13 Aralık 2015 Pazar

RUSYA NÜKLEER SAVAŞA HAZIRLANIYOR

RUSYA NÜKLEER SAVAŞA HAZIRLANIRKEN İRAN DA SURİYE'DEN ÇEKİLİYOR.





KISACA YAZALIM:

RUSYA'NIN NÜKLEER SAVAŞA HAZIRLANDIĞI DOĞRU. 
ÇÜNKÜ RUSLAR UÇAK OLAYININ ARKASINDA DAHİ ABD VE NATO'YU GÖRÜYOR. 


İRAN'IN SURİYE'DEN ÇEKİLMESİNİN SEBEBİ NEDİR ONU DA İLK BİZ AÇIKLAYALIM İNŞALLAH.

ÇÜNKÜ İRAN Şİİ MOLLALAR TARAFINDAN YÖNETİLEN BİR DEVLETTİR.

VE Şİİ MOLLALAR DA SURİYE'NİN İŞGAL VAKTİNİN GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORLAR.

İRAN'IN SURİYE'DEN ÇEKİLMESİ TAKTİK GEREĞİDİR VE AĞIR KAYIP VERMEME VE ABD VE SÜFYAN'IN ORDUSUNU KUFE'DE KARŞILAMA HAZIRLIĞIDIR.

PKK'NIN YOL HARİTASI

PKK'YI KULLANARAK TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK İSTEYENLERİN YOL HARİTASIDIR. ACABA ŞİMDİ BU YOL HARİTASININ NERESİNDEYİZ?



İŞTE PKK'YI KULLANANLARIN YOL HARİTASI

A- PKK örgütünün kurulması ve güçlendirilmesi

B- Siyasallaştırılması

C- Kürt halkının PKK'lı yapılıp, silahlandırılıp devlete karşı topyekun bir silahlı ayaklanmaya teşvik edilmesi

D- Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin masaya oturtularak yapılacak bir uluslararası antlaşma ile bölünmesi



BU BAĞLAMDA YAPILANLAR VE YAPILACAKLAR

1- Asala lağvedilecek ve PKK'nın yönetim kadroları kurulacak. Çünkü Asala ancak münferit terör eylemleri yapabilir ama Türkiye'ye hiç bir zarar veremez. Halk desteği olmadan olmaz.

2- Asala yerine halk tabanında karşılık bulacak yeni bir örgüt kurmak lazım ve tabanını da Kürtler oluşturmalı. Eğer Kürtler PKK'lı yapılabilirse işte o zaman Türkiye zarar görebilir.Hatta bölünebilir.

3- PKK'yı güçlendirmek için köylerden başlanması, baskı kurulması, gençlerin kaçırılıp dağa çıkarılması,terörist yapılıp, öldürtülüp kin ve nefret uyarılması ve örgütün terörist sayısının bu şekilde artırılması.Paralel bir PKK devleti kurulması ve mümkün olan her yerde örgütlenilmesi.

4- Örgütün hem içeride hem de dışarıda yoğun propaganda ile tanıtılması ve Türkiye'nin düşmanlarından her türlü maddi ve manevi yardımların sağlanması.

5- PKK deşifre olur da Kürtler gereken desteği, gereken zamanda vermezse yani Kürtler "devlete karşı PKK bizi temsil edemez" der de itibar etmezse  o zaman devlet tarafından PKK'nın muhatap alınarak Kürtlerin devlet eliyle PKK'yı temsilci olarak kabul etmeye zorlanması.

6- Kürtlerin PKK'yı temsilci olarak görüp PKK'nın güdümüne girmeye başlamasıyla örgütün TBMM'de temsilinin sağlanması ve köylerdeki baskı ve tedhişin ilçelere yayılması. En son da illere.Ve bu tedhiş eylemlerinin de bu vekiller aracılığı ile hem teşvik edilmesi hem de korunak sağlanması. 

Bu altı maddeyi sayfalarca açmak ve uzatmak mümkün ama işin kısaca özeti bu.

ŞİMDİ NEREDEYİZ?

Köylerdeki PKK, ilçelerde kurtarılmış ilçeler ilan etmeye çalışıyor. HDP vekilleri halkı isyana teşvik ediyor, operasyon yapıldığında PKK'lıları korumak için derhal siper olmaya koşuyorlar.Müslüman Kürt halkı ilçelerden ayrılmak zorunda kalıyor. Nusaybin ve Cizre'de ayaklanma var imajı oluşturulmak isteniyor.Gerçekte oralarda uluslararası teröristlerle,ajanlarla, yardım ettikleri PKK'lılar var.İlçeler boşaltıldığında PKK'ya destek için tüm uluslararası teröristler ve ajanlar o ilçelere doluşmaya devam edecek. Esad'ın başına gelen buydu.

Ne HDP' li suç makinası vekillere ne de PKK'nın mali kaynaklarına ve eğer varsa devletteki kadrolarına yönelik her hangi bir operasyon yapılmış değil. Mücadele kahraman ordu ve kahraman polislerimiz tarafından cefakarca yürütülüyor. Sivil kanattan aynı başarı gelmiyor.
   

Bu karamsar gibi görünen tablodan sonra çok açık bir müjde verelim İnşallah.

Suya atılan kağıt mendil gibi gelenler de orada bulunanlar da telef olacak ve Türkiye'yi asla Suriye'ye çeviremeyecekler.İnşallah. Hadis yorumları bu şekildedir. Cizre, Nusaybin,Namı diğer Amed. Ne diyor hadis yorumları? Her birinde olaylar olacak ve kötüler telef olacak. Yüzbinler diyor hadis yorumları. Ve kahraman ordu da övülüyor ve zaferlerle müjdeleniyor İnşallah.

A,B ve C tamam ama D'ye gelince çok beklerler.Tabi Türkiye düşmanı siyonistler için söyledik. Müslüman Kürt halkı kahraman ordunun yanından ayrılmayacak.Tekrar yazalım. Onlar batı illerine göç edecekler. Er meydanında hainler, alçaklar ve karşılarında da Kahramanlar kalacak.

TÜRKİYE'DE HZ.MEHDİ AS İLE İLGİSİ OLAN KİŞİLER

HZ.MEHDİ AS İLE İLGİSİ VEYA İLİŞKİSİ OLAN KİŞİLERDEN TÜRKİYE'DE YAŞAMIŞ OLANLAR SUNULMUŞTUR. TABİ Kİ ALLAHU ALEM.





SIRALAMAYA DİKKAT EDİLMİŞTİR.

1- ŞEYH ŞERAFETTİN DAĞISTANİ HAZRETLERİ
2- ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
3- BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİ
4- FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİ


İLİŞKİLİ KURUMLAR

1- NAKŞİBENDİ TARİKATI (ŞEYH ŞERAFETTİN DAĞISTANİ HZ.)
2- MİLLİ DERİN DEVLET (GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA ÖNDERLİĞİNDE)
3- NUR CEMAATİ (BEDİÜZZAMAN HAZRETLERİ)
4- GÜLEN CEMAATİ (ALTIN NESİL)


BU KONUYU AÇIKLAMAK İÇİN BİN SAYFA YAZABİLİRİZ AMA AŞIRI MAHREMLERE DE GİRMEK ZORUNDA KALABİLİRİZ. O NEDENLE ŞİMDİLİK BU KADAR YETERLİDİR.

BU YAZIYI YAZMAMIZIN SEBEBİ İSE YUKARIDAKİ ŞAHIS VE KURUMLARIN HAK ETMEDİKLERİ İTHAMLARA KARŞI TAKİPÇİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMEKTİR.