17 Eylül 2013 Salı

SAFA ASYA - ÇUBUK HABER RÖPORTAJI (İKİNCİ BÖLÜM)



YAZARIMIZ SAFA ASYA İLE ORTADOĞU VE AHİR ZAMAN OLAYLARI ÜZERİNE SÖYLEŞİ (İkinci bölüm)

Yazarımız Safa Asya ile söyleşimizin ikinci bölümünü kaldığımız yerden yayınlıyoruz:

ÇH: Alimlerin Hadis Yorumlarına göre Hz. Mehdi şu an hayatta ise kim olduğu biliniyor mu yada kim?

SA: Kim olduğu bilinmiyor. Bu hususta da bir hadis yorumu var ki “Hz. Mehdi zuhur etmeden O’nun kim olduğunu evliyalar bile bilemeyecek” şeklinde. Ama yaşadığı yer, zuhur edeceği yer ve zuhur şekli var yorumlarda. Şöyle ki:
Medine-i Münevvere’de yaşayacak, Mekke-i Mükerreme’de zuhur edecek.

Bizim çıkardığımız sonuç; hac mevsiminden hemen sonra Mekke’de gösterilerin başlayacağı ve Mısır’dakine benzer bir hal alacağı şeklindedir. Yani Arabistan’da ayaklanma bekliyoruz.

ÇH: Kim yapacak bu ayaklanmayı? Arabistan’da böyle bir muhalif güç var mı?

SA: Haklısınız. Suud rejimi bu hususta çok dikkatli davranıyor ve Arap Baharı’ nın ülkesine sıçramaması için her türlü radikal tedbirleri alıyor. Dediğiniz gibi bu hususta görünen bir güç mevcut değil Arabistan’da. Ama bu radikal tedbirler aslında potansiyel gücün de gizli bir şekilde oluşmasına neden oluyor ve sadece bir kıvılcım kalıyor geriye. O kıvılcım da Arabistan’ın içi ile değil dışı ile ilgili bir durum.

ÇH: Nasıl yani?

SA: Bakınız her yıl hac mevsiminde sadece İran’ lı hacılar biraz huzursuzluk yaparlardı ama genel huzuru bozamazlardı. Marjinal kalırlardı yani.

Oysa bu yıl Arabistan dışında doğrudan Arabistan’ın içine sirayet edecek çok önemli gelişmeler yaşandı.
İranlıların dışında, Suriyeliler, Mısırlılar, Lübnanlılar, Iraklılar hatta Pakistanlılar ve Nijeryalılar Arabistan’a düşman hacı olarak gidecekler. Bu ülkeleri etkisi altında tutan İran, bu kez Arabistan’da çok büyük bir ayaklanmayı organize edebilir. İşin ilginç tarafı diğer ülkeler de artık eskisi gibi Arabistan’ı dost görmüyorlar. Örneğin Mısır olaylarından sonra Türkiye..

ÇH: Ayaklanmayı İran organize edecekse Hz. Mehdi İran’ ın adamı mı olacak? Burayı biraz açar mısınız?

SA : Hayır. Hz. Mehdi hiçbir devletin adamı olmayacak. İnsanların en müşkül zamanında Allah CC tarafından görevlendirilecek.

Her halde İran bu ayaklanmayı barışçıl gösteriler şeklinde başlatacak ve göstericilerin başında da Haşimi soyundan iki Seyyid bulunacak. Mekke Vehhabi güçleri sınırlı müdahalede bulunacak ve sonunda Kabe’de bu iki Haşimiyi öldürecekler. Bu olay hem ortalığı fena karıştıracak hem de Allah CC’ nun Medine’de bulunan Hz.Mehdi’ye Mehdilik müjdesinin verilmesine ve Mekke’ye gönderilmesine sebep olacak. Çünkü hadis yorumlarında Hz. Mehdi’ ye Mehdiliğin Kabe’de iki Haşiminin öldürülmesi üzerine yani hemen sonra verileceği geçiyor. Yine hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi bu iki Haşiminin öldürülmesinden önce iki defa Mekke’ye gidecek, kendisine Hz.Mehdi olarak biat edilmek istendiğinden kabul etmeyip Medine’ye kaçacak.Üçüncü defa Mekke’ye gittiğinde biatları kabul edecek.Önce Mekke Vehhabi kuvvetlerini yenip Mekke Emiri olacak. Sonra Hicaz Emiri en son da İslam Dünyasının Lideri olacak İnşaallah.Tabi bunlar üç yıl sürecek.

ÇH:  Neden üç yıl?

SA: Hadis yorumlarına göre Hz. Mehdi ilk zaferini zuhurundan üç yıl sonra kazanacak. Üç yıllık bir mücadele var yani. Beyda’da Süfyan’ın Ordusu Hz.Cebrail AS tarafından yere batırılıncaya kadar Hz.Mehdi çok zorlu bir mücadele yapacak. Süfyan’ın Ordusu yere batırılınca bu Hz.Mehdi’nin tüm Müslümanlarca bilinen en somut delili olduğundan iş hemen kolaylaşacak ve tüm Müslümanlar Hz.Mehdi’ye biat edecekler.”İnsanlar bölük bölük Hz.Mehdi’ye biat ederler” diyor hadis yorumları.

ÇH: Hz.Mehdi zuhur ettiğinde Süfyan Suriye’nin başında olacağına göre tekrar Suriye’ye dönelim isterseniz. Esad nasıl gidecek,Suriye işgal edilecek mi?

SA: Suriye mutlaka işgal edilecek ve Suriye’nin başına Süfyan geçecek hadis yorumlarına göre.Ve Süfyan emrindeki ABD askeri ile her tarafa saldıracak. Irak’a,Lübnan’a,belki de Türkiye’ye.Alimlerin hadis yorumlarına göre Suriye’nin işgali Üçüncü Dünya Savaşı’na neden olacak. Bugünkü siyasi tablo da aynı şekilde değil mi? İran, Rusya ve Çin; Suriye’nin yanında olduklarını açıkça gösterdiler.

ÇH : Ne zaman olabilir bu işgal?

SA : Daha değil. Suriye’nin işgal edilmesi için Süfyan’ ın tüm alametlerinin gerçekleşmesi gerekiyor. Daha Mısır işgal edilmedi. Yani Mısır işgal edilmeden Suriye işgal edilmeyecek, belki de Esad da gitmeyecek. Ve Hüsnü Mübarek Mısır’dan kaçmadan da Mısır işgal edilmeyecek.

ÇH : Safa Abi bir dakika. Şimdi coğrafya çok büyük, olaylar çok büyük ve iç içe.En baştan en sona bir sıralayalım mı? İlk önce ne bekliyorsunuz sonra sırasıyla neler olacak?

SA: İlk önce Mübarek Avrupa’ya kaçacak ve batıyı arkasına takıp Mısır’ın kuzey doğusunu İsrail’e bağlamak için işgal ettirecek. Sonra Suriye işgal edilecek ve başına Süfyan geçecek. Aynı anda da Hz.Mehdi Medine’den Mekke’ye geçip biatları alıp mücadelesine başlayacak.


Tam burada 3.Dünya Savaşı başlayacak. Yani Süfyan ve Hz. Mehdi çıktığında. Süfyan Irak’a saldırırken, ABD İran’a, İran ABD’nin Fars körfezindeki donanmasına saldıracak. Tabi Körfez Arap ülkeleri de ABD’nin yanında İran ve Irak’a saldıracaklar ama Mekke’deki Hz. Mehdi hareketini bastıramayan Suud yönetimi Süfyan’ dan yardım isteyecek. Süfyan Medine’yi yakıp yıkacak ama Mekke’ye giderken ordusu Beyda’ da yere batacak. Bu olay tüm İslam ülkelerinin Hz. Mehdi’ ye tabi olmalarına neden olacak. Hz. Mehdi dünyanın en güçlü ordusu ile Şam’a gelecek ve ABD’yi  mağlup edip İstanbul’daki kutsal emanetleri alacak. Sonra “Deccal çıktı,İsrail’in başına geçti” deyip Şam’a geri dönecek.Hz.İsa AS ile buluşacak ve Deccal’i öldürüp Altın Çağ’ı başlatacaklar. Yani bu işin sonunda İslam tüm dünyaya hakim olacak İnşaallah.

