25 Mart 2015 Çarşamba

MÜRSEL ABİ'NİN RİCASI

MÜRSEL ABİ'NİN RİCASI BAŞIMIZ ÜSTÜNEDİR


MÜRSEL ABİ BİR MAİL ATMIŞ VE MAİLİNDEKİ HUSUSLARI YORUMLAR BÖLÜMÜNDE YAYINLAMAMIZI İSTEMİŞ. NE DEMEK MÜRSEL ABİ. MANŞETTEN İNŞALLAH.

İŞTE O MAİL


Safa kardeşim. Aşağıdaki açıklamayı "OKUYUCU YORUMLARI" bölümüne eklemeni rica ederim. Selamlar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu yazılar bir sır, bir sürpriz ve yeni bir bilgi değil. surprizsite.com'da Hz. Mehdi bölümünde 7 senedir yazdığım ve zaten yayında olan ve de yorumu ve sorumluluğu da tamamen bana ait bir bilgidir. Üzerinde ayrıca daha fazla yorum yapmak, beni, ilmimi ve haddimi aşar. Bu yazı ile Muhterem Hoca Efendinin kendilerini üzdüm ise, engin hoşgörülerine sığınırım. Bu vesile ile de, Muhterem Hoca Efendi hakkında bu sitede uygunsuz cümle kuranlara, bu dünyanın bir de Ahireti olması dolayısı ile, bundan sonra bir defa daha düşünerek yazmalarını da, ayrıca bu vesile ile rica ediyorum. Mürsel Münevveroğlu. (surprizsite.com/Genel Yayın Yönetmeni) Konak/İzmir.

İRAN YARIN ÜLTİMATOM VEREBİLİR

İRAN YARIN SUUDİ ARABİSTAN VE KÖRFEZ ÜLKELERİNE ÜLTİMATOM VEREBİLİR.


İRAN MEDYASI ŞU AN SUSKUN.ÇIT YOK.

Yarın şu tepkiler gelecektir.

HAFİF:

Suudi Arabistan ve Körfez Ülkelerine Yemen'in iç işlerine karışılmaması gerektiğini söyleyecekler ve bu saldırının derhal durdurulmasını isteyecekler. 


ORTA:

Adı geçen ülkelerin elçiliklerine NOTA verecekler, şiddetle kınayacaklar ve Husilere açıktan yardım edeceklerini ilan edecekler.Ve bir kaç savaş gemisini de Yemen'e göndereceklerini açıklayacaklar.


ŞİDDETLİ:

Önce Bahreyn Köprüsünü havaya uçurup "Bu bir uyarı ve ültimatomdur.İşgal hemen sona erdirilmezse Suudi Arabistan sonuçlarına katlanır" diyecekler. 

Ve donanmalarının Suudi Arabistan ve körfez ülkeleriyle savaşa hazır olduğunu ilan edip çekilme için iki gün verecekler.

Yani artık bölgede SAVAŞ ÇANLARI çalmaya başlamıştır diyeceğiz ama taşeronların savaşı zaten dört yıldan beri sürüyor. 

Şimdi ise ağa babaların SAVAŞ ÇANLARI çalmaya başlamıştır. Her an İran ile Suud arasında FÜZE YAĞMURU başlayabilir.

TABİ ALLAHU ALEM


NE ROKETİ? FÜZE BU

REYHANLI'YA DÜŞEN ROKETİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI


YAKLAŞIK 400 M2 LİK BİR SAHAYI GÖÇÜRMÜŞ VE DERİNLİĞİ DE 10 METRE CİVARINDA.

ROKET FALAN DEĞİL RESMEN FÜZE BU.AMA RUS FÜZESİ AMA İRAN FÜZESİ.

SURİYE ORDUSU TARAFINDAN ATILDIĞI AÇIKLANDI.DOĞRUDUR. SURİYE ORDUSUNDA İRAN FÜZESİ DE VAR RUS FÜZESİ DE.


SUUD ORDUSU YEMEN'E GİRDİ

YEMEN SINIRINDA BEKLEYEN SUUD BİRLİKLERİ YEMEN'E GİRDİ.



Husilerin lideri ABD,Suud ve Katar yönetimlerini suçlayarak bu operasyondan gerekli cevabı alacaklarını bildirdi.Operasyona on devletin katıldığı bildirildi.Körfez Ülkeleri haricindeki ülkeler gizleniyor.Acaba kimler? Türkiye de var mı?

GERÇEKTEN BU SAVAŞ HZ.MEHDİ AS'IN ZUHURUNA NEDEN OLAN SAVAŞLARIN BİR NÜMUNESİ GİBİ.TÜM İŞARETLER BAKIMINDAN.

YEMEN'de iki önemli il SANA VE ADEN.İkisi arasında üçüncü bir il BEYDA. Çok ilginç yani.

