAM EDECEK...