ÇH: Türkiye’ye hiç değinmediniz, Türkiye bu olayların dışında mı kalacak? İşte Suriye, Mısır? Bir çok da Mehdimiz varken?

SA : Türkiye’yi ayrıca anlatmak lazım.Çünkü İslam Dünyası malumunuz iki unsurdan oluşur.Türkler ve Araplar. Mehdilerden başlayalım isterseniz. Kamuoyu pek bilmiyor ama çok mehdimiz var gerçekten. Birkaç tanesini sayalım: Erbakan ve Tayyip Erdoğan gibi siyasiler,Bediüzzaman,Süleyman Hilmi Tunahan, Gülen Hoca,İskender Evrenoslu, Adnan Oktar en ünlüleri.Evrenosoğlu hariç diğerleri mehdilik iddiasında bulunmadılar ama yakıştırıldılar.Ünlü bir yazar Tayyip Erdoğan’ın mehdi olabileceğini yazmıştı ,biz de neden olamayacığına dair bir mail attık,bir sonraki yazısında asker mehdiden söz etti.Yani bize göre bu kişiler çok sevilen kişiler olabilir ama hiçbirisi mehdi değil.Kriter ise şu: Hz.Mehdi AS zuhur ettikten sonra yedi yıl içinde mücadelesini bitirecek ve dünyaya hakim olacak hadis yorumlarına göre. Yani yedi yıldan fazla mücadele edip de hala dünya hakimiyetini kuramayanların da mehdi olma ihtimali yok. Olay bu kadar basit.


ÇH: Hz. Mehdi’ nin Türk olma ihtimali yok mu?

SA: Bu iddiayı öne sürenler “Hz. Mehdi’ nin önce kırmızı bayrağa, sonra da yeşil bayrağa hakim olacağı” şeklinde bir hadis yorumunu delil olarak alıyorlar. Ayrıca “O Mehdi, Türk’ten hiç ayrılmayacaktır” şeklinde de bir hadis yorumu var. Bu açıdan bakınca doğru gibi. Ama biz bunun iki şekilde olabileceğini düşünüyoruz, tabi diğer hadis yorumlarından çıkardığımız sonuçlara göre. İlki Hz.Mehdi’nin Seyyid olması sebebiyle bir tarafının Arap olacağı kesindir. Diğer tarafı da Türk olabilir diyoruz.Ya da Hz.Mehdi’nin en büyük komutanlarından birinin Türkiye’den çıkacağı şeklinde yorumluyoruz. Yani hadis yorumlarına göre Hz.Mehdi hem Türk olacak,hem de Türkiye’nin başına geçecek diye bir sonuç çıkmıyor. Mekke Emiri olacak sonucu çıkıyor.

ÇH: Mehdi konusu anlaşıldı, Türkiye’ye gelirsek. Bu bölgesel olaylar içinde Türkiye’nin durumu ne olacak? Bir de tam bugünleri anlatan hadis yorumları var mı? Türkiye ile ilgili olan.Darbe olacak demiştiniz yazılarınızda bu hadis yorumu muydu? Hadisi söyler misiniz?

SA: Hz.Ali Ra Efendimiz “Türkler cuş ettiğinde” demiş Suriye’nin karıştığı dönemle ilgili. Cuş etmek ayağa kalkmak,kaynamak anlamına geliyor.Yani Türkler ya ayağa kalkacak, “Osmanlı gibi Çaldıran Seferine çıkacak” ki bu mümkün değil.Ya da Türkiye içinde kaynama, ayaklanma olacak sonuçları çıkıyor.Darbe ise bir hadis yorumu değil Şeyh Abdullah Dağıstani Hz.lerinin bir ifşaatıdır.Ama bakınız Hz.Ali Efendimizin ifşaatı ile de uygundur. Yani Suriye karıştığında Türkiye’de de bir darbe olacak ve üç ay sürecek.Üç ay sonra ise ikinci bir darbe olacak ve bir Osmanlı torunu devletin başına getirilecek.Adı Selim olacak.Bu Şeyh Nazım Kıbrısi’nin ifşaatıdır. “Hz.Mehdi İstanbul’da kutsal emanetleri Selim’den alacak”diyor.


ÇH: Ak Parti bu darbeyi önleyemez mi size göre?

SA: Şimdi Ak Parti ile Türkiye herhangi bir savaşa girmeden böyle bir on yıl daha gitse ne olur? Türkiye dünyada çok güçlü bir ülke olur. Peki bunu kim ister? Dünyada Müslüman’ dan, Türk’ ten başka hiç kimse istemez. Kafirler istemediği gibi onların bu ülkedeki uzantıları da istemez. Derhal ülkemizdeki uzantılarını harekete geçirir ve memleketi kaosa sürüklerler. Gezi eylemlerinin de PKK’nın da arkasında hep ABD ve Batı var. Rusya yok yani.
ABD ve Batı ülkemizde iç savaşa dönüşecek bir çatışma amaçlıyorlar. Devlet ile Milleti çatıştırıp Milleti kırdırmayı hedefliyorlar.28 Şubat’ın arkasında da ABD vardı ve 29 Şubat’ ta Milli Görüşçülerin sokaklara dökülmesini beklediler. Dökülselerdi Milli Görüşçüler daha o zaman İhvan’ın durumuna düşeceklerdi. Ama Erbakan “Kimse sokağa çıkmasın” diyerek bu oyunu bozmuştur. Tabi ABD de bıyık altından gülmüş ve ikinci oyuna geçmiştir.

ÇH: İkinci oyun ne ?

SA: İkinci oyun…”Madem ki Milli Görüşçüler sokağa çıkıp Devlet ile çatışmıyorlar o zaman biz de devleti bunlara; sokakları da sokağa çıkmaya alışık agresif kişilere verelim” dediler. Bunların da PKK’lılar ve Geziciler olduğu bugün ortaya çıkmıştır.

ÇH : Kafirlerin uzantıları derken, artık PKK’nın Müslüman olmadığını herkes biliyor da Geziciler Müslüman Türk değil mi?

SA: Efendim Gezicilerin çoğu Müslüman Türk’tür ama onları yönlendiren bir idareci kadro vardır ki, bunlar kafirlerin bu ülkedeki uzantılarıdır maalesef. Söylediğiniz gibi bundan daha güçlü PKK vardır ülkeyi tehdit eden. Ve yönetim kadroları Ermeni azınlıklardan oluşan ve Yahudilerden akıl alan bir yapılanmadır. Gezicilerle de iç içedir bunlar ve eylemcilerin çoğu sivil PKK’lılardır.


 Nasıl ki Arabistan’daki Mehdi hareketini Arabistan dışındaki gelişmeler tetikleyecekse, Türkiye’deki darbeyi de Suriye’deki gelişmeler tetikleyecektir. Ak Parti’nin yanlış olan Suriye Politikası, Suriye’de aleyhimize olan her gelişme de Ak Parti’ye oy kaybettirecek ve darbecileri de güçlendirecektir. Yerel Seçimler büyük kaoslar da doğurabilir. Şeyh Abdullah Dağıstani’ ye göre bu darbe olacak. Ve bu gayri milli unsurların yapacağı bir darbe olacak. Tıpkı Sisi’nin darbesi gibi.

Ama Türkiye için bundan sonrası çok daha önemlidir.
Çünkü üç ay sonra bu darbe def edilecek.

ÇH:  Kim edecek?

SA:  İki senaryo var. İlki Ak Parti def edecek. İkincisi karşı darbe olacak. Şimdi Mısır’da Sisi’ye karşı İhvan’ ın darbe yapma ihtimali var mı? Yok. Tek çözüm ordu içerisinden yapılacak karşı darbedir.


Türkiye için de alimlerin yorumları bu yöndedir. Ve Osmanlı torunlarından Selim adında birisinin başa geçirileceği ve kutsal emanetleri Hz. Mehdi’ ye teslim edeceği ifşaat edilmiş. Yunan bize saldıracak denilmiş ya belki de bunun sebebi de Selim’in başa geçmesi olacak. Tabi Ege Denizinin tamamı ile tüm adalar ve Kosova’ya kadar Batı Trakya fethedilecek.