 İran, Yemen'e her türlü desteği verecektir. Şu an Husilerin liderleri dış müdahaleye karşı hazırlıklı olduklarını ve bunu zaten beklediklerini açıkladıklarına göre şiddetli bir SAVAŞ olacağa benziyor.Eğer Husiler zor durumda kalırsa İran müdahalesi gelecektir.Ama doğrudan İran Ordusu değil Kasım Süleymani gibi bir müdahale olur Allahu Alem.Zaten yönetim şu an Husilerin elinde. Yani karışıyor oralar.Hem de adam akıllı karışıyor.Yarın Aden körfezinde İran gemilerini görürsek şaşmamalıyız.Tabi bu kargaşa eninde sonunda Suud'a da gelecek ve bizim de beklediğimiz ve müjdesini vereceğimiz konu odur İnşallah.Çünkü o ayaklanma Hz.Mehdi AS'ın zuhur edeceği olaydır Allahu Alem.

Bu giden birlikler yenilecek Allahu Alem. Sonra ikinci bir birlik daha yola çıkacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN SON İFŞAATI

"SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ OPERASYONU" YAPILMADAN ÖNCE ERTUĞRUL DİZİSİNDE DUYURULMUŞTU



Aslında "Diriliş Ertuğrul" Dizisinde çok büyük senaryo ve yönetmen hataları var.Bazen insan kendini aptal hissediyor. Ama bu dizi ile de birileri birilerine bazı mesajlar iletiyorlar.Bu gerçek.Burayı es geçelim.

İlk mesaj "Süleyman Şah Türbesi Operasyonu'nun dizi ile önceden duyurulmasıydı."

Bugünkü bölümde daha da iddialı bir mesaj geldi. Yarın ortaya çıkar.

Prens Numan'a "BİRLİK Mİ? İHANET Mİ?" Teklifi yapıldı. Prens Numan İHANET'i tercih etti ve AFŞİN BEY tarafından boğularak infaz edildi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan "Sürecin, Demirtaş ve Kandil tarafından zehirlendiğini" söyledi.

Cumhurbaşkanı geçtiğimiz günlerde Milliyetçi açıklamalar yapmıştı. "Ne Kürt Sorunu ya" demişti.

AKP de sürecin başarısız olduğu kanaatine varıldığı ve herkesin bunun sorumluluğunu birbirlerine atmaya çalıştığı iddiaları basında yer aldı.

Son olarak Genel Kurmay Başkanımız "PKK'ya meşruluk kazandırılmaya çalışılıyor" dedi.

Ve yine dün PKK sığınaklarına Valilikten izin alınarak operasyon yapıldığı basına düştü.
Bu gün ise PKK'nın Dağlıca Karakolu'na üç havan saldırısı yaptığı açıklandı.

PEKİ NE DEMEK İSTİYORUZ?

Açılım maçılım bitti. Pkk'lı olabilecekler de oldu. Artık kimse PKK lı olmayacak. Dağdakiler ile dağa çıkmaya gönüllü olup da çıkamayanlar da ortaya çıktı.

Artık şimdi temizlik zamanı mı acaba?
Ve bu film ile o mu ifşa edildi? Olabilir.

MÜRSEL ABİ'NİN MAİLİ

MÜRSEL MÜNEVVEROĞLU ABİMİZ FETHULLAH GÜLEN'İ BİZZAT TANIYAN BİRİ




MÜRSEL ABİ'Yİ SEVERİZ.RABBİM NE MURADI VARSA VERSİN.


DÜN BİR MAİL GÖNDERMİŞ. MAİLDE ŞU YAZIYOR:


"BİZ İZMİR'DE GÜLEN'İN BİZZAT KENDİ AĞZINDAN DUYDUK. HZ.MEHDİ AS ZUHUR EDİNCE GÜLEN VEFAT EDECEKMİŞ." YAZIYOR.


Kendisi de bu yazıya yorum yapabilir. Biz bu yazıdan şunu anlıyoruz.


Gülen Hoca Efendi, Hz.Mehdi AS'ın kim olduğunu, nerede, ne zaman zuhur edeceğini biliyor.Hatta kendisinin de o yıl öleceğini beyan etmiş. Bu manada gaybı Allah'dan CC başka kimse bilemez.


Kuran'da açık ayet var. Kimin nerede, ne zaman ve nasıl öleceğini sadece Allah CC bilir mealinde.


Ancak bir de Bediüzzaman gerçeği var bu konuda, o da şu:


Bediüzzaman da tam kırk yıl önce ne zaman öleceğini ilk talebelerine söylemiş.Hatta mezarının yerinin gizli kalacağını bile bildirmiş.


Nasıl oluyor peki?


Cenab-ı Mevla gaybı sadece kendisi bilir ama bazı kullarına da bildirmek istediği kadarını bildirebilir. Yine Kuran'da açık ayetler var. Bazı gaybi bilgileri peygamberlerine bildirebileceği şeklinde.


