25 Eylül 2014 Perşembe

İRAN'IN ORTADOĞU'DAKİ BAŞARISININ SIRRI

İRAN'IN ORTADOĞU'DAKİ BAŞARISININ SIRRI



İran Ortadoğu'daki yükselişini hızla sürdürüyor. Lübnan,Suriye,Irak,Tacikistan derken Yemen'de de Husiler ile yönetimi ele geçirdi. ABD, Yemen'deki diplomatlarını çekiyor. Sırada Bahreyn var ve her an Bahreyn'de yönetim Şiilerin eline geçebilir.

İran Türkiye'nin yapamadığını yaptı,hatta elindekileri de kaptı. Peki İran bunu nasıl yapıyor?

İran bunu mezhepçiliği kullanarak değil anti emperyalist politikalar izleyerek başarıyor.

Mezhepçiliği kullansa çoğunluğu Sünni olan Suriye'de başarılı olamazdı. Anti emperyalist tutum takınarak ABD'ye karşı Esad'a destek verdi ve Esad da İran'a Suriye'de ne istedi ise teslim etti.

İran anti emperyalist politikalarında hep Hizbullah'dan yararlandı. Bakınız bugün Lübnan'da faaliyet gösteren Hizbullah, ABD ve İsrail'e karşı önce Suriye'de sonra Irak'da örgütlendi.

Yemen'deki Husi'ler aslında orada etkin bir sınıf değildi belki de Hizbullah orada da faaliyette. Ve Hizbullah'ın desteği ile Husiler güçlenmiş olabilir.

Hizbullah kendisini Lübnan'da, Suriye'de ve Irak'da açıkça ilan etti ama Yemen'de, Bahreyn'de ve Suudi Arabistan'da da gizlice örgütlendiği kanaatindeyiz.

Yemen İran'ın kontrolüne giriyor sırada Bahreyn var. Ama buraya dikkat!

Hizbullah Suudi Arabistan'da önümüzdeki hac yılında Mekke'de bir ayaklanma başlatırsa bu ayaklanma Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna sebep olacak bir gelişme olacaktır.

Çünkü biz bu ayaklanmayı tamamen ABD,İsrail ve Batı'nın kontrolünde bulunan El Kaide ve IŞİD gibi teröristlerden beklemiyoruz. Nedeni ise şudur:

ABD'nin IŞİD operasyonunun nedeni önce Esad'ı devirip sonra Irak'ı işgal etmek ve İran'a vurmaktır.Bu süreçte devlet vaadi ile Kürtleri de kullanacaklar ve helakine sebep olacaklar. Umurlarındaydi sanki. 

İspatı bu haritadır ve ABD 3.Dünya Savaşı pahasına bu haritaya müsaade etmeyecektir. İran'a vururken de Suudi Arabistan,BAE,Katar gibi körfez ülkelerini riske etmeyecek ve Mekke'deki ayaklanmaya karşı çıkacaktır. İşte o nedenle madem ki bu ayaklanma olacak, o zaman İran ve Hizbullah yapacak diyoruz. 

İşareti ise şudur: Irak Hizbullah'ı; rahatlıkla Suudi Arabistan'a sızabilecekleri hatta sızma yerine açıktan da savaşarak girebilecekleri konusunda açıklama yapmıştı. Yani niyetleri var.

Hz.Mehdi AS'ın Mekke'de zuhur edeceği günden hemen önce Mekke Vehhabi emiri Haşimi ailesinden (Hz.Peygamber SAS Efendimizin kabilesi) iki dini önderi (Ayaklanmanın sorumluları) öldürecek. Biz bu iki kişiden birinin Suud hapishanesinde bulunan Ayetullah Nemr olacağını tahmin ediyoruz. (Haşimi kökenli Şii alimi)





Suudlar ondan korkuyor ve hapiste tutuyorlar. İran ise serbest bırakılması için baskı yapıyor ve Suud içinden de tepkileri kontrollü bir şekilde artırıyor. Yani Mekke'deki ilk harekette çok korkan Suud yönetimi Ayetullah Neml'i sorumlu tutup şiddetle bastırmak manasında idam edebilir.Suud'un idam infazları ise Mekke'de kılıçla kesilerek gerçekleştiriliyor. 

Bu tahminler hadis yorumlarına uygun olacak şekilde çıkarılmaya çalışılmıştır.  

Özetle Siyonistlerin emir kulu ABD;İsrail'in güvenliği için Ortadoğu' ya müdahale edip rejimleri değiştirmeye, yöneticileri devirmeye, Müslümanlara zarar vermeye devam ettiği ve İran da buna karşı rejimleri korumaya, desteklemeye ve ABD'ye karşı çıkmaya devam ettiği müddetçe hep karlı çıkacak ve bu anti emperyalist politikaları mezhep farkı gözetmeksizin tüm Ortadoğu halklarının İran'ın etki alanına girmesine neden olacak. Ta ki ABD, İran'a vurana kadar.

Yalnız buradan "ABD'nin gizli amacının da zaten İran'ı güçlendirmek olduğu, aslında Sünni hakimiyetinden çekindiği" sonucu çıkmasın. Bu iddia yanlıştır çünkü öyle olsaydı ABD ve Batı sekiz yıl boyunca Saddam'ı İran ile savaştırmazlardı. O zaman İran zaten güçlü bir devlet olurdu.

ABD'nin amacı İran'ı güçlendirmek değil İsrail'i tehdit edebilecek, İsrail'den büyük hangi devlet varsa ki buna Türkiye de dahildir, küçültmeye çalışıyor. Suriye'de,Irak'da yapılan budur.

ABD'nin Ortadoğu'daki zulümlerinin İran'ı güçlendirmesi ABD'nin amacı değil bu zulümlere karşı İran'ın dik duruşunun bir sonucudur.

Sonunda da mutlaka ABD-İRAN SAVAŞI OLACAKTIR. Hadis yorumları da bu mahiyettedir. Rum'un Azatlısı ile Arap'ın Azatlısının yapacağı savaş bu savaştır.

NE ZAMAN OLABİLİR? ALLAHU ALEM 

Nisan 2015 de Suriye işgal edilirse (Ürdün'deki koalisyon gücü)
Temmuz 2015 de Süfyan Irak'a saldırabilir (Suriye'li muhalifler ve Barzani ile birlikte)
Ekim 2015 de Hz.Mehdi AS zuhur edebilir (Muharrem ayının 10. günü)
Şubat 2016 da ABD-İran Savaşı başlayabilir(Irak'daki Süfyan Ordusuna ilaveten Basra Deniz Savaşı)
Nisan 2016 Siyah Sancakların çekilmesi (Horasan'dan gelecek ordu)
Kasım veya Aralık 2016 ABD ve Süfyan Ordularının İran sınırında durdurulması
Ocak 2017 Süfyan'ın Ordusunun Medine' yi alıp Mekke'ye yönelmesi ve Beyda'da batması 
Şubat veya Mart 2017 de Ruslar Melhamei Kübra için inebilir
Ağustos veya Eylül 2017 Rus Ordusunun telefi (Nato yapacak)
Hz.Mehdi AS Kasım veya Aralık 2018' de Guta'ya gelebilir
Ağustos 2019 ABD Ordusunun telefi
Eylül 2019 Hz.Mehdi AS'ın İstanbul ziyareti
Ekim 2019 da İsrail'de Deccal çıkabilir (Şaşı Deccal)
Aralık 2019 Hz.Mehdi AS'ın yeniden Şam'a dönüşü
Aralık 2019 Hz.İsa AS'ın Ak minare'ye inişi
Ocak 2020 Hz.İsa AS, Hz.Mehdi AS - Deccal Savaşı
2022 kafir ordularının tamamının telefi ve İsrail'in sonu
2023 Altın Çağın başlangıcı
2073 Altın Çağın sonu ve Kuran-ı Kerim yapraklarının silinmesi
2073 Ye'cüc Mecüc'ün Dünyayı istila etmesi ( Mançur ve Moğol halkları bakınız ÇİN tarihi.MÖ.250)
50 yıldan çok sürecek bir dinsizlik dönemi ve güneşin batıdan doğması
Ve kafirlerin başına kopacak Kıyametin beklenmesi


Bunların hepsi bir tahmin. Biz hadis yorumlarından bu sonuçları çıkarıyoruz başkası daha başka sonuçlar çıkarabilir. En doğrusunu ALLAH CC BİLİR.

ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM ALLAHU ALEM