27 Ekim 2014 Pazartesi

TUNCELİ'DE PKK ŞEHİTLİĞİ (!) AÇILDI

TUNCELİ'DE PKK ŞEHİTLİĞİ (!) AÇILDI




BU RESİM VE AŞAĞIDAKİ YAZI ŞEREFSİZ PKK'NIN BİR SİTESİNDEN ALINMIŞTIR.


‘Dr. Baran ve Besê Şehitliği’ açıldı.
Dersim’de iki gündür çalışı engellenen “Doktor Baran ve Besê Şehitliği”nin açılışı yapıldı.

Dersim'de 2 gündür açılışı devlet güçleri tarafından engellenen "Doktor Baran ve Besê Şehitliği"nin açılışı yapıldı. Açılışa, yaşamını yitirenlerin aileleri ve partililer katıldı. Şehitlik, 99 PKK/HPG, 5 TİKKO/TKPML'lilerin mezarlığından oluşurken, şehitlikte Dersim 38 katliamında yaşamını yitiren aşiretlerin mezarlığı yer alıyor.


Yapılan saygı duruşunun ardından yaşamını yitiren 104 kişinin ismi okundu. Daha sonra aileler mezarlıklara kırmızı karanfil bırakılırken tören sırasında duygusal anlar yaşandı.

SAFA ASYA'NIN YORUMU

Bu mezarlığın açılışında PKK'lılar toplanıp bunu sokak gösterisine dönüştürmesin, olaylar çıkmasın diye AKP Tunceli'ye giriş çıkışları yasaklamıştı. Açılış yapılmış ve PKK' lı sitenin yukarıda yazdığı gibi açılmış.

Mezarlığın adına "PKK ŞEHİTLİĞİ" demişler.

PEKİ ŞEHİTLİK NEDİR?

Kanunlarımıza göre yapılmış tanımı müstesna Şehitlik bir dini kavramdır.

Şehit olmak için ilk önce Müslüman olmak şarttır.

Bunların hiç biri Müslüman değil. Dersim ayaklanmasını yapan Ermeniler'in mezarlığı. Sonradan gömülenler PKK'lı Ermeniler ile TİKKO' cu Ermenilerdir. 

Evet bunların hepsi Ermenidir.Ne Türklükle ne de Müslümanlıkla hatta ne de Kürtlükle uzaktan yakından alakaları yoktur. Ermeni'den şehit mi olur?

Şehit olmak için Müslüman olmak da yetmez illa ki kafire karşı bir mücadelede can vermek lazımdır. (Savaş Şehidi)

Bu dinsiz PKK'lılar Müslüman Türk Askerine karşı savaşıp şehitlik umuyorlar. Kuran'a göre PKK'lıların şehit olması kesinlikle mümkün değildir.

Zaten PKK'nın kastettiği şehitlik de bizim tanımladığımız bu şehitlik değildir. Irak'da ölen ABD askerlerinin ABD'lilere göre şehit olması nasıl bir şehitlik ise PKK'nın anladığı şehitlik de aynı şehitliktir.

Mezarlıkta saygı duruşu yapmışlar ve ölen 104 kişinin adını okumuşlar. Ne Kuran okuyan var ne de dua eden.

Müslüman Kürtler uyanık olmalıdır.

Bir tarafta kendisine uyanı cehenneme götürecek dinsiz PKK; diğer tarafta ise bin yıldan beri İslamın sancağını bütün kafirlere karşı dalgalandırmış şerefli Türk Ordusu var.

Hangisi daha güzel?

Dinsiz PKK'ya kanıp hem dünyada hem de ahirette cehennem hayatı yaşamak mı?

Yoksa kahraman Türk Milletinin asli bir unsuru olarak dünyada şerefli bir hayat sürmek ve Hz.Mehdi AS'ın askeri olarak cennette Hz.Peygamber SAS Efendimizin Livayı Hamd bayrağının altında toplanmak mı?