30 Ağustos 2013 Cuma

SURİYE SAVAŞI NASIL BİTECEK?

                                            SURİYE SAVAŞI NASIL BİTECEK?




ABD, Suriye’ye vuracağım dedi.Vurmazsa karizma çizilecek. Ama şimdi karizmayı çizdirmeden bu işi nasıl atlatırım düşüncesinde.

Yani ABD operasyondan vazgeçti ama onurlu bir vazgeçme peşinde. Peki neden vazgeçti? Çünkü İran İsrail’i vurmakla tehdit etti. Üstelik “Suriye’ye vurursanız İsrail’i yok ederiz” dedi.YOK ETMEK kelimesi İran’ın İsrail’e nükleer  füze atacağı anlamına geliyor.ABD’den önce İsrail korktu ve ABD’yi operasyondan caydırma yollarına başladı.

Peki ne yapacaklar?

İki ihtimal var önce zayıf olan:

ABD,İngiltere ve Fransa’yı ikna edebilirse Suriye ve İran’a,hatta Hizbullah nedeniyle Lübnan’a eş zamanlı saldırı düşünecektir.Ama bu resmen Üçüncü Dünya Savaşı anlamına geleceğinden ve Rusya ile Çin’in tavrı bilinemeyeceğinden şimdilik askıdadır.Uzun bir planlama gerektireceğinden dolayı da en az bir yıl var demektir.

Gelelim ikinci ihtimale:

ABD ,karizmayı çizdirmeden ve İran’ın İsrail’e saldırmasına da sebep vermeden sadece Suriye’nin belli hedeflerine belki de göstermelik birkaç füze saldırısı düzenleyecektir. 


Saldırı sonrası Yahudilerin kontrolü altındaki küresel basın sanki çok büyük bir savaş kazanılmış,Esad devrilmemiş ama devrilmekten beter yapılmış gibi “ABD kimyasalın intikamını fena aldı” gibi beyanlar yayınlayacak ve ABD’nin karizmayı kurtarmaya çalışacaklardır.


ABD Dışişleri Bakanının açıklamalarından biz şahsen olayı böyle anladık.

Yani Esad gitmeyecek,rejimi dimdik ayakta kalacak,üstelik Suriye Ordusu ülke içindeki teröristlerle savaşına da devam edecektir.

Farkında mıyız bilmiyorum ama böyle bir durum Türkiye’yi çok fena vuracaktır. Zaten bu operasyona açıktan karşı olanlar halkımızın yarısını teşkil ediyor. Kalan yarısı da –AKP tabanı-açık etmiyorlar ama bu operasyona gizliden karşılar.

Saldırı başladığı anda AKP’nin oyları beş puan düşecektir. 


İnsanlar öldüğünde ve CNN’in zafer çığlıkları ile yayınlandığında beş puan daha düşecektir. 


Esad devrilmezse ki ABD devirmeyeceğini zaten açıkça beyan ettiğinden Esad dimdik ayakta kalacak. İşte o zaman AKP’nin oyları on puan birden düşecektir. 

Ve yine o Batı medyası “Suriye savaşının kazananları ABD ve Esad, kaybedeni de Erdoğan oldu” diyeceklerdir.

Bir de Suriye’nin Saddam gibi teslim olmayacağı, savaşacağı ve birkaç ABD askeri öldüreceği, bir gemi batıracağı hesaba katılırsa AKP’ nin oyları beş puan da bu yüzden düşecek demektir.

Şunu demek istiyoruz:

Suriye krizinden önce yüzde elli olan AKP’nin oyları bu operasyondan sonra -yılbaşına kadar-yüzde yirmi beşe düşecek ve Suriye AKP’yi resmen bitirecektir. Bunu anlatmaya çalışıyoruz bu yazılarımızla.

Belediye seçimlerine kadar CHP ve MHP büyükşehirlerde anlaşacak İstanbul’u Sarıgül, Ankara’yı da MHP alacaktır. 


Sandıklar açıldıktan sonrası ise kaostur. Geziciler erken genel seçim bahanesiyle kaos çıkaracaklar,PKK süre doldu,ümit yok diyecek,BDP Kürdistan talebinde bulunacak, seçim kararı alınsa bile seçime Milli Mutabakat Hükümeti ile gidilsin argümanına sarılıp devrim girişiminde bulunacaklardır.

Yani bu Suriye operasyonu ABD’nin AKP’yi sandığa gömme ve sandık sonrası kaos oyunu da olabilir.

Peki hadis yorumlarında Suriye’deki savaşın sonucu nasıl anlatılmış.

ABD ve yedi bayraklılar (Ürdün’deki koalisyon gücü) Suriye’yi işgal edecekler, Esad indirilecek, kaçacak ve yerine dehşetli Süfyan geçecek, Türkiye’ye saldıracak denilmiş.

Ama buraya dikkat! Bütün bunlar Mısır’ın işgalinden sonra olacak denilmiş hadis yorumlarına göre.

Yani Mısır işgal edilmeden Esad’ı deviremeyecekler. Önce Mısır sonra Suriye işgal edilecek.


Herhalde Mısır'ı Suriye'nin önüne geçirecek çok büyük,çok önemli ve çok acil bir olay olacak.Açıklaması bu olabilir.

Suriye’nin işgali birinci ihtimalde olduğu gibi gerçekleşecektir. Şu an ikinci ihtimal denenecek.

Peki AKP ne yapmalı?

(Hadis yorumlarına göre şimdi yapmayacak ama Mısır'ın işgalinden sonra yapacak)

Sadece iki şey yapacak ve hem kendisini hem de bu güzel vatanı kurtarabilecektir.


1-      Yerel seçimlerle aynı tarihte Genel seçimleri de yapacak düzenlemeyi hemen çıkarmalı,kaosu önlemeli

2-      “Suriye politikasında ABD’ye güvenmemeliydik, dost ve kardeş ülke Suriye’ye yanlış yaptık, halklarımızın kardeşliği adına Esad’dan ve O’nun şahsında tüm Suriyelilerden özür diliyoruz” diyerek İran’ın işbirliği tekliflerine olumlu cevap verilmeli.


İnanın bu öz eleştiri AKP’yi halkın gözünde zirveye taşır. Hatırlayınız Özal’ı. ANAP’ ın oyları bir puan düşerse hemen öz eleştiri yapar ve yerine iki puan koyardı. Halkımız hatadan döneni de çok seviyor.


Suriye'den özür dilemek! İran ile anlaşmak! ABD,Batı,Nato?

Bir İran'dan tırsanlar Şuurlu bir Türkiye'den kaçacak yer ararlar,emin olunuz.Her türlü sahtekarlığı bizi dostça! kandırarak yapıyorlar.


 AKP yöneticileri bu yazıyı okusalar “Hadi canım sen de, saçmalamış” diyecekler ama 2014’ün Haziranında keşke o adamın dediklerini yapsaydık diyecekler. Biz de buna inanıyoruz. Ve çok iddialıyız.

BAŞLIĞA BAKAR MISINIZ? BU BAŞLIK TIMETURK'UN BAŞLIĞI

BAŞLIĞA BAKAR MISINIZ?BU BAŞLIK TIMETURK'UN BAŞLIĞI 



Geziciler Esed'e destek için yürüdü 
BIRAKIN SURİYE'DEKİLER ÖLSÜN




ABD, SURİYE'YE VURUNCA 

SURİYE'LİLER ÖLMEYECEK Mİ?



EY NEVZAT ÇİÇEK!  


ALLAH CC 'DAN KORK!


SEN NASIL MÜSLÜMANSIN YA?

HALK MİNİBÜS PARASI BULAMAZKEN  BİR HAFTADA 
YEDİ ÜLKEYİ HANGİ PARAYLA DOLAŞTIĞINI BİR AÇIKLAYIVER..