Şöyle bir sıralama olabilir Allahu Alem:

Yerel seçim atmosferinde Türkiye’de darbe olacak, komünistlerin üç aylık darbe yönetimleri zamanında ABD ve Batı, Mısır’ı işgal edecek. Suriye’nin işgaline hazırlandıkları dönemde Türkiye’de de karşı darbe ile Selim iktidara gelecek ve batılılar Yunanı üstümüze salacaklar. Bu esnada da kendileri Suriye’yi işgal edecekler. Hz.Mehdi Mekke’de hareketin başına geçince ilk olarak Selim destek verecek ve hiç ayrılmayacaklar. Suriye’nin işgali Rusya’nın da Amik Ovasına inmesine neden olacak. Burada Rus Ordusu’nu ABD ile birlikte herhalde Selim’in başta olduğu zamanda yeneceğiz. Sonra ABD “savaşı haç kazandı” deyip çıkmak istemeyince bu kez Hz. Mehdi’nin Şam’a gelen Ordusunun yardımıyla ABD’yi yeneceğiz ve Hz. Mehdi İstanbul’a gelip Selim ile buluşacak ve kutsal emanetleri teslim alacak.

ÇH: Yani resmen Üçüncü Dünya Savaşı.

SA: Resmen öyle. İran’da Fars körfezindeki ABD donanmasını imha edecek. Sonra Hz.Mehdi’ ye tabi olacak ve Şam’a gelen orduda yer alacak.


ÇH: Peki Rusya ile yapacağımız savaşta bize niçin Hz.Mehdi  değil de ABD yardım ediyor? Orası anlamsız gibi.

SA: Çünkü Rus işgalinde Hz.Mehdi ,Arap yarımadasına yeni hakim olmuş olacak.Yani Rus işgali Beyda’da Süfyan’ın Ordusunun batırıldığı zamanda olacak ve Hz.Mehdi henüz büyük Ordusunu kurmamış olacak.Türkiye, Rus Ordusunu ABD’nin yardımıyla yenerken Hz.Mehdi de hızla büyük ordusunu kuruyor olacak.


ÇH: Henüz hazır değil yani.

SA: Evet öyle.Zaten alimlerin hadis yorumlarına göre ;Türkiye son ana kadar batının (hatta Yahudilerin diyor) yanında yer alacak ve Türkiye’nin saf değiştirmesi ile İslam Ordusu kazanacak.Yani Hz.Mehdi Şam’a ABD ile savaşmaya gelecek ama o anda Türkiye ABD ile hala müttefik olacak.Allah CC inayetiyle bir ABD generali “Andolsun haç kazandı,biz buradan çıkmayız” deyince bir Türk generali “Vallahi İslam kazandı “deyip ABD’li generali vuracak.”O an da zaten savaş da başlamıştır” diyor hadis yorumu.


ÇH: Tamam bundan sonrasını biliyoruz. Hz.Mehdi 3.Dünya Savaşı’nı kazanacak Hz.İsa AS inecek ve birlikte Deccal’i öldürüp Altın Çağ’ı başlatacaklar. Son bir soru sormak istiyoruz, yanlış anlamayın da “Türkiye’nin Suriye Politikası yanlıştır” diyorsunuz ya biz de diyoruz ki sizin bu söylediklerinizi Devletimizi idare edenler bilmiyorlar mı? Yani Suriye politikası yanlış ise neden yanlış?

SA: Bakınız Türkiye NATO ülkesidir. NATO demek ABD demektir. Hiç bir NATO ülkesi dış politikasında ABD’ye rağmen muhalif bir politika izleyemez. Kimse ABD’yi kararlı olduğu bir konuda karşısına almak istemez. En açık örneği Fransa’dır. Hatırlayınız ABD’nin Libya’ya NATO müdahalesi teklifine ilk önce Sarkozy karşı çıkmıştı. Ama ABD’nin kararlı olduğunu görünce Libya’ya ilk bombayı Fransızlar attı. Yani ABD dış politikasını belirlerken NATO ülkelerinin çıkarlarını hiç düşünmeden tek taraflı çıkar prensibiyle hareket ediyor. Zorbalık yapıyor resmen. 
Çünkü onlar da Yahudi’den emir alıyor. Libya’da Fransa, Suriye’de Türkiye zarar görmüş hiç umurunda değil ki Yahudi’nin… Büyük İsrail kurulsun isterse dünya batsın. Bugün Türkiye’nin başında Ak Parti yerine CHP olsaydı farklı bir politika mı izleyecekti? Siz bakmayın CHP’nin popülist Suriye söylemlerine. Onlar da iktidarda olsalardı Ak Parti ile aynı politikayı izleyeceklerdi. Çünkü ABD’ye rağmen aksi mümkün değildi. Yani bu Yahudi kölesi ABD’nin İslam Dünyası’na bir zulüm projesidir ve Hz. Mehdi AS hesabını soracaktır İnşaallah. Aksi mümkün gözükmüyor. Güzeller güzeli Rabbimiz İnşaallah bu ümmeti tez zamanda Hz.Mehdi AS’a kavuştursun.

