9 Kasım 2014 Pazar

HAZIR MISIN TÜRKİYE'M?

HAZIR MISIN TÜRKİYE'M?





ATEŞ ÇEMBERİ DARALIYOR.

Mısır yönetimi Kıbrıs Rum kesiminin Akdeniz'deki arama çalışmalarına destek verdi.
İsrail,Rum Ordusu ve Yunan Ordusu Kıbrıs Rum bölgesinde gizli bir tatbikat yaptı.
Rumların aramalarından her an sonuç alınabilir. Donanmamız angajman kurallarını uygulama yetkisine sahip.

Suriye Ordusu Halep'i kuşattı. Türkiye için Halep'ten her an çok kötü haberler gelebilir.

ABD,IŞİD'i imha etmeye başladı.(Peşmerge Kobani'ye gelene kadar imha etmemiş"Bombalıyoruz" diye yalan söylemişti. Musul her an Barzani'ye terk edilebilir.ABD havadan IŞİD'İ temizliyor, cesetlerle dolu boş beldeye PKK,PYD,Barzani giriyor ve "zafer" naraları atıyorlar.

Güneydoğudaki ilçelerimizde PKK, mahalleleri ele geçirip "özerklik" ilan ediyor. Okmeydanı'ndaki eylemlerine ise hiç ara vermedi.Cemil Bayık darbe veya ayaklanma bekliyor.

IŞİD köşeye sıkıştı, Musul Barajını patlatmak üzere. Barzani Musul'a girmek üzere.
Irak Ordusu toparlandı ve IŞİD'e karşı savaşarak savaş yapmayı öğrendi. Musul'u Barzani'ye bırakmayacakları kesin.

İsrail, Mescidi Aksa'ya girdi.Amacı mescidi yıkıp yerine Süleyman Tapınağını yapmak. Deccal'in ancak tapınak yapıldıktan sonra çıkacağına inanıyorlar. Esas yıktırmak isteyen de ABD'li Yahudiler. Yani Deccal ile doğrudan görüşen birincil uşaklar.(Rockefeller, Rothschild)

İsrail'in güneyinde güvenliğini SİSİ sağlıyor ve Gazze'ye giden tünelleri tek tek imha ediyor.Suud Kralı Netenyahu ile gizli görüşmeler yapıyor.(İran'a karşı)

Rusya, ABD'nin hamle yapmasını teyakkuzda bekliyor. ABD'de ise Obama otoritesini kaybetmiş durumda.Artık Deccal'den doğrudan emir alan Yahudiler söz sahibi.Ve Suriye'nin işgalini istiyorlar.

Obama bu bağlamda Irak'a 1.500 asker göndermek zorunda kaldı.Daha da göndermesini isteyecekler ama İran, Irak yönetimi ile engelleyecek.

Yine ABD'den bir işaret fişeği daha fırlatıldı. IŞİD, Pakistan'a girdi. Pakistan'da Sünni-Şii iç savaşı çıkarmak için El Kaide'yi kullanan ABD El Kaide (Tıpkı Rasulayn'da başarısız olduğu gibi) başarısız olunca IŞİD'i Pakistan'a gönderdi. Ama Pakistan'da şu an şuurlu yöneticiler iktidarda.

Azerbaycan- Ermenistan sınırında ise teyakkuz hali devam ediyor.

VE TÜRKİYE SİYASETİ

AKP'den ayrılan tek kişilik parti kuruyor.
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturması çözüm bekliyor.
Cemaat soruşturmaları sürüyor.
Başbakan Dersim ayaklanması için "Kerbela" diyor. 
Kılıçdaroğlu da aynı görüşte ve "Ben Dersim'li Kemal'im" diyor.

Bir Parantez: (Güneyde Şeyh Said'i ayaklandıran İngilizlerdi.Tunceli'de Seyid Rıza'yı ayaklandıran da Fransızlar olmuştur. Fransızların Osmanlı topraklarında yaşayan Ermenilerin hamisi olduğuna bin yıllık tarih şahittir. Bu bir Ermeni ayaklanmasıydı. Bastırılmasaydı Tunceli Ermenistan'a bağlanacaktı. Sayın Başbakanın açıklaması çok yanlıştır. Çünkü Ermeni ayaklanmasının başındaki Ermeni, Hz.Hüseyin RA Efendimize benzetilemez.Yine aynı şekilde o ayaklanmayı bastıran Kahraman Türk Ordusu Yusuf  Haccac denilen şerefsiz ve aşağılık bir adamın ordusuna benzetilemez. Üstelik ayaklanmayı bastırma emrini veren Atatürk de o zaman Yezid olur ki ne büyük bir talihsizliktir.

