16 Mayıs 2015 Cumartesi

"GÖKTEN BİR NİDA" BUGÜN OLDU

16 MAYIS GECESİ GÖKTEN BİR SES DUYULMUŞ.DÜNYANIN DÖRT KITASINDA TROMPET ÇALMA SESİNE BENZER BİR SES İŞİTİLMİŞ



ABD,UKRAYNA, ALMANYA GİBİ FARKLI KITALARDA DUYULMUŞ.

RAMAZANIN YİRMİNCİ GECESİ DE BEKLİYORUZ İNŞALLAH. O DA SEKİZ TEMMUZA GELİYOR AMA BİZ DOKUZ TEMMUZDA BEKLİYORUZ İNŞALLAH. AMA BUNUNLA AYNI ŞEKİLDE DEĞİL DAHA FARKLI VE DAHA GÜÇLÜ OLABİLİR ALLAHU ALEM. ÇÜNKÜ BU ONUN HABERCİSİ YANİ İŞARETİ OLABİLİR ALLAHU ALEM.
EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR.

DOKUZ TEMMUZUN ÖZELLİĞİ NEDİR DERSENİZ. BU YIL DOKUZ TEMMUZ KADİR GECESİ DE OLABİLİRMİŞ.YİRMİNCİ GECE DE KADİR GECESİ OLABİLİR Mİ?

EN DOĞRUSUNU ALLAH CC BİLİR.

ABD'NİN 7 HAZİRAN AKIL OYUNLARI

ABD, 7 HAZİRAN'DA NASIL BİR TABLO İSTER?



ABD, 7 HAZİRAN'DA AKP-CHP KOALİSYONU İSTER. ÇÜNKÜ:

AKP, tek başına iktidar olsa bile Anayasa değişikliği mümkün değildir.Halk, Anayasanın niçin değiştirilmek istendiğini gayet iyi bilmektedir. Başkanlık Sistemi, Açılım Süreci, Pkk'ya daha çok taviz halk tarafından hiç de hoş karşılanmaz. ABD de bunu gayet iyi bilir.

Anayasa değişmediği, başkanlık sistemine geçilmediği, Pkk'ya daha çok taviz verilemediği müddetçe ABD rahat olmaz. Tek başına AKP iktidarı da bunu yapamayacağına göre, ABD artık tek başına AKP iktidarı da istemez. Onun yerine tek başına AKP iktidarından daha güçlü bir koalisyon hükumeti ister.

Bize göre ABD'nin 7 Haziran için görmek istediği iktidar AKP-CHP koalisyon hükumetidir. Bu nedenle bazıları daha şimdiden AKP-CHP Koalisyonunu "Büyük Koalisyon,Müthiş Koalisyon,Milli Koalisyon" gibi övgülü sözlerle reklam ediyorlar.(Ümit Zileli bu konuyu yazmıştı)





İkisi de Anayasayı değiştirmek istiyor.İkisi de Açılım  Sürecinin devamından yana.İkisi de Pkk ile görüşmelerden rahatsız değil.İkisi de Pkk'yı Kürt halkının temsilcisi olarak görüyor. İkisi de Türkçe tek dildir ilkesinden taviz veriyor ve iki dil de olabilir diyor.İkisi de fiili olarak özerklik anlamına gelecek kavramları kullanıyor. Fark nerede? Bu politikada en ufak bir fark yok.Tıpa tıp aynı.

Bu manada CHP de Atatürk'ün CHP'si olmaktan çıkmış durumda.Baykal ile birlikte Atatürk'ün CHP'si de bitti.İşte Baykal'ın gidiş nedeni de aslında kaset falan değil Kılıçdaroğlu'nun bu duruşuydu. 

Yani Tunceli'ye "Dersim", Dersim ayaklanmasının Atatürk tarafından bastırılmasına da "Katliam" demesiydi.Baykal'ı götüren de Kılıçdaroğlu'nu getiren de ABD'dan başkası değildi.Şimdi de görev zamanı.


HDP barajı geçerse mecliste muhalefet olarak yerini alacak ve AKP-CHP Koalisyonuna Anayasa değişikliği konusunda dışarıdan destek verecek.367 sorunu aşılacak ve halka ve referanduma gitmeden bir oldu bitti ile milletin tasvip etmediği anayasa değişikliği yapılmış olacak.

Böyle bir durumda medya da ulufe  karşılığı üzerine düşeni yapacak ve "yeni anayasa meclisten kahır çoğunlukta geçti" diyerek reklamlara devam edilecek.Muhalif vekillerin sayısı hiç önemsenmeyecek. Tabi onlar da MHP milletvekilleri olacak.Hesap budur. İnşallah gerçekleşmez.


Evet ABD, cennet Türkiyemiz üzerinde çok aşağılık oyunlar oynuyor ama her zaman başarılı olduğu da söylenemez. Ya Milli Güçler ya da Millet bozuveriyor. Bakalım 7 Haziran'da neler olacak?

Oyunu bozmanın tek yolu var o da MHP'yi tek başına iktidar yapmak. Olabilir mi? Orasını bilemeyiz ama Hz.Ali RA Efendimizin bir ifşaatı var."Türkler cuş ettiğinde Mehdiyi muntazıra hazır olun" buyurmuş. 

Eğer bu cuş sandıkta olacaksa MHP ile olacak Allahu alem. Sandıkta olmayacaksa yine sorun yok.Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendisini koruyacak güce sahiptir İnşallah.

KISA HABERLER

ES SELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAH





İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle bir müddet sitemizle ilgilenemedik. Takipçilerimizden özür dileriz.

Değerli dostlar, bu yazımızda kısaca bazı haberleri geçip, arka planlarını da açıklayalım istedik.

Antalya'da NATO Dış İşleri Bakanları toplantısı yapıldı. NATO Dış İşleri Bakanlarına ilaveten NATO'ya yakın bazı ülke temsilcileri de katıldı. Afganistan, Ortadoğu, IŞİD, Suriye ve Türkiye'deki Suriyeliler gibi konularda görüşmeler oldu.

Afganistan'daki NATO varlığı devam edecek.Türkiye, Suriye'lilere 6.5 milyar dolar harcamış. Rusya'nın doğu Ukrayna'dan çekilmesi istendi. 

Önceden planlanmış bu toplantının gerçek amacı Türkiye çevresinde oluşan ve Rusya'nın da tarafı olduğu gelişmelere karşı Rusya ve İran'a göz dağı vermekti. Onların da umurundaydı!

Mısır'da Sisi, Mursi ile Kardavi'nin idam edilmesi için mahkemeden karar çıkarttı. 

Mursi'nin idam kararı, Mısır'daki Müslüman Kardeşlerin yani İhvan'ın silahlanarak iç savaş çıkarması ve mağdur rolünden çıkarılıp yasal olarak katledilmeleri için yapıldı. 

Yani bir türlü silahlanıp masum rolünden çıkmayan İhvan, terörist yapılıp yok edilmek isteniyor.Geri zekalı Sisi'nin hesabı budur ama ona bu kararı aldıranların esas amaçları Mısır'ı Suriye'den beter yapmaktır.Sonunda Sisi de ölecek ama Batının umurunda mı?

Kardavi için alınan idam kararı ise tam manasıyla bir fitneden ibarettir. Kardavi için algı operasyonu yapılıyor.

Yani Kardavi'ye imaj ve prestij kazandırma operasyonudur. Hem Sisi hem de Kardavi İsrail uşağı olacak ama İsrail uşağı Sisi, İsrail uşağı Kardavi'yi asacak.Bu olacak şey değildir. 

Kardavi hakkındaki bu karar, onun beklenen aşağılık Süfyan olabileceği öngörümüzü kuvvetlendirmektedir.En doğrusunu Allah CC bilir.

Türkiye, Suriye'ye ait bir insansız hava aracını (İHA) düşürdü.Dış İşleri "sınır ihlali" dedi.Suriye reddetti. AKP bunu NATO toplantısının olduğu sıralarda NATO'nun Türkiye'ye olan ilgisini çekmek, daha da önemsenmek, hatta Suriye'ye karşı daha agresif bir duruş istemek için yapmış olabilir. Tabi sınır ihlali yoksa. Sınır ihlali varsa doğrudur ve düşürülmelidir. 

Necdet Özel Paşa'nın izne ayrılmasından sonra Suriye'ye operasyon olabilir diye düşünenler yanılmaktadır.Aynı durum Necip Torumtay Paşa tarafından da Özal'a karşı yaşanmıştı.

Ama Kahraman Ordu Irak'a girme oyununa gelmemişti. Şimdi yine girmeyecek ve doğrusunu yapacak İnşallah. 

Kanıtı Irak olayıdır.O zaman Irak'a girseydik ne olacaktı? Irak'ın kuzeyinde Barzani'yi Saddam'a karşı koruyacaktık ve savaş bitince de tıpkı Kore'den döndüğümüz gibi geri dönecektik. Kore'de kazancımız oldu mu? 

ABD, Işid ve El Kaide gibi taşeronlarla deviremediği Esad'ı şimdi Türkiye ve Suud ittifakı ile devirmek istiyor. 

Suud buna çok istekliydi ama Husiler Suudun güneydeki iki kentine füze ve roket yağdırınca Suud, Yemen operasyonlarını durdurdu.

Önce Husiler insani yardım için ateşkes istedi, BM ve tüm taraflar reddetti.Husiler istedi ya, o yüzden. 

Husiler de Suudun güney kentlerine saldırıp iki kenti talan edince bu kez Suud, BM aracılığı ile ateşkes istedi ve hemen kabul ediliverdi. 

İşte bu yüzen Suud, Türkiye ile birlikte Suriye operasyonuna çok istekli olmasına rağmen kendinden korkmaya başladı. 

Ayrıca Türkiye'nin Suriye operasyonu da sadece AKP' ye entegre olmadığından Suud tamamen ABD'ye döndü ve ne diyeceğine bakıyor.

Suud'un Suriye için yapacağı tek şey dolarlarını basmaktır. Teröristlere maaş dağıtmaktan başka da bir şey yapamaz.

Türkiye ise taşeron bir devlet değildir ve sadece kendi istediği zaman, kendi istediğine gerekli dersi verir Allah'ın izniyle.ABD istiyor diye değil.

"ABD'nin 7 Haziran Akıl Oyunları" birazdan gelecek.



  NOT: Gaybi Haberler Sitesi editörü Mustafa kardeşe geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ancak bilgisi oldu mu öğrenemedik.O nedenle buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.Bu dehşet arefelerinde sadece bir kaç site bu konuları işliyoruz.O nedenle Güzeller güzeli Rabbimiz kardeş site editörü Mustafa Bey'e acil şifalar versin İnşallah.