26 Ekim 2014 Pazar

YİNE BİR MÜJDE

GÜNEŞTEKİ PATLAMA 
HZ.MEHDİ AS'IN ZUHURUNU MÜJDELİYOR İNŞAALLAH






Eğer dünyanın yarısı üç gün karanlığa gömülürse bu ender bir olay olacak.
Güneş Patlaması olmadan Hz.Mehdi AS'ın zuhur etmeyeceğine dair hadis yorumları var.

Patlamanın hicri yılbaşına denk gelmesi de çok ilginç. Allahu Alem bu hicri yıl zuhurun gerçekleşeceği son yıl olabilir.

Ayrıca karanlık ile ilgili de şunu söyleyebiliriz.Üç günlük karanlığı üç günlük yas gibi algılamak mümkündür.

Hz.Mehdi AS Müslümanların en zor anında zuhur edeceğine göre Müslüman dünyasını hem de Aralık ayında büyük bir felaket bekliyor olabilir.

Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna kadar İslam Dünyasında her şey kötüye gidecek.Zuhurdan sonra ise her şey iyiye gidecek. 

En sonunda İslam tüm dünyaya hakim olacak İnşaallah. O nedenle bu olay da hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi AS'ın zuhurunu haber verdiği için bir müjdedir.Allahu Alem

Cenab-ı Mevla hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip buyursun İnşaallah.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

YENİ PKK' LILAR

YENİ PKK' LILAR






İLK DEFA BİR VİDEO PAYLAŞIYORUZ

Burası Cizre. Hani önceki yazımızda açıklamıştık ya...
Atatürk'ü hain ilan etmeye çalışan Mustafa Armağan'ın memleketi. Bunlar da hemşehrileri veya muhtemelen akrabaları. Ne diyorlar?

"Burası Kürdistan, özerklik ilan ediyoruz,burada Türk istemiyoruz" diyorlar. Bunları bunlar sadece burada söylemediler.

Güvenlik güçlerimizle açılım sürecinde karşılaştıkları yol kesme eylemlerinde de söylediler.
Murat Karayılan talimat verdi: "Şehir merkezlerini değil mahalleleri ele geçirin" dedi. Neden böyle diyor biliyor musunuz bu şerefsiz.İşte yazıyoruz:

Kobani olayları denilen elli kişinin öldüğü olaylar vardı ya.. 
O olayların tekrarını şimdilik istemiyorlar.Çünkü başarısız olduğunu gördüler ve kendilerini hazır hissetmiyorlar. O nedenle şehirlerde değil mahallelerde çalışın ve mahalleleri ele geçirin diyorlar. Mahalleler ele geçirilince de şehirlerde ayaklanma başlatmayı düşünüyorlar. Tabi açılım kapsamında AKP'den istediklerini alamazlarsa.Ama bir daha bir daha değil bir defada her yeri karıştıralım istiyorlar. Ya da AKP'den her istediğimizi o anda alalım düşüncesindeler.

Kobani olayları PKK'nın bir 'isyan denemesi' olmasına rağmen yine PKK'yı korkutmuştur.Çünkü Türk Halkında bir tepki oluşmuş, Devlet kurumlarında hatta AKP de bile farklı ifadeler basında yer almaya başlamıştır.
PKK; Türk Halkının sokağa çıkmasından ya da darbe olmasından çok korkuyor. O nedenle Karayılan Türk Halkına çaktırmadan sessizce Güneydoğu'da alan hakimiyeti kurmaya çalışıyor.  

Ve bu eylemle emri uygulamaya başladılar.

Sırada Yüksekova var. Üç şehidimize Rabbimiz'den rahmet,ailelerine ve Milletimize başsağlığı diliyoruz.

Sonra da Genç,Lice,Nusaybin...

Yeni PKK'lılar dedik neden? 
Çünkü bizim bildiğimiz açılım öncesi PKK bitme noktasına gelmiş ve Kandil dahil en çok üç bin teröristi kalmıştı.

İdris Naim Şahin de "Bakanlığım dönemimde KCK'yı Cemaatin yetişmiş kadroları sayesinde bitirmiştik" ifadesini kullandı.Yani Cemaate müteşekkir olduğunu ifade etti. 

Yani KCK da bitmişti. 

Şimdi yeniden başa dönüldü. Hem de PKK, tarihinin hiç bir döneminde olmadığı kadar güçlendi. Eski PKK'lıların yerini yenileri aldı.Sayılar onlarca misli arttı.

Özerklik gösterilerini tamamen KCK yürütüyor.Eş başkanı Cemil Bayık.

Haydi bakalım Mustafa Armağan! İki satır da şu akrabaların için yaz da İsrail oyununa gelmesinler. Eğer hain değilsen...

Devlet Bahçeli teşkilatlarına bir genelge yayınladı. Genelge mevcut durumun tespiti açısından çok değerli bilgiler içeriyor. İnternette var. Mutlaka herkes okumalı.

Genelgeyi okurken şöyle düşündük:

"Bahçeli bunları söylemişse herhalde yarın ya MHP'yi TBMM'den çekecek ya da 29 Ekim'de tüm ülkücüleri Ankara'ya çağıracak" dedik.

Bir de genelgenin sonuna baktık ki:

Tam tersine sanki tüm o sözler ona ait değilmiş gibi ülkücüleri sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Halbuki demokratik ülkelerde pekala halk sokağa çıkıp gayet medeni bir şekilde yakıp yıkmadan "Hükümetin açılım politikasını tasvip etmiyoruz" diyebilir.

Ama biz zaten Bahçeli'den böyle bir şey beklemiyoruz.    

Gerçek şu ki ABD Barzani'ye oynuyor.Tüm Kürtleri Barzani'ye itaat ettirip Ortadoğudaki düşmanlarına karşı PİYADE olarak kullanmak istiyor.Peki Kürtler bu oyuna gelir mi?

Kobani'den Suruç'a gelen sığınmacı ailelerden birinin oğlu olmuş adını OBAMA koymuşlar.

Hadis yorumlarına göre de bu oyuna gelecekler ama şu anda İran'ın en önemli generallerinden biri olan General Süleymani de Irak Ordusunun başında askeri operasyonları sevk ve idare ediyor.

Ayrıca ABD'nin Kuzey Irak'da bulunan Harir Askeri Havaalanını üs yapmaya çalıştıklarını da İran medyası yazdı ve bunun İran'a karşı kurulduğunu düşünüyorlar.

Yani filler bunları düşünüyorlar Cizre'deki zibidiler de gönüllü piyadelik yemini ediyorlar. 

Yalnız bilmedikleri dehşet bir gerçek var o da şudur:

Türk Askeri öldüğünde şehid olur ve Hz.Peygamber SAS Efendimizin Livayı Hamd Sancağının altında toplanır.

Türk Askerine karşı olanlar ise cehennemin dibini boylarlar.Çünkü karşılarındaki ordu hem de bin yıldan beri Hz.Muhammed'in SAS Ordusudur.