28 Temmuz 2014 Pazartesi

GAZZE SAVAŞI' NIN GERÇEK NEDENİ: IŞİD

GAZZE SAVAŞI' NIN GERÇEK NEDENİ: IŞİD



IŞİD, Irak'ta binlerce Müslümanı katlederken İsrail hep seyretti ve SESSİZ KALDI.

Öyle ki İsrail'in emriyle IŞİD; Suriye ve Irak toprakları üzerinde İsrail'den on kat daha büyük bir bölgeyi ele geçirdi. Musul'u da işgal edince tüm dünyanın gözü IŞİD'e çevrildi. Ve IŞİD'in arkasındaki İsrail de deşifre olmaya başladı.

İşte İsrail, " IŞİD'in arkasında ben yokum, ben kendi işime bakıyorum, benim derdim Filistin, benim Irak'da her hangi bir gücüm yok, benim gücüm burada, Gazze'de, işte bak gösteriyorum" diyerek GAZZE'YE SALDIRDI.

Saldırı sebebi gösterdiği üç gencin kaçırılmasını Hamas da İslami Cihad da üstlenmedi ve bir Yahudi komplosu olduğu (Üç kişinin trafik kazasında öldüğü) ortaya çıktı.

Şimdi Gazze'de İsrail şu mesajı veriyor: 
"Ben güçlüyüm ama gücüm Irak'da değil, işte burada" demek istiyor.

Yani dünya gündemine oturan IŞİD'i kamufle etmeye çalışıyor.
Namı diğer Şeysabanı Ebu Bekir El Bağdadi'nin de bugün pavyon aleminde aluftelerle fotoğrafları yayınlandı.

Evet bugün Irak'da İsrail yok ama IŞİD büyük İsrail için Arzı Mevud'un Doğu cephesini İsrail'e teslim etmeye hazır bekliyor.

Evet bugün Kuzey Irak'da İsrail yok ama Barzani Büyük İsrail'in Kuzey cephesini İsrail'e teslim etmeye hazır bekliyor.

Bugün yarın Musul'u da IŞİD'den teslim alırlar.Bizim rehineleri de gönderip Barzani hakkındaki ön yargılarımızı da kırarak bizi mahçup ederler.

BAKINIZ TEKRAR TEKRAR YAZIYORUZ

IŞİD son altı ayını yaşıyor, en geç altı ay içinde IŞİD yok olacak. Musul'u alan Barzani'ye Musul çok pahalıya mal olacak. Çünkü Irak Ordusu IŞİD'i bitirir bitirmez Barzani'yi de mahvedecek.
Karkısa Savaşında ölecek yüzbin kişi Barzani'nin peşmergesidir. Barzani hem Türkiye'den hem de Batıdan yardım isteyecek. RTE yardım etmek isteyecek ama EDEMEYECEK.(10 Ağustosta banko Cumhurbaşkanı olacağını da buradan anlayabiliriz)

VE YEDİ BAYRAKLILAR DEVREYE GİRECEK.

Suriye, Barzani köşeye sıkıştığı anda ABD ve müttefikleri tarafından işgal edilecek. Sonrası vahimdir, ta ki Hz.Mehdi AS Mekke Emiri oluncaya ve Suriye'ye gelinceye kadar..

Şu an Türkiye'mizi bekleyen ilk savaş YUNAN HARBİDİR. 2015 de muhtemeldir.Egedeki donanmamız ve Trakya'daki zırhlı birliklerimiz şimdiden buna hazır olmalıdır İnşaallah.

Güzeller güzeli Rabbim bu hengamede cennet vatanımızı cehennem yapacaklara aman ermesin İNŞALLAHU ALLAHU EKBER. 

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM