19 Nisan 2015 Pazar

ZUHURUN BİR İŞARETİ DAHA ÇIKTI

SUUDİ ARABİSTAN'DA YÖNETİME KARŞI MİLİS GÜÇLER OLUŞTURULUYOR





(ÖNCEKİ YAZININ DA DEVAMIDIR AYNI ZAMANDA)

Suudi Arabistan'ın güneyinde Yemen sınırına yakın bölgelerdeki köylerde aşiretler tarafından Suud Yönetimine karşı milis güçlerin oluşturulduğu ajanslara düştü.

Suud Güvenlik güçleri köylere operasyonlar düzenlemişler ve çatışma çıkmış. Dört Suud askeri ölmüş on tanesi de yaralıymış. Haber İran kaynaklı ve bölgedeki Yemen ajanslarına dayandırıyor.

Doğru da olabilir.

Ama şu doğru:

İran Suudi Arabistan'ı karıştırmaya çalışıyor. Şiileri örgütlüyor ve sokak gösterileri yaptırıyor. Hatta Arap Şiileri örgütlenmede öyle mesafe aldılar ki kendi içlerinde Arap Şiiliği ile Acem Şiiliği arasındaki farkları bile tartışıyorlar.

Tabi bu, örgütlenmede ilerleme kaydetmeleri ile kendilerine olan güvenin artmasından kaynaklanıyor. PKK, PYD ile Barzani arasındaki farklılıklar gibi.

Hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi AS zuhur ettiğinde ilk olarak Suud Vehhabi Ordusuyla savaşacak. Mekke'de zuhur edip, ilk zaferini Mekke'de kazanıp, Mekke emiri olacak.

Bu nedenle Suudi Arabistan'daki ayaklanma Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna daha da yaklaşıldığını gösterecek.

Ayaklanmayı Şiiler başlatacak ama tamamlayamayacaklar. Başlarında bulunan iki Haşimi Suud Ordusu tarafından öldürülecek. Önceki yazılarımızda bu iki Haşimi'nin hadis yorumlarında"İki kardeş" geçmesi nedeniyle Şeyh Nemr ve kardeşi Muhammed olabileceğini yazmıştık.

İşte bu kişilerin önderliğinde başlayan ayaklanma esnasında Vehhabi güçleri Mekke'de çok kan dökünce Medine'de bulunan Hz.Mehdi AS Allah CC tarafından görevlendirilecek ve Mekke'ye gelip isyancıların başına geçecek. 

Öyle bir geçiş ki artık o orduya mağlubiyet dokunmayacak ve dünyanın tamamına hakim oluncaya kadar zaferden zafere koşacak İnşallah. 

Hz.Mehdi AS Mekke'de zuhur ettiği anda ilk olarak Yemen'den gelen ordu emrine girecek. Yemen'den gelecek bu ordu tabi ki şu anda Suudların katletmekte oldukları Husilerin ordusu olacak.

Yoksa Suudlar Yemen'e kendi adamlarını getirse o adam Mekke ayaklanmasında Vehhabi Ordusuyla değil Hz.Mehdi AS'ın ordusuyla savaşmaya gelirler. Bu mantıksız olur ve Allahu Alem Hz.Mehdi AS'ın ilk ordusu bu Husiler olacaktır. Suuddan intikam almak için gelecekler.

Efendim onlar Şii, bu nasıl olur?

Onlar Hz.Mehdi As zuhur edinceye kadar Şii'dir. Zuhurdan sonra ne Şiilik kalır, ne Sünnilik.

Hz.Mehdi AS'a tabi olup biat edenin dininden şüphe mi edilir? İlk önce kimin biat edeceğine de Allah CC karar verir.O, CC bilir.Biz karar veremeyiz de bilemeyiz de.

Burada yapmaya çalıştığımız ise sadece bir tahmindir. En doğrusunu Allah CC bilir.

DEVAM

Husilerin de katılımıyla Mekke Emiri olan Hz.Mehdi AS'a karşı Suud yönetimi Süfyan'dan yardım ister.

O ESNADA...

Ürdün'de bulunan Koalisyon Ordusu Suriye'yi işgal etmiş Suriye'nin başında bulunan Esad öldürülmüş ve yerine dehşetli Süfyan oturmuştur. Bu dehşetli Süfyan, ABD'nin şerefsiz bir uşağıdır. Bu topraklarda İslam tarihinde bundan şerefsiz, bundan aşağılık bir adam çıkmamıştır.

Ordularını Irak'a gönderir ve Kufe'de 60 bin Şiiyi katleder. Çünkü aynı anda Rumun azatlısı ABD ile Arap'ın azatlısı İran Arasında şiddetli bir savaş sürmektedir.

ABD ve Koalisyon ordusu İran'ın tüm askeri tesislerini vurmuşlardır. İran da ABD'nin  Basra körfezinde bulunan filosunu uçak gemisi de dahil olmak üzere denize gömmüştür.

Ancak İran'ın düzenli orduları telef olmuş, vatan müdafaası gayri nizami savaş güçlerine yani organize halk güçlerine kalmıştır. Organizasyon ülkenin kuzey doğusundan Horasan'dan başlar.

Afganistan ve Pakistan'dan gelen mücahitlerle,Türk Cumhuriyetlerinden akın akın gelen Türk Boyları katledilen İran halkının yardımına koşarlar ve ellerinde siyah sancakları ile çığ gibi büyüyerek Kufe'ye kadar inerler. Tarih bunlara "Siyah Sancaklılar" diyecektir.

Siyasi liderleri bugün bilinemeyen ama o gün anlaşılacak olan İran'lı Türk kökenli bir Siyasetçidir. Komutanları ise Kahraman Ordunun yetiştirdiği şanlı bir asker olacaktır İnşallah. Atatürk gibi "Sarı saçlım mavi gözlüm,nerde, nerde, nerdesin dost"...

Süfyan'ın Ordusu durdurulmuştur.

İşte tam bu esnada Vehhabi Suud yönetimi Hz.Mehdi AS'a karşı bu şerefsiz Süfyan'dan yardım istemiştir.

İstemiştir ama şerefsiz Süfyan'dan önce Mukteda Sadr da ordusunu Hz.Mehdi AS'ın emrine göndermiştir. Tabi en başta kendisi. Husilerden sonra Hz.Mehdi AS'ın emrine girip biat edecek ikinci ordu olacaktır Allahu Alem.

Ve Süfyan Irak'daki Ordusuyla Medine'ye girer. Yakıp yıkar. Hz.Mehdi AS'ın Mekke'de olduğunu öğrenir ve Mekke'ye doğru yola çıkar.

Medine'nin güney doğusundan Mekke'ye kadar uzanan büyük çölde (ki onun adı BEYDA'dır) ordusu Allah CC tarafından yere batırılır.360 tank yerin dibine geçmiştir.

Bu olay üzerine bazı Müslüman Afrika ülkeleri orduları Hz.Mehdi AS'ın emrine girerek biat ederler. Arap Yarımadası (Yedi devlet) tek devlet olmuş ve Hz.Mehdi AS'ın Ordusu Suriye'ye doğru yola çıkmıştır. Şerefsiz Süfyan'a haddi bildirilecektir.

Ürdün sınırında Kral Abdullah Hz.Mehdi AS'ı karşılar ve "Ehli Beyt benim, bana tabi ol" der. Hz.Mehdi AS o anda üzerlerinden geçmekte olan bir savaş uçağına işaret parmağını kaldırır ve uçak yere çakılır. Kral Abdullah hemen Hz.Mehdi AS'a biat eder ve Ürdün de Hz.Mehdi AS'ın ordusuna katılır.

Hz.Mehdi AS ordusuyla Suriye'ye girer ve GUTA'da karargahını kurar.

Kurar ama her şey daha yeni başlamaktadır.

DEVAM EDECEK



TABİ Kİ ALLAHU ALEM - ALLAHU ALEM - ALLAHU ALEM