10 Aralık 2015 Perşembe

MUSUL HAREKATI

TÜRKİYE'NİN MUSUL POLİTİKASI NE OLMALI?




SOSYAL MEDYADA "TÜRKİYE MUSUL'A GİRMELİ Mİ" DİYE SORULUYOR.

GÖREVİMİZİ BURADAN YAPALIM İNŞALLAH.

GİRMEMELİ ÇÜNKÜ...

Hadis yorumlarına göre 3.Dünya Savaşının ilk bölgesel muharebeleri olan Karkısa Savaşı ile Suriye'nin işgali savaşları aynı anda başlayacak ve işte bu Musul operasyonları nedeniyle çıkacak.

Karkısa Savaşı'nın başlangıcı Musul operasyonudur. Musul'a operasyonu kim yaparsa yapsın savaş çıkacaktır.

Hadis yorumlarına göre Karkısa Savaşı Mervaniler ile Abbasoğulları arasında olacak. Mervaniler Barzani yönetimindeki Kürtlerdir. Abbasoğulları ise Irak Hükumetidir. Yani savaş Irak Ordusu ile Peşmerge arasında olacak. 

Tabi Irak Ordusuna İranlı subaylar komuta ederken Peşmergeye de ABD'li subaylar komuta edecek.

Eğer Türkiye Musul operasyonunun içinde yer alırsa tarafı Barzani ve ABD olacağı için Peşmergeye subaylarımızın komuta etmesi söz konusu olacak yani ABD bizden bunu isteyecektir.

Böyle bir oyuna asla gelmemeliyiz çünkü Karkısa Savaşını Rusya'nın desteklediği ve İranlı subayların komuta ettiği Irak Ordusu kazanacaktır. Rusya ve İran cephesinin 3.Dünya Savaşında kazanacakları belki de tek muharebe bu Karkısa Savaşıdır.Diğerlerini kaybedecekler.

STRATEJİK OLARAK İSE...

Mahir Kaynak Hocamız (Allah CC rahmet eylesin) yıllar önce BOP'u anlatırken ABD'de Ulus Devlet ile Küreselcilerin iki farklı BOP planı olduğunu açıklamıştı.

"Ulus Devletçi kanat, bölgedeki tüm Kürtlerin birleştirilerek Türkiye'ye bağlanmasını ve Rusya'nın bölgeye inme planlarına karşı güçlü bir Türkiye çıkarılmasını istiyor" demişti.

"Küreselci kanat ise Siyonistlerin büyük İsrail planlarını uyguluyor" diye açıklamıştı.

Ve vardığı nihai kanaat da Türkiye'nin ABD tarafından güçlendirileceği şeklinde olmuştu.

Görüldüğü gibi ABD'de iki kanat var.Biri tam manasıyla Türkiye dostu iken, öteki tam manasıyla Türkiye düşmanı.

ABD işte bu yüzden ikircikli bir tavır alıyor.Bir nalına bir mıhına.

ABD'nin bu ikircikli politikalarından etkilenen AKP de Ortadoğu politikalarında ülkeyi şimdiki hale işte bu yüzden getirdi.Yoksa AKP'nin dış politikaları ABD'den bağımsız değildi.

Türkiye'nin peşmergeyi eğitmek için Irak'da askeri birlik bulundurması kendi politikası değil ABD ile birlikte izlenen bir politikanın sonucudur. Ama bu iş Karkısa Savaşında Peşmergeye Kahraman Subaylarımızın komuta etmesine kadar gitmemelidir. ABD subayları gelsin, kendileri komuta etsinler peşmergeye.

Çünkü IŞİD bahanedir.

ABD'nin Yahudi kanadı Musul ve Kerkük'ü Işid'den alıp Barzani'ye verip sonunda da Barzaniyi İsrail'e bağlama amacındadırlar.

Diğer kanat ise Türkiye'ye bağlama arzusundadır ama orada ne Kerkük kalacak ne de Musul.

Musul'dan IŞİD çıkarıldığı anda Irak Ordusu Barzani'ye saldıracaktır.O kadar nettir bu olay çünkü bunu İran ve Rusya isteyecektir.

ABD, Türkiye ile Musul'a operasyon yapmak istiyor olabilir ama kim istemiyor ki? Herkes istiyor.

Irak, İran,Rusya istiyor.Onlar da Musul operasyonu yapmak istiyor.Hatta ABD'ye Türkiye çekilsin birlikte yapalım diyen bir batı dünyası var.Yani istemeyen yok. İlk yapana da herkes düşman olacak.

Önceki yazılarımızda yazmıştık.Türkiye; Suriye ve Irak'da ABD ile birlikte hareket etmeli ve kendi başına yani ABD'siz bir savaşa asla girmemelidir. Ama buraya dikkat! ABD ile birlikte hareket ederken de fazla ileri gitmemelidir.Yani ABD'nin kara ordusu olmamalıyız. Çünkü bu savaşlar dizisinde yok olacak olanlar hava orduları, deniz orduları değil kara ordularıdır. (Yani en çok can kaybı karada olur) En çok zararı onlar görecekler.Türkiye ABD'nin yanında askeri anlamda sembolik olarak, siyasi anlamda ise noksansız olarak yer almalıdır.

Bunun sebebi şudur: (Yani ABD'siz olmuyor mu diyenler olabilir)

ABD'siz olmaz çünkü; Rusya Türkiye'nin doğusunu işgal edecek. Ermenistan'da bulunan orduları Amik Ovasına kadar inecekler. Bu savaşta ABD ile birlikte olacağımız hadis yorumlarında yazmