3 Mayıs 2014 Cumartesi

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK (4.BÖLÜM)

3.DÜNYA SAVAŞI NASIL BAŞLAYACAK, NASIL GELİŞECEK (4.BÖLÜM)

VE SAVAŞ BAŞLIYOR  (ALLAHU ALEM)



3.Dünya Savaşı ABD ile Rusya arasında olacak. ÇİN bu savaşa girmeyecek.

ÇİN’in 3.Dünya Savaşı Politikası:

ABD ve Rusya savaşır ve her ikisi de yıkılırsa ne olur? ÇİN dünyanın yeni TEK KUTUPLU SÜPER GÜCÜ OLUR. İşte bu nedenle Çin bu savaşa girmeyecek ama savaşın çıkması için Rusya’yı gizliden tahrik edecektir. 

“Biz yanınızdayız, bu ABD de fazla oluyor, biri buna haddini bildirmeli” diye Rusya’yı savaşı itecek olan ÇİN’dir.Yani Rusya ÇİN’in onayını almadan ABD ile savaşa ASLA GİRMEZ.

ABD’yi ise savaşa Siyonistler itecek. Bunu yazmıştık. Çünkü Siyonistler de tıpkı ÇİN gibi ABD ve Rusya’sız dünyanın süper gücünün İsrail olacağına inanıyorlar ve ÇİN ile aynı politikayı izleyecekler.

3.Dünya Savaşı öncesinde yaşanacak son iki Melhame Mısır  ve Suriye’nin işgalidir hadis yorumlarına göre.

MISIR NASIL İŞGAL EDİLİR?

İSRAİL Libya’daki Tekfircileri Mısır’a sokup cinayetler işletip, sınır güvenliğini tamamen yok edip Mısır’ın Libya’yı işgal etmesine neden olacak. 

Sonra da gizliden destek verdiği SİSİ’ ye ABD’yi düşman edip Mısır’ın kuzey doğusuna NATO gücü yerleştirecek.

Akabinde Suriye’nin işgali:

Türkiye, Suriye’den çıkıp adaya döndüğü anda Suriye güneyden gelen yedi bayraklıların işgaline uğrayacak. 

Muhtemelen Esad’ın elinde tahrip gücü yüksek füzeler olacak ki İsrail hiç risk almadan yedi bayraklıları kullanacak ve kendisi dışarıda duracak. (ABD ve Avrupa İsrail’in maşası olmuşken niçin eline ateş alsın ki?)

Tabi Suriye’nin işgali basit bir olay değil. Çünkü bugün Suriye’de teknik destek amacıyla bulunan Rus ajanlarına ilaveten Hizbullah askeri gücü ile bizzat İran Devrim Muhafızlarının seçme birlikleri bulunmaktadır. 

Hatta İran medyasında Suriye’de yaptıkları fedakarlıkların kendilerine verdiği sahiplenme ile Suriye’nin teröristlerden temizlendikten sonra İran’ın Suriye’de Esad’lı Esad’sız nasıl hakimiyetlerini devam ettireceklerine dair yazılar paylaşıyorlar. 

Yani “Suriye artık bizim” der gibi değerlendirmeler de var. Esad’ sız Suriye için Şii molla rejimi önerenler bile var. 

Bu şu demektir.

Yedi bayraklılar Suriye’ye müdahale ettikleri anda İran ile de savaşa girecekler. Ve bunu bildikleri için  belki de Suriye’nin işgal planı aynı anda Lübnan’ın işgalini ve dünyanın her yerinden İran’ın her yerinin füze yağmuruna tutulmasını da kapsıyor olabilir.  

Hadis yorumlarında geçen İran’ın Basra körfezine saldıracağı ifşaatı da burada gerçekleşebilir ve İran kendisine füze gelen Basra körfezindeki ABD donanmasına ve Suudi Arabistan ile Katar, Bahreyn, Kuveyt ve BAE ‘ne saldırabilir.

Hadis yorumlarına göre işgal öncesi Suriye’de iki taraf olacak.(Esad ve muhalifler) Yoğun füze saldırıları ile Suriye vurulacak. Hem Esad ordusu hem de muhalifler ayrım yapılmadan vurulacak. İran da vurulacağı için tüm Ortadoğu ateş çemberine dönüşecek.

Ve Irak’ın işgali planlandığından Suriye’ye kara harekatının çok kısa sürede yapılabilmesi için Suriye’deki tüm askeri hedefler çok ani ve çok yoğun füze saldırılarına maruz kalacak. Haresta bu hengamede batacak. Akabinde Ürdün’den kara harekatı başlayacak ve Suriye’ye girecekler.

Ürdün’den gelecek olan bu ordu Süfyani ordusu olup Suriye’yi işgal edince başına Süfyan’ı geçirecekler.

Yani Süfyan şahıstır süfyani de onun yedi bayraklı ordusu. Ürdünden çıkacak olan Süfyani bu ordudur ama Süfyan Ürdün doğumlu olmayabilir de. Süfyan Suriye’nin başına getirilecek olan şahıstır.

Daha sonra bu ordu Irak’ı işgal edecek. Kufe’ye kadar varacak.
Ve Kufe'de altmış bin kişiyi katledecek.Pek çok kişiyi hapsedecekler.

Ancak buradan İran'a gidemeyecekler çünkü İran'dan gelen Siyah Sancaklılar onları burada durduracaklar.

Bu esnada Hz.Mehdi AS da Mekke'de zuhur etmiş ve Mekke Emiri olmak için mücadele ediyor (Yani Vehhabi güçleri ile savaşıyor) olacak.

SÜFYAN VE ORDUSU (SÜFYANİ) NELER YAPACAK?

ALLAHU ALEM- ALLAHU ALEM- ALLAHU ALEM




DEVAM EDECEK