Mürsel Abi'nin mailine gelirsek:


Eğer Gülen Hoca Efendi Hz.Mehdi AS'ın kim olduğunu,nerede ve nasıl zuhur edeceğini biliyorsa ve kendisinin de o yıl vefat edeceğini ilan ediyorsa CEHCAH'dır vesselam. 


Çünkü hadis yorumlarına göre bunu şu anda sadece CEHCAH bilebilir.O da kesin olarak değil, belki kuvvetli tahmin ile bilebilir.Başka kimse bilemez.

Zira yine hadis yorumlarına göreşu anda; Hz.Mehdi AS bile kendisinin Hz.Mehdi olduğunu bilmiyor olmalıdır.
Allahu Alem.

VE NOT:


Yukarıdaki resme çok dikkatli bakmanızı rica ediyoruz.

Bank Asya'nın, yüzlerce eğitim kurumlarının ,okulların, vakıfların,derneklerin,özel eğitim şirketlerinin, televizyon kanallarının, gazetelerin,dergilerin SAHİBİ OLAN BİRİNE BENZİYOR MU?

GÖMLEK:  15 TL

PARDESÜ: 30 TL

Aslında bakan görür, ya da bakmasını bilen. Bakmasını bilmeyen asla göremez kardeşim.Biz bu resimde başka şeyler de görüyoruz Elhamdülillah.Sır kalmasın:

Nurlu yüz,masumiyet,tevazu,ıpıl ıpıl bir derya,çile ki ne çile,dert ki ne dert,özlem,hasret,aşk, merhamet,ağlamaktan kurumuş deniz gözler görüyoruz. Başkaları da görüyordur herhalde.

YEMEN CUMHURBAŞKANI ÜLKEDEN KAÇTI

BU HABERİ DÜN YAZACAKTIK.UNUTMUŞUZ.




Associated Press, Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin Aden kentinden bindiği bir tekneyle ülkeden kaçtığını bildirdi. Hadi'nin Yemen'den kaçtığına dair daha önce ortaya atılan iddialar cumhurbaşkanlığı kaynaklarınca yalanlanmıştı. Hadi'nin Aden'de terk ettiği sarayının ise savaş uçaklarınca vurulduğu belirtilmişti.

Associated Press'e konuşan Yemenli güvenlik ve liman yetkilileri, Hadi'nin yardımcılarıyla birlikte yerel saatle 15.30'da ülkenin güneyindeki Aden kentinden tekneyle ayrıldığını söyledi.


Yetkililer, Hadi'nin nereye gittiği konusunda bilgi vermedi.
YORUM
Bu olayı dün tahmin etmiştik ve yazacaktık ama video yazısı girdi araya.Bu gün olacağını ise tahmin edememiştik.Batının tavrını beklemek lazım diyorduk.
Şöyle gelişti.
Hadi, SANA'nın Husilerin eline geçmesi ile ADEN'e kaçmıştı.Aden'den uluslararası yardım ve destek çağrıları yapıyor, körfez ülke emirleri de bu çağrıya destek arıyorlardı. Husiler Sana'dan sonra Aden'e doğru yola çıkmışlardı.Elli km kaldı haberleri basına yansıdı. Dün akşam ise on beş km yaklaştılar haberi düşünce "Hadi kaçacak, çünkü kimse yardıma yanaşmadı diye düşündük" ama yazamadık.
Bundan sonrasını yazalım Allahu Alem.
Husiler ADEN'e girerler, bugün yarın.
El Kaide ve Işid militanları kırsal alandan çekilmeye başlarlar ve yavaş yavaş Yemen'i terkederler. Peki nereye gidecekler?
Tabi ki Irak,Suriye ve Libya'ya. Nasıl gidecekler?
Afganistan'dan Irak'a Suriye'ye nasıl geldilerse öyle gidecekler.Bundan sonra YEMEN'de İran güdümünde yeni bir yönetimden bahsedilebilir.
Bu arada Suudi Arabistan ile Bahreyn'e dikkat edilmeli.Zira bunların bir kısmı buralara gidebilir. Bahreyn'e gidenler Batı tarafından Şiilere karşı gönderilebilir. 
Suudi Arabistan'a girenler ise "Bize niçin yardım etmediniz" düşüncesiyle orayı karıştırabilirler.Kritik soru da şu: Yemende bir kişiye iki silah satılmış.60 milyon silahtan bahsediliyor.
Şimdi Husiler bu silahların satışını yasaklarsa ne olacak? Hadi bakalım yorumcular.Bu önemli bir konu.
Tabi her şeyin en doğrusunu sadece Allah CC bilir. 
ÖNEMLİ NOT:
Google + sayfamızda yeni bir video paylaştık.
O videoda Ali İhsan Şenocak Hoca ile Ebu Bekir Sifil Hoca Siyah Sancaklıları yorumluyorlar.
Sahte Siyah Sancaklıların El Kaide ve IŞİD olduğunu açıkça beyan ettiler ve yüzde yüz uyuyor dediler.Biz de sitemizde bunu çok daha önce açıklamıştık.Lütfen izleyiniz.