ÇH: Amin. Safa Abi epey bilgi aldık. Sohbetimizi bitirirken son olarak okurlarımıza sizin söylemek istediğiniz bir şey var mı?

SA: Şunu söyleyebiliriz: Felaket tellallığı yapıyoruz gibi değerlendirilmesin. Çünkü bunlar bir ihbar ve müjdedir. Alimlerin Hadis yorumlarını aktarıyoruz. Hz.Peygamber SAS Efendimiz ahir zamanla ilgili olayları ümmetine felaket tellallığı olsun diye değil; ihbar olsun, tedbir alınsın,müjdeye dönsün diye bildirmiş olabilir.(Allahu Alem)

Yani “Ey Türkiye,Suriye’ye girersen Yunanistan’a karşı tedbirini al ki Kosova’ya kadar fethedebilesin” diye anlamalıyız. O zaman bunların bir ihbar ve müjde olduğunu da görürüz İNŞAALLAH-U ALLAH-U EKBER VE ALLAH-U ALEM

ÇH: Safa Abi gerçekten güzel bir sohbet oldu. Tekrarını da daha şimdiden arzu ederiz İnşaallah. Zaman ayırdığınız için size çok teşekkür ediyoruz.Allah CC razı olsun.

SA: Allah CC sizden olsun.



NOT:Safa Asya bu söyleşimizde her cümlesinden sonra “Allah-u Alem” dedi.

BASINDA IQ SORUNU MU VAR?

BASINDA IQ SORUNU MU VAR?




YİNE BASINDAN BİR HABER


HABER ŞU:


İRAN "HALK, SURİYE'Yİ KİMİN YÖNETMESİNİ İSTİYORSA BİZ DE ONUN YANINDAYIZ" DEMİŞ VE ESAD'DAN DESTEĞİNİ ÇEKMİŞ.


EY MEDYA! SİZDE IQ SORUNU MU VAR? 


İRAN ŞUNU DİYOR "SURİYE HALKI ESAD'IN YANINDADIR,SEÇİM DE YAPILSA ESAD YİNE GELİR" DİYOR.


SİZ YİNE ANLAYAMADINIZ.ÇÜNKÜ:


AYNI ŞEYİ BİR YIL ÖNCE LAVROV SÖYLEDİĞİNDE DE ANLAYAMAMIŞTINIZ.


LAVROV BİR YIL ÖNCE NE DEMİŞTİ?


"BİZ ESAD'IN SEÇİMLE GİTMESİNE KARŞI DEĞİLİZ AMA DIŞ MÜDAHALEYE KESİNLİKLE KARŞIYIZ" DEMİŞTİ.


PEKİ SİZ O ZAMAN NE ANLAMIŞTINIZ?


" RUSYA, ESAD'DAN DESTEĞİNİ ÇEKTİ" DİYE YAZMIŞTINIZ.


BİZ DE O ZAMAN ŞUNU DEMİŞTİK:


"BU AÇIKLAMA RUSYA'NIN DESTEĞİNİ ÇEKTİĞİ ANLAMINA GELMİYOR,TAM TERSİNE SURİYE HALKININ ESAD'A TAM DESTEK VERDİĞİNE RUSYA'NIN DA İNANDIĞI ANLAMINA GELİYOR" VE "RUSYA DIŞ MÜDAHALEYE İZİN VERMEYECEĞİNİ BEYAN EDİYOR" DEMİŞTİK.


RUSYA, SURİYE'NİN VE ESAD'IN YANINDA DURDUĞU İÇİN ABD GERİ ADIM ATTI.


ONU DA ANLAMAMIŞTINIZ BUNU DA ANLAMAMIŞSINIZ.


ANLAŞILDI SİZDE IQ SORUNU VAR.

HANİ İSRAİL ESAD'IN DOSTUYDU? İSLAMCI BASIN!!!!!!!!! İFTİRA ATMA!

BU HABER İSLAMCI  BASINDAN ALINDI



İsrail'den Esad'la ilgili flaş açıklama

İsrail, ilk kez Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın görevden uzaklaştırılmasının kendilerini memnun edeceğini açık bir şekilde açıkladı. 

İsrail'in ABD Büyükelçisi Michael Oren, Jerusalem Post'a bir mülakatında, isyancıların elde edeceği bir zaferi, El Kaide bağlantılı gruplar olsa dahi, mevcut Suriye-İran ittifakının korunmasına tercih ettiklerini belirtti.

Büyükelçi, "En baştan söylüyoruz, Beşar Esad gitmeli. İran tarafından desteklenmeyen kötü adamları, İran'ın desteklediği adamlara tercih ediyoruz." dedi.

Öte yandan Esad'ın yerine geçecek insanların asla İsrail dostu olmadığını anladıklarını ifade eden Oren, "Ancak stratejik bakış açısından, Tahran-Şam-Beyrut (Şii) yayı çok daha tehlikeli ve Esad rejimi bu yayın temel taşı." dedi.


BU İSLAMCI BASIN KURULUŞU HALKA SÜREKLİ ŞUNU SÖYLÜYORDU:

"ESAD VE İSRAİL ARASINDA GİZLİ  İTTİFAK VAR, BUNLAR DÜŞMAN DEĞİL, DOSTLAR" DİYORDU.

AYNI SİTE BU HABERİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDI, ÇÜNKÜ HER YERDE YAYINLANMIŞ DOĞRU BİR HABERDİ.

PEKİ İSRAİL'İN ESAD VE İRAN'A DOST OLMADIĞINI, DÜŞMAN OLDUKLARINI KABUL ETTİLER VE HATALARINDAN DÖNDÜLER Mİ ACABA? 

BU HABERİ OKUYAN HER İNSAFLI İNSAN; İSRAİL,ABD VE BATI'NIN ESAD VE İRAN İLE SAVAŞMAKTA OLDUĞUNU ANLAR VE KABUL EDER.

AMA BU İSLAMCI BASIN BUNU ANLASA DA KABUL ETMEZ.YA MÜSLÜMANIM DEMEYİN YADA İFTİRA ETMEYİN.
ÇÜNKÜ BIRAKIN SAMİMİ MÜSLÜMAN OLMAYI MÜSLÜMAN OLMAYAN BATILI YAZARLAR BİLE BU KADAR YALAN YAZMADILAR.KENDİNE GEL İSLAMCI BASIN,KENDİ YAZDIĞIN HABERİ KENDİN OKUMUYOR MUSUN?

HEM BU HABERİ YAYINLAYACAKSIN HEM DE HALA ESAD VE İRAN DÜŞMANLIĞI YAPACAKSIN VE DE UTANMADAN BİZ İSRAİL VE ABD'YE KARŞI İSLAM'IN YANINDAYIZ DİYECEKSİN.PEKİ ALLAH'A CC NE DİYECEKSİN? BELANIZI VERİR BİZDEN SÖYLEMESİ..

BU DA HABERLE İLGİLİ TESPİTİMİZ:

İRAN TARAFINDAN DESTEKLENMEYEN KÖTÜ ADAMLAR İLE EL KAİDE'Yİ KASTEDİYOR YAHUDİ. 

BURADA EL KAİDE'NİN İRAN'IN DÜŞMANI OLDUĞUNA ŞAHİTLİK EDERKEN AYNI ZAMANDA KENDİLERİNİN DE DÜŞMANI OLDUĞU ŞEKLİNDE YALAN SÖYLEYEREK YİNE YAHUDİLİKLERİNİ GÖSTERİYORLAR.

 ÇÜNKÜ EL KAİDE BİR CIA, MOSSAD KURULUŞUDUR VE YAHUDİ BUNU BU ŞEKİLDE GİZLEMEKTEDİR.VESSELAM.