10 Ekim 2014 Cuma

A,B,C PLANI MI? ABD PLANI MI?

A,B,C PLANI MI? ABD PLANI MI?



Açılımın başından beri Hükumet sürekli "A,B ve C planlarımız var" dedi.

Hükumet'in A,B ve C planlarının ne olduğu konusunda bir açıklama yapılmadı ancak bazı yazarlar farklı zamanlarda bu planlara ilişkin tahminlerini yürüttüler.

Sayın Cumhurbaşkanının son açıklamaları ve "Asker ve polis ne gerekiyorsa yapacak" sözü bu planlardan birinin bittiği ve diğerine geçildiği anlamına geliyor.Sadece şunu söyleyiverelim: Çok alıştık ya ANGAJMAN KURALLARI diye bir terime.Bundan sonra PKK'ya da angajman çekilecek. Bunu yazınız bir kenara.. 

Oysa Cumhurbaşkanımızdan başta güvenlik görevlilerimiz olmak üzere tüm Milletimiz şöyle bir açıklama yapmasını beklerdik: "Askerimize,Polisimize bir kurşun atana bin kurşun atarız,bir cana bin can alırız,ona göre herkes ayağını denk alsın" deseydi bize göre daha iyi bir açıklama olurdu. Tabi bir yorum başkaları daha farklı da düşünebilir.

Mesela Osman Pamukoğlu da "Size bir ay süre, silahlarınızı bırakın, gelin teslim olun,bir ay içinde teslim olmayanı yurt içinde de yurt dışında da bulur öldürürüz" demişti. 

Biz Hükumet'in A,B ve C planlarını Hükumete bırakalım.

BİZE GÖRE BU YAŞANANLAR A,B,C PLANI DEĞİL ABD PLANIDIR.

ABD'nin amacı Türkiye'de iç savaş çıkarıp, bölüp parçalayıp Kürt Devleti adı altında kukla bir devlet kurup İsrail'e bağlamaktır.

BUNU İLK ÖNCE GEZİ OLAYLARINDA DENEDİ.

Oradaki amaç şuydu: 

Ülkenin batısında Türkler Sağcı-Solcu,Alevi-Sünni,Tayyipçi-Antitayyipçi,Laik-Antilaik vb adlar altında- hangi ad altında olursa olsun- kutuplaştırılacak,çatıştırılacak ve ülkenin batısı kaosa sürüklenirken doğuda Kürtlerin yaşadığı bölgeler huzur ve refah bölgesi olacaktı. Barzani-istan bu şekilde kurulmuştur.

Halkımızdan şu gizlendi: 

Gezi Parkı eylemlerinde eylemcilerin çoğu PKK'lılardı ama PKK'lı olduklarını gizlediler.Dev Solcu vs pankartlarla sokakları yaktı yıktılar. Dev yol pankartlarını gören CHP'liler de herhalde Tayyip gidecek diye sokağa fırladılar. İşçi Partisi ile MHP bu oyuna gelmedi.

Efendim Gezi Parkı olaylarında İşçi Partililer vardı.Evet vardı ancak Taksim'e gitmediler eylemlerini Kadıköy'de yaptılar. Sebep olarak da Taksim'deki eylemleri PKK'lıların yaptığını o yüzden Kadıköy'ü tercih ettiklerini açıkladılar. MHP, düz mantıkla AKP'ye yine desteğini verdi ve "Bunlar solcu bizim onlarla işimiz yok" dedi ve hiç katılmadı. 

Demek ki neymiş? Gezi Parkı eylemleri de zaten PKK eylemiymiş. 
Gezi Parkı'nda amaçlarına ulaşamadılar çünkü PKK'nın amacı Hükumeti yıkmak değil kaos çıkarmak ve batıdaki huzurlu güven ortamını ortadan kaldırmaktı.CHP de sahaya inip iktidarı hedefe koyunca görev tamam oldu ve Cumhuriyet Mitinglerinde AKP'ye verilen dolaylı destek yine sağlanmış oldu.

ABD gezide şunu da test etti: Acaba İstanbul'da sokağa kaç PKK'lı çıkarabiliyoruz? Sonra Gazi Mahallesinin PKK'lılarının yeterli olmadığını gördü ve Kürt halkının tamamını PKK'lı yapmanın diğer argümanlarını devreye soktu.

PKK için en kritik il Şanlı Urfa'ydı. Peygamberler Şehri Şanlı Urfa'mızın Müslüman halkını bir türlü dinsiz PKK'ya itaat ettiremiyorlardı. PKK'nın en başarılı belediye başkanını (Osman Baydemir) aday gösterdiler yine olmadı. 

Açık söyleyelim eğer Osman Baydemir Şanlı Urfa belediye başkanı olsaydı Rasulayn fitnesinin de yardımıyla Şanlı Urfa'da PKK' lı bir taban yapması işten bile değildi. Zira Diyarbakır Belediye başkanı olduğunda da PKK çok güçlü olmamasına rağmen Diyarbakır'da PKK'yı güçlendiren isim Osman Baydemir'di.

Tabi bunların hepsi ABD planıdır.



VE KOBANİ

ABD, Gezi'de ve Rasulayn'da edindiği tecrübelerle ve açılımın kıvamına getirdiği ortamda IŞİD'i Kobani'ye saldırttı.

Amacı Kürt Halkını hepten PKK'lı yapmak, Kobani'deki çatışmaları Türkiye'ye ithal edip Türkiye'de iç savaş çıkarıp sokakları kan gölüne çevirmek. Yani Türkiye'yi Suriye yapmaktır amaç.Türkiye'nin güneydoğusunu,Suriye'nin kuzeyini Barzani'ye bağlamak, Barzani'yi de tabii ki İsrail'e.



IŞİD'i Kobani'ye gönderen ABD.
PYD-PKK'yı Kobani'ye gönderen ABD
PKK'ya destek vermek için Kürtler ayağa kalkıyor.

AMA BARZANİ MÜSTESNA..

Barzani; Türkiye'den Kobani'ye ulaşmak (yardım etmek) için koridor istiyor.Türkiye vermiyor.

Yani ABD, Kobani'de PKK/PYD'nin silahlı gücünü zayıflatırken 'Siyasi gücünü' artırmaya çalışıyor. Silahlı güçleri Barzani'ye karşı zayıflatılırken, siyasi güçleri Türkiye'ye karşı artırılıyor.

ABD,PKK'nın Türk Ordusu ile savaşarak Türkiye'yi bölmesini istemiyor. Çünkü imkansız olduğunu biliyor.Onun yerine PKK'nın terörist eylemleri bitsin, Kürt halkı sokağa çıksın, özerklik, bağımsızlık istesin,Ordu da müdahale edemesin, eli kolu bağlansın ve biz de tezkereyi fırsat bilip oraya bir askeri güç yerleştirelim ve hem Kürdistan için bir güvence olarak hem de Türk Ordusu' nun müdahalesine karşı caydırıcı bir unsur olarak bulunalım ve adım adım Kürdistan'ı Türkiye'ye rağmen kuralım istiyorlar.DUYURALIM VE İNŞAALLAH OYUNA GELMEYELİM.

ABD'nin Suriye'deki muhalifleri Türkiye ile birlikte Türkiye'de birlikte eğitelim oyunu çok tehlikelidir. Çünkü uluslararası hukuka göre ilk defa komşu bir rejim aleyhine ve açık ve belgeli olarak suç işlemiş olacağız. Suriye BM'e götürecek ve "Uluslararası teröristleri eğitiyor" diyecektir. 

"Biz eğitmedik" diyebilir miyiz?
Ya da Suriye o kampı bombalarsa ve "Bizimle savaşan teröristleri eğitiyor, o yüzden vurduk, haklıyız" derse cevabımız ne olacak?

Rusya ve İran açıkça ve "Kesinlikle Esad'ın devrilmesine müsaade etmeyiz" derken ABD istedi diye İran ve Rusya ile savaşacak mıyız?  

Esad gitse bile yerine aşağılık Süfyan gelecek ve Müslüman katliamı yapacaktır. Biz mi getirelim?