2 Ağustos 2015 Pazar

YAZMIŞTIK,ÇIKIYOR.

CHP' NİN SİNSİ PLANI





CHP, HDP'NİN KAPATILMASINA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKTIĞINI AÇIKLADI.

YALAN. KAPATILMASINI ŞU AN EN ÇOK CHP İSTİYOR AMA AÇIKTAN ŞİDDETLE KARŞIYMIŞ GİBİ DAVRANIYOR.

Bunu daha önce yazmıştık. AKP ile MHP koalisyonu kurulur da HDP de kapatılırsa ilk seçimde CHP birinci parti olur demiştik. Şimdi daha da ileriye gidelim. Bu koalisyon kurulmasa bile HDP kapatılıp erken seçime gidilirse CHP sandıktan birinci çıkar.

ÇÜNKÜ...

HDP kapatıldığında HDP seçmeni,"HDP'yi kapatın,vekillerini ve yakaladığınız PKK'lıları asın, eline silah alan teröristlerin tamamını da öldürün" diyen MHP ye asla oy vermez. (İstemiyoruz da zaten.)

HDP bağımsız olarak seçime girmediği takdirde PKK'dan iyisi olmayan, ama HDP seçime girme kararı aldığında ve barajı geçip AKP'yi tek başına iktidardan ettiğinde çılgına dönüp, açılım sürecini bitiren ve HDP'yi cezalandırmak ve yeniden barajın dışına, hatta seçimin dışına itip HDP'ye giden AKP oylarını yeniden alıp, erken seçimde yeniden tek başına iktidar hesapları yapan AKP'ye ise HDP'ye oy veren seçmenlerin oy vermesi İMKANSIZDIR.

AKP, bir taraftan HDP'yi kapatıp diğer taraftan HDP seçmeninin oylarını almak için HDP tabanına şirin gözükecek politikalar üretemez. Yani baştan sona yanlış olan politikalarına devam edecek ve HDP seçmeni, CHP'ye oy verecektir.


İşte CHP, HDP'nin kapatılmasına şiddetle (!) bunun için karşı (!) çıkıyor. Yalandır bu. 

HDP'nin kapatılmasını AKP'den çok istiyor. HDP'yi AKP zaten kapatacak, CHP de tabanına şirin gözükerek oyları toplayacak.Bu bağlamda Karayalçın döneminde olduğu gibi PKK'lıları da kendi listelerinden aday yapmak isteyecektir.


Peki AKP buna karşı ne yapabilir?
Önce kapatmak için çırpındığı HDP'nin kapatılma aşamasında tekrar "U" dönüşü yapacak ve oylar CHP'ye gitmesin diye ya açılım sürecine dönmek isteyecek ya da HDP'nin kapatılması yargı sürecini seçim sonrasına veya seçimi yargı sürecinin önüne almaya çalışacaktır.

Demedi demeyin.

PEKİ MHP?

MHP,Arslan parçası...

Çok net: "Askere, polise vur emri verilmeli,teröristler öldürülmeli, yakalanan asılmalı".

Dün, bugün ve yarın hep aynı. Sapma var mı? Yok. 

Bunu kim görmeli? AKP ve CHP seçmeni görmelidir. İlk seçimde MHP birinci parti olmalı.

HDP'liler zaten biliyor ve "MHP'li bir bakanı düşünmek bile istemiyoruz" diye açıkça ilan ediyorlar. 

Müslüman Kürtler de şunu görmeli:

Kürt kanı üzerinden Büyük İsrail hesabı yapan Siyonistlere Müslüman Kürtlerin vereceği en anlamlı cevap MHP'ye oy vermektir vesselam. Diyarbakır'da seçimi MHP kazandığı gün Siyonistler şapa oturacaklardır.Bundan eminiz.