30 Ağustos 2015 Pazar

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN İNŞALLAH

GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ ORG.HULUSİ AKAR'IN BAYRAM MESAJI





(30 AĞUSTOS 2015) SAYIN GENELKURMAY BAŞKANI HULUSİ AKAR’IN ZAFER BAYRAMI VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ GÜNÜ MESAJI


Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları,

Kahraman Türk Ordusunun, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde, bağrından çıktığı Yüce Türk milletiyle bir bütün olarak verdiği destansı mücadelenin sonunda, tarihe altın harflerle yazdırdığı Büyük Zafer’in 93’üncü yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Türk tarihinde, 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan zaferle Anadolu’nun Türk yurdu olduğu tescillenmiş; yine 26 Ağustos 1922 günü başlatılan Başkomutan Meydan Muharebesi, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlandırılarak devletimizin yeniden inşa süreci başlatılmış ve ilelebet payidar kalacak “yeni Türk devletinin, genç Türk Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırılmış, ebedî hayatı burada taçlandırılmıştır.”

Yüce Önder ATATÜRK, Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zaferi'nin anlam ve önemini; "Her safhasıyla düşünülmüş, hazırlanmış, idare edilmiş ve zaferle sonuçlandırılmış olan bu harekât, Türk Ordusunun, Türk subay ve komuta heyetinin yüksek kudret ve kahramanlığını tarihe bir kere daha geçiren muazzam bir eserdir. Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklal düşüncesinin ölümsüz bir âbidesidir. Bu eseri yaratan bir milletin evladı, bir ordunun Başkomutanı olduğumdan, mutluluk ve bahtiyarlığım sonsuzdur." ifadesiyle veciz bir şekilde vurgulamıştır.

30 Ağustos’ta kazanılan bu zafer, aynı zamanda, aziz milletimizin çağdaşlaşma yolunu açan, modern çağın gerektirdiği siyasi, hukuki, ekonomik ve sosyal reformları gerçekleştiren Türk inkılâbına ışık tutan bir meşale olmuştur.

2224 yıllık ordu geleneğine sahip, Orta Asya’dan Anadolu’ya, Akdeniz’e bir küheylan olup akan, gücünü aziz milletimizin sevgi ve desteğinden alan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri; geçmişte olduğu gibi bugün de yüce milletimizin temel karakteri olan ve hiçbir zaman ödün vermeyeceği egemenlik ve bağımsızlığının, şehit kanlarıyla yoğrulup bayraklaşan kutsal vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olmaya devam edecektir.

30 Ağustos günleri, aynı zamanda “Türk Silahlı Kuvvetleri Günü” olması vesilesiyle Silahlı Kuvvetlerimizin mensupları için; bir yandan bir üst rütbeye terfi etmenin heyecanının, diğer yandan da görevi tamamlamanın huzuru içinde emekli olmanın gururunun yaşandığı müstesna günlerdir.

Bu vesileyle, terfi eden tüm personelimize yeni rütbelerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle görevlerinde başarılar diliyor, Silahlı Kuvvetlerimizdeki görev sürelerini tamamlayarak emekliye ayrılan mensuplarımıza da verdikleri değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.

Başta, büyük bir coşkuyla kutladığımız bu eşsiz zaferin mimarı Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşları ile bayraklaşan kutsal vatan toprağının bütünlüğü ve şanlı al bayrağımızın daima hür bir şekilde dalgalanması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her kademesinde ciddiyet, samimiyet diyalog ve koordinasyon içinde görev yapan, general/amiral, subay, astsubay, devlet memuru, uzman jandarma, uzman erbaş, erbaş ve erlerimiz, köy korucularımız, işçilerimiz ve tüm askerî öğrencilerimiz ile yıllarını bu Orduya vermiş emekli personelimizin Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyor; kendilerine değerli aile mensuplarıyla birlikte, başarı, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

  Hulusi AKAR
  Orgeneral
  Genelkurmay Başkanı




ÜSAME BİN LADİN YAŞIYOR

ÖLMEDİĞİNE DAİR CIA AJANINDAN İDDİALAR VAR




RESİM MONTAJ MI, DEĞİL Mİ HENÜZ BELLİ DEĞİL AMA İDDİALAR LADİN'İN CIA AJANI OLDUĞUNU DOĞRULUYOR.


Elinde CIA’ın bin Laden’e gönderdiği paralar ve yardımlar hakkında belgeler olduğunu iddia eden Snowden, bin Laden’e aylık 100 bin Dolar maaş verildiğini ve 5 hanımı ve çocuklarıyla Bahama adalarında büyük bir villada yaşadığını söylüyor.
Moscow Tribune sitesinin haberine göre, yeni açıklanan bir bilgiye göre El-Kaide eski lideri Usame b. Ladin hala yaşıyor.

2013 yılında ABD Ulusal Güvenlik Dairesi bilgilerini medyaya sızdırarak büyük yankı uyandıran Edward Snowden, yeni bir bilgi daha paylaştı.

Moscow Tribune sitesinde yer alan habere göre Snowden, Usame b. Ladin’in ölmediğini ve şu anda Atlantik Okyanusundaki Bahama adalarının birinde yaşadığını iddia etti.

Elinde CIA’ın bin Laden’e gönderdiği paralar ve yardımlar hakkında belgeler olduğunu iddia eden Snowden, bin Laden’e aylık 100 bin Dolar maaş verildiğini ve 5 hanımı ve çocuklarıyla Bahama adalarında büyük bir villada yaşadığını söylüyor.

CIA’nın bu parayı komisyoncular, aracılar ve başka şirket hesapları üzerinden bin Ladin’e aktardığı söylenirken, Ladin’in öldürülmüş olarak gösterilen operasyonun ise tamamen Pakistan’la birlikte düzenlenen bir oyun olduğu belirtiliyor.

Bin Ladin’in görev süresi dolduğundan ve yerine taze kan kimselerin medya önüne çıkarıldığı ve olayın tamamen ört-bas edildiği söyleniyor.


YORUMA GEREK YOK ASLINDA AMA KISACA ŞU YAZILABİLİR

Batı barış ortamında hızla yayılan gerçek İslam'dan korktu.Ve kendi halklarını İslam'dan soğutmak amacıyla İslam'ı gerici, yobaz, gaddar, zalim, acımasız, insan hakları düşmanı bir din olarak tanıtmak için bu özelliklere sahip El Kaide ile IŞİD'i kurdu.

Bu örgütlerin, diğer görevlerinden ziyade en önemli görevleri yani birinci görevleri dünya insanlığını İslam'dan tiksindirmektir.