Peki gerçek nedir? Gerçek şudur:

Kahraman Türk Ordusu; Hz. Hüseyin Efendimizin daha Kerbela'da kanı kurumadan Emevileri çayır biçer gibi biçip Kerbela'nın intikamını Emevilerden alan Horasanlı Ebu Müslim'in Ordusudur. Hz.Hüseyin Efendimizin Kerbela'da "Keşke Türklerin haberi olsaydı" dediği rivayet edilir.) Kapattık parantezi devam edelim:


Bahçeli yine esip gürlüyor "Gaftır" diyor. Ama yarın TBMM'ne bir önerge gelse MHP'nin nasıl oy vereceği bugünden net olarak belli değil.

Ve hemen anketler devreye giriyor. Dikkat ediniz ülkede ne zaman AKP'ye oy kaybettirecek bir gelişme olsa hemen anket yayınlanıyor. Yani "Yok canım,AKP oy kaybetmedi" sonuçları ile AKP'nin oylarını beyinlerde muhafaza etmeye çalışıyorlar. İspatı şudur.

Kardeşim bu anketlerin maliyeti nedir? Yayınlanan denek sayılarına göre milyonlarca lira.

Peki nereden buluyorsunuz bu paraları? Kime satıyorsunuz bu sonuçları da kim ödüyor bu paraları?

Başka söze şimdilik gerek yok.

Demek istediğimiz de şudur:

Evet çember daralıyor.Hem dışarıda hem de içeride.
Hazır mısın Türkiye'm diye sormuşken şunu da ekleyelim.
Sahi ne oldu şu ÇİN FÜZELERİ?

Biz ilk gündeme geldiğinde akibetini yazmıştık.İsteyen eski yazılarımızdan bulabilir.Hiç sapma olmadı.

Bu resim gerçek olacak İnşaallah.



Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir. 

TÜRKİYE-İRAN İTTİFAKI

TÜRKİYE-İRAN İTTİFAKI



YENİ ŞAFAK'TA JETON DÜŞMEYE BAŞLAMIŞ


Yeni şafak Yazarı Ergün Yıldırım, bugünkü köşesinde İsrail’in Siyonist politikalarına karşı yürütülecek çözümün İran ve Türkiye’nin ittifakı olduğunu yazdı.

Yıldırım, Arap Baharından önce Türkiye, İran, Suriye, Hizbullah ve Hamas’ın İsrail’e karşı ortak bir ittifak içinde bulunduğunu, ancak Arap Baharından sonra bu ittifakın parçalandığını savunarak bugün Aksa’ da İsrail askerlerinin postallarını başlarına geçirmenin yolunun Türkiye ve İran’ın bu ittifakı tamir etmesi olduğunu söyledi.
  

İsrail’e karşı savaşan Hizbullah ve Hamas’ın en büyük desteği Türkiye, İran ve Suriye’den aldığını belirten Yıldırım, İran ve Türkiye’nin her şeye rağmen ortak bir stratejide buluşması çağrısında bulundu.

SAFA ASYA'NIN YORUMU

Biz daha bu Arap baharı başlamadan önce "Türkiye ile İran bir araya gelmeden İslam Birliği'nin kurulması asla mümkün değildir. Mutlaka bu birliğin sağlanması lazımdır" derken AKP'ye yakın medya radikal Ehli Sünnet kimliğine bürünüp Şİİ düşmanlığı yapıyorlardı. Sanki İran yeni kurulmuş bir devlet gibi MUTA nikahını falan gündeme getirip Sünni-Şİİ savaşına alet oluyorlardı. Çünkü bunu ABD ve İsrail istiyordu. Ama bizim bu Müslümanlar hiç oralara dokunmadan Ehli Sünnetin en radikal temsilcisi olup ABD ve İsrail'in emriyle Mezhep Savaşını başlatmak için Irak'a, Suriye'ye gelen eroin bağımlısı çapulcu teröristlere destek verdiler.

ŞİMDİ DE POLİTİKA DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLİYOR

İran'a yeşil ışık yakılıyor. İsrail'in aleyhine AKP'nin en üst makamlarından bu güne kadar görülmemiş açıklamalar yapılıyor. Peki neden?

Çünkü AKP'nin Suriye'de tek dostu ÖSO kalmıştır. Onu da adam yerine koyan kimse yoktur. Irak'da ise Barzani vardır ama Türkiye'nin dostu değil ABD'nin uşağı olduğu geç de olsa anlaşılmıştır.
Cem Ersever gibi kahraman bir subayımızı niçin dinlemediniz? Vatan için canını verdi.Daha ne verebilirdi sizlere kendini anlatabilmek için?

Kahraman subayımız Cem Ersever Talabani ve Barzani için ne demişti? Evlerinde iki gün kalmış ve "Talabani SİYASİ FAHİŞE'dir, BARZANİ şerefsizin biri" demişti.

İşte şu anda Türkiye ile ilişkileri bozuk olan yani dost olamadıklarımız:
Suriye'de Esad, El Nusra ve IŞİD. Dostumuz ise ÖSO.Kim takıyorsa?
Irak'da Maliki,Haydari,Mukteda Sadr, Ayetullah Sistani,Irak Ordusu.Dostumuz ise Barzani.ABD uşağı..
Lübnan'da Hizbullah dahil dostumuz yok.

Ürdün'de Kral Abdullah ABD ve İngiltere'nin izin verdiği kadar bizimle dost.S.Arabistan,Katar,BAE de Ürdün ile aynı kategoride.

DİKKAT! BİZE DÜŞMAN OLANLARIN HEPSİ DE İRAN'IN SIKI DOSTU HATTA İRAN'IN KONTROLÜNDE.
İşte politika değişikliğinin sebebi de buydu. Peki kardeşim bir milyon Müslüman niçin öldü? On milyon Müslüman niçin yerinden yurdundan oldu? 

Size kim söyledi İran ile düşman olmanın Türkiye'nin çıkarına olacağını? Tabi ki ABD..

Bakınız koskoca İslam alemini tek tek ele almaya gerek yok sadece Azerbaycan örneği iddiamızın ispatıdır.

Azerbaycan halkı Şii'dir.Ama Türk'tür. Türkçülük ile yol alırsa Türkiye'nin dincilik ile giderse İran'ın yanına gider. Türkiye ile İran arasındaki birlik aynı gün Azerbaycan tarafından da dahil olunan bir birlik olur. Tabi Rusya faktörünü göz ardı edersek.

Demek ki neymiş?

AKP'nin izlediği Suriye politikası en baştan beri yanlışmış. Biz de bunu en baştan beri söylüyoruz ve bu günleri de daha bir kaç yıl öncesinden ifşa ettik Elhamdülillah.

Zararın neresinden dönülürse kardır. Zaten ABD'de de şu anda birlik beraberlik yoktur.Dört çeşit fikir ayrılığı var. Beyaz Saray farklı, Dış İşleri farklı, Pentagon farklı, NSA farklı görüşe sahipken Türkiye kendi politikalarını uygulamalıdır.

Yapılması gerekenler şunlardır: 

Türkiye, İran ile birlik olup Irak ve Suriye'deki teröristleri İsrail'e yönlendirmeli ya da yok ettirmelidir. Barzani'nin Kürt devleti kurmasına asla izin verilmemelidir. Halep şu an Esad'ın kuşatması altındadır.Halep'de çok Türk vardır. Buradaki bir katliamı İran engeller.İran ile Esad engellenmeli ve Halep'de sivil halk zarar görmeden teröristler oradan çıkarılmalıdır.
Yemen'de acilen istikrar sağlanmalıdır. Bahreyn'de Cumhuriyete  geçilmelidir.Suud ve diğer körfez ülkeleri birliğe davet edilmeli ABD güdümünden çıkmayı reddederlerse dördü de devrilmelidir.

Uzatılabilir ama Hadis yorumlarına göre bunlar gerçekleşmeyecek ve ABD ile Rusya İslam dünyasını bölmeye devam edecekler ve kendi taraflarında tutarak kendilerinin de içinde bulunacakları büyük bir savaşa sürükleyecekler.

Sonunda zafer yine İslam'ın olacak İnşaallahu Allahu Ekber ve Allahu alem.