8 Haziran 2014 Pazar

DOĞUYU DA BATIYI DA PKK KARIŞTIRIYOR

DOĞUYU DA BATIYI DA PKK KARIŞTIRIYOR




Doğuyu da Batıyı da kesinlikle PKK karıştırıyor. Açılım ile Kürt halkını yanlarına almaya çalıştılar, bu süreçte güçlendiler ve şimdi de AYAKLANMAYA HAZIRLANIYORLAR.

Doğuda yaşanan olaylar son derece üzücüdür. Bayrak indirme olayı son olarak Lefkoşe'de olmuş ve indiren RUM öldürülmüştü. Bu işin şakası yok ve sonuçları çok ama çok ağır olur.

Hemen baştan söyleyelim yine; Müslüman Kürt halkı kesinlikle PKK'ya alet olmasın.Yine uyardık bakınız.

Yine uyardık ki PKK ya alet olanlar zarar gördüklerinde o PKK lıları Ermenistan'a kaçmış bulacaksınız.Bu kadar söylüyorum sakın PKK ya katılmayınız.

Evet batıdaki PKK eylemlerinden payelenmek isteyenler olmuştur. Çünkü PKK da o eylemlerde kimliğini hep gizli tutmuştur. Bu da diğer payecileri sokağa çıkarmıştır.

Ulusalcılar sokaklara çıkarken PKK lılara alet olmamışlar ve ayrı mekanlarda gösteri yapmayı tercih etmişlerdir. Ama CHP liler resmen PKK nın oyununa gelmişlerdir.Ve PKK lılarla birlikte sokak eylemleri yapmışlardır.

Doğu Perinçek ülkenin üniter yapısını koruyarak tamamında Sosyalist bir devlet kurmayı amaçlarken PKK'nın sokak gösterilerini sadece kullanmaya çalışmıştır ama alet olmamıştır.

Doğu Perinçek'in siyasi düşüncesine ve devrim amacına ASLA katılmıyoruz ve saygı da duymuyoruz.
Bu başka bir konu, ama PKK ya alet olmayışı olumlu bir davranıştır.

CHP ise AKP karşıtı olan her şeye destek verme gibi bir yanlışın içine düşmüştür. Bakınız Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde BDP lilerin oyunu da alabilecek bir aday arayışı içindedir. 

Bu MHP ile anlaşamayacağı ve her partinin kendi adayını çıkaracağı ve 10 Ağustos tarihinde Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağı anlamına geliyor. 

Yani Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını istemeyen CHP, seçimi Erdoğan'a kazandıracak aday peşinde koşarak dolaylı destek veriyor. 

Sözde Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını istemeyen HDP de açıktan karşı çıkarak,batıda Erdoğan'ın oy kaybetmesine engel olmayı amaçlıyor ve gizli destek vermiş oluyor.

Daha önceki yazılarımızın çoğunda ısrarla söylemiştik:

AKP nin Suriye Politikası da AÇILIM Politikası da çok ama çok yanlıştır diye.

Suriye'yi yazarız yine. AÇILIM Politikasına biz niçin yanlış demiştik?

Çünkü Kürt halkının sorunları Ermenilerle masaya oturarak çözülmez de ondan. 
PKK Kürt değildir, Ermenidir diye yıllardır söylüyoruz.

"Kürt halkının sorunlarını Ermenilerle çözmeye çalışırsanız Kürtlerin hepsini PKK lı yaparlar" dedik. Yanlış mı demişiz?

Defalarca bitirildi bu PKK, kahraman ordumuz tarafından. Ne zaman bitme noktasına geldiyse derhal bir barış gündeme getirildi ve sözde barış ortamında yeniden güçlendi.

Ve bugün PKK tarihinin en güçlü dönemine ulaşmıştır. Silahla elde edemeyeceği edinimleri AÇILIM ile elde etmiştir. Bunu da AKP nin yanlış siyaseti sayesinde yapmıştır. 

Müslüman Kürt halkı PKK ya kendisini temsil yetkisi vermezken, çoğunluğu itibar etmezken o yetkiyi, o itibarı açılım ile biz verdik. Yalan mı? 

Efendim kan dökülmesin diye İYİ NİYETLİ OLUNDU. İYİ NİYET VAR.

İyi niyet varsa MARAZ doğdu. B ve C planına geçiniz.

İyi niyet yoksa zaten gidişat 11 Eylüldür, onun sonu 12 Eylüldür, onun sonu al bayrağın hak ettiği her yere dikilmesi, üniter yapının korunması ve bu uğurda pek çok insanın canının yanmasıdır.

Herkes aklını başına alsın. BU VATANIN SAHİPLERİ VARDIR, SAHİPSİZ DEĞİLDİR.

O ŞANLI BAYRAĞI YERE İNDİREN, BEYNİNİ SATMIŞ, BEYİNSİZ KALMIŞ ŞEREFSİZ KİŞİ; ACABA ŞUNU BİLİYOR MU?

Peygamberler kızdı, Evliyalar kızdı, Şehidler kızdı.Çünkü:

Al yıldızlı bayrak Topkapı'da bulunan Hz.Peygamber SAS Efendimizin bayrağı olan UKAB'ın maddi koruyucusudur. O UKAB dahi o Ay yıldızlı bayrağımızın manevi koruyucudur. İkisine de hiç kimse hiç bir şey yapamaz İNŞAALLAH.

77 milyonun hiç biri kalmasa o Ay yıldızlı bayrağı indirip yerine başka bir şeyi yine asamazlar çünkü o zaman da NUH tufanı olur geberirler Allahu Alem.

Son sözümüz ise şudur:

Herkes akıllı olsun, Türkleri kızdırmasın.Ordumuz güçlüdür kimse kendine düşman etmesin.Bu Millet daha da güçlüdür hiç tavsiye etmeyiz.

Ermeni PKK ya kimse katılmasın,sonunda Ermenistan'a kaçacaklar ve Ermenistan da köy olacak. Bu hadis yorumudur.