14 Ağustos 2014 Perşembe

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BİTECEK?

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BİTECEK?







IŞİD YOK OLACAK   ALLAHU ALEM

İran, Irak'da Ayetullah Sistani'ye oynuyor yani Sistani'nin kararlarına tam destek veriyor. Sistani Maliki'nin bırakmasını istedi. İran da destek verdi ve Maliki desteksiz kalınca istifa etmek zorunda kaldı.Şimdi Irak da Haydar El Abadi dönemi başlıyor. Ama her durumda Irak'da İran'ın ağırlığı daha da artacak ve arttı zaten.
Kaldı ki bir de Mukteda Sadr gerçeği vardı ve Sadr Maliki'yi İran'a rağmen istemiyordu. İran şimdiki durumda Sadr'ı da kazanmaya adım atmış oluyor.

IŞİD Suriye'ye geçmeye başladı. Bu şu anlama geliyor: 

İsrail IŞİD'e Musul ve Kerkük'ü Barzani'ye bırakması için hareket emri vermiş olabilir. Yani kısa süre içinde şunlar olabilir:  ALLAHU ALEM

Kerkük'ü zaten işgal etmiş olan Barzani (PKK,PYD) Musul'a saldırabilir ve Musul Barzani'nin eline geçebilir. Bu olay IŞİD'in biraz daha güneye ve Suriye istikametine çekilmesine neden olabilir.

Irak Merkezi Ordusunun güneyden başlatacağı saldırı ile de IŞİD tamamen sıkışıp MUSUL BARAJI'nı da patlatıp Suriye'ye tamamen çekilecek, resmen dağılacak ve kalanlar da Suriye'de Esad'ın yerine oturan SÜFYAN'ın askeri olacaklardır. IŞİD olayı burada bitecek.(Belki de Musul Barajı'nı Irak'ı işgal etmek için ABD veya İsrail patlatıp IŞİD'in üstüne atacaklar) IŞİD'in sonu Karkısa Savaşının başıdır.


SÜFYAN'IN SONU      ALLAHU ALEM

Süfyan Suriye'nin başına geçtikten en geç dokuz ay sonra yok edilecek İnşallah. 
Bu dokuz ay içinde Suriye'deki Esad karşıtı tüm kesimleri PYD dahil hakimiyeti altına alacak Barzani'den kalanları da alıp Irak'a girip Şiilere saldıracak. Kufe'de katliam yaptığı anda Siyah Sancaklılar taarruz edecek ve Süfyan'ın ordusunu durduracaklar.Ve beklemeye başlayacaklar çünkü Süfyan'ın Ordusu da Mekke'ye doğru yola çıkmış olacak. Süfyan'ın Suriye'den doğuya yapacağı saldırılar duracak ve tüm saldırılarını Mekke'ye yöneltecek. Gönderdiği birinci ordu (360 tanklı zırhlı birlik) Beyda'da batırıldıktan sonra ikinci bir ordu daha gönderecek ama o ana kadar Hz.Mehdi AS'ın gerçek Mehdi olduğu anlaşılmış olacak ve güçlü bir orduya da kavuşmuş olacak.


ALLAHU ALEM

Hz.Mehdi AS'a Beyda'daki batmanın hemen akabinde Yemen'den bir ordu gelip biat edecek.Arkasından Irak'dan bir ordu ve Mısır'dan ve ya Sudan'dan bir ordu gelip biat edecekler. Hz.Mehdi AS Süfyan'ın gönderdiği ikinci Orduyu da hezimete uğratıp Suriye'ye doğru yola çıkacak.

Ürdün sınırına geldiklerinde daha önce gönderdiği ordu (Muhtemelen Süfyanın ikinci ordusunda yer alan) hezimete uğrayan Ürdün Kralı Abdullah Hz.Mehdi AS ile görüşecek ve biat edecek. İran Ordusu ile Siyah Sancaklılar da Irak'dan Suriye'ye gelecekler ve GUTA'da karargah kuran Hz.Mehdi AS'a biat edecekler.


ALLAHU ALEM

Hz.Mehdi As Guta'ya karargah kurduğunda Süfyan'ın da tüm ordularını yok etmiş ve kendisini de yakalamış (İsrail'e kaçarken) olacak ve Golan tepelerinde dalları Taberiyye Gölüne doğru uzanan büyük bir ağacın altından Süfyan'ı infaz edecek İnşaallah.
Süfyan da bu şekilde yok olmuş olacak.

HEMEN BEKLENMESİ GEREKEN İKİ OLAY    ALLAHU ALEM

Kral Abdullah'ın (Suud Kralı) ölmesi ve Musul Barajının patlatılmasıdır. 
Kral ölmüş de olabilir onu da yazalım. Çünkü adamın tipi maske ile taklit edilip kopyalanmaya çok müsait bir yapıda. Ve kendisine benzeyen Suud ailesinden de çok kişi var. Bunu gizlerlerse (ABD ve Batı) on yıl haberimiz olmaz bu teknolojide. 

Süfyan ve Hz.Mehdi AS; 3.Dünya Savaşı başladıktan sonra yani savaşın içinde zuhur edecekler.
Şöyle de diyebiliriz: ABD-İRAN Savaşı başlamadan Süfyan çıkabilir ama Hz.Mehdi AS çıkmaz.Çünkü Suuddaki ayaklanma ABD-İran savaşı ile başlayacak.O nedenle Suriye'nin işgali ile İran'a füze yağmuru aynı anda olacak diyoruz.Zira Süfyan ile Hz.Mehdi AS aynı anda (En geç üç ay arayla) yarış atı gibi çıkacaklar.
Yani o üç ay içinde Suriye işgali,İran'a füze yağmuru aynı anda olacak. Sonraki üç ay içinde de Hz.Mehdi AS'ın Mekke'deki kutlu ayaklanması görülecek. Bu dönem 2015 Nisan'ı ile Ekim ayları arası olabilir.

AMİK OVASI SAVAŞI    ALLAHU ALEM

Ruslar İstanbul'u kara ordusu ile değil donanmaları ile işgal edecekler. Gaybi işareti 1918 İngiliz ve Fransız donanmalarının işgalidir.Can kaybı olmamıştır.Direniş ve Savaş olmamıştır ama İstanbul işgal altında denilmiştir. Allahu Alem yine böyle bir işgal olacak. Amik Ovası Savaşı sonunda da Ordumuz bu donanmaya el koyacak.

Ruslar;Amik Ovasına ise 960 bin kişilik bir orduyla kara harekatı düzenleyecekler. Hadis yorumlarına göre bu işgal esnasındaki Türk Ordusunun durumunu yazmayalım. Sadece Kahraman Ordumuzun en başından en sonuna kadar hep muzaffer olacağını hiç yenilgi almayacağını ifade edelim İnşallah.

ALLAHU ALEM

1919 da geçici dersini alanlar 2019 da bu kez hep birlikte ve tamamıyla DİPLOMA'larını alacaklar İNŞAALLAHU ALLAHU EKBER. AMİN DEYİNİZ LÜTFEN.HER ŞEY DUA İLE.

Ruslar doğrudan gelip Amik Ovasına yerleşecekler, ABD de denizden Türk Ordusunun yardımıyla 960 bin kişilik bir orduyu Çukurova'ya çıkaracak ve dehşetli bir savaş olacak.Bu savaşta Rus Ordusu tamamen imha edilecek. Ancak ABD' li komutan Çukurova'dan çıkmak istemeyecek. Bizim kahraman komutanımız da onu alnının ortasından vurup gebertecek.Ve akabinde ABD Ordusu da tamamen imha edilecek.

ALLAHU ALEM

Bu savaşın en başından en sonuna kadar Hz.Mehdi AS'ın manevi eli hep ordumuzun üstünde olacak. Bu savaş başladığında Hz.Mehdi AS da Süfyan ile savaşta ve Suriye'ye doğru hareket halinde olacak.
Suriye'ye gelip Guta'da karargah kurduğunda ise Rus Ordusu imha edilmiş ve ABD ile savaş başlamış olacak.İşte bu karargahtan (Guta'dan) Türk Ordusu'na yardım edecek İnşaallah. Zaten kahraman komutanımız da belki en başından beri Hz.Mehdi AS'ın gizli komutanı olacak.(Hz.Mehdi AS Mekke'de ilk zuhur ettiğinde Beyda'da ki Süfyan'ın ordusu dahi batırılmadan önce kahraman komutanımız Hz.Mehdi AS'a biat edip destek verecek ve ikisi İstanbul'a beraber gidecekler İnşallah.

İlk defa yazıyoruz: Bu komutanımızın İran'dan gelen Siyah Sancaklılar içinde bulunan Temimli Sarışın Genç olma ihtimali de vardır Allahu alem. Çünkü Deccal'i yok eden ve Mısır'ı fetheden Ordunun komutanı da bu komutan olacaktır İnşallah.
ALLAHU ALEM
Deccal bahsine geleceğiz ama kısaca şunu yazalım:
Deccal nerede yok edilecekti? Beytül Makdis'de. Yani? Hayfa limanında.Bu kadar yazalım..

Kısaca Amik Ovası Savaşı da böyle bitecek ve tek cümle ile Kahraman Ordumuzun mükemmel bir TAKTİK SAVAŞI olacaktır İnşşallahu Allahu Ekber.

DECCAL'İN SONU 

DEVAM EDECEK


ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM