8 Ağustos 2014 Cuma

EL BAĞDADİ' NİN AÇIKLAMASI NE ANLAMA GELİYOR?

EL BAĞDADİ' NİN AÇIKLAMASI NE ANLAMA GELİYOR?



ABD'nin iki hava saldırısından sonra Ebu Bekir El Bağdadi aşağıdaki açıklamayı yaptı.


“Bu mesajım Amerika’ya, Hristiyanların haç taşıyıcılarınadır. Beni dinleyin. Sizin adınıza savaşanlar size Irak ve Suriye’de hiçbir şey kazandırmayacak. Çok yakında kendinizi ‘İslam’ın oğullarının’ doğrudan karşısında bulacaksınız. Ki onlar sizinle savaşmak için kendilerini iyi hazırladılar.”

Açıklama şu anlama geliyor:

ABD'nin kendilerini vurmayacağını sanıyorlardı. Tıpkı bir zamanların Saddam'ı, Üsame Bin Ladin'i gibi. Bunlar saymakla bitmez.

ABD vurunca jetonları düştü ve HARCANACAKLARINI ANLADILAR. İşte şimdi gerçek bir ABD düşmanı örgüte dönüşebilirler.

Mesajda ise bir yanlış tespit ile bir niyet beyanı var:

Yanlış tespit şudur: Bağdadi Suriye ve Irak'da "sizin adınıza savaşanlar" cümlesi ile Esad ve Maliki de dahil olmak üzere 'IŞİD ile savaşan herkesi batının adamı' olarak tespit ediyor ki bu hem yanlıştır hem de Bağdadi'nin ajan olarak yetiştirilirken beyninin nasıl yıkandığının da bir delilidir.

Tamam El Kaide, El Nusra, ÖSO, Barzani batı adına vekalet savaşı yapıyor ama Esad ve Maliki için (Belki eskileri için denilebilir ama) şu an batı adına savaşıyorlar denilemez.Çünkü İran adına savaşmaktadırlar. Eskiden ikisi de batının adamıydı o başka. Batının Ortadoğu'daki en sadık uşağı ise Saddam'dı. Ama ABD tarafından idam edildi.

Yani ABD, bütün bu Ortadoğu'daki adamlarına 'PİTBUL' gözüyle bakıyor. Pitbul bir yıl sonra sahibini ısırırmış ya ABD de Pitbulu kendisini ısırmadan öldürüveriyor.

Öldürmedikleri tek pitbulları da Katar Emiri oldu.Uyanık adam olayı anladı ve emirliği hemen oğluna devretti. Devrettiren de yine ABD idi.

GELELİM NİYET BEYANINA:

"Çok yakında kendinizi ‘İslam’ın oğullarının’ doğrudan karşısında bulacaksınız. Ki onlar sizinle savaşmak için kendilerini iyi hazırladılar.”

İslam'ın oğulları derken kendi örgütünü kastediyor. Esas önemli olan ise "kendinizi doğrudan karşısında bulacaksınız" sözüdür ki bundan IŞİD'in batı ülkelerine sızdığı ya da sızmaya çalıştığı ve batının uzaktan füzelerinin hedefi olmak yerine doğrudan içlerinde ortaya çıkıp "İNTİHAR EYLEMLERİ" yapacakları anlamına geliyor.

Tabi batıya sızmak kolay değil çünkü bu örgütü kuran ABD,İngiltere ve İsrail örgüt üyelerinin tamamını tanıyorlar ve tedbirlerini almışlardır bile. 

O zaman IŞİD'e de tek seçenek kalıyor o da ABD'nin Ortadoğudaki üslerine- İncirlik dahil- İNTİHAR EYLEMLERİ düzenlemek.Yani Ortadoğu'daki tüm batı üsleri tehdit altında.

NE OLUR BU İŞİN SONU?

SADDAM'ın sonu ne olduysa El Bağdadi'nin sonu da aynı olur. Süfyani değildir,Şeysabanı'dır. Süfyani, ABD tarafından öldürülmeyecek bizzat Hz.Mehdi AS tarafından öldürülecektir. 

Kaldı ki Süfyani ABD'nin HAS ADAMI OLACAKTIR. Katar Emirinden bile daha yakın olacak ABD'ye ki ABD kendisi Süfyanın yüzünden yok olacak ama Süfyan'dan desteğini hiç çekmeyecek. Hadis yorumlarını böyle anlıyoruz ALLAHU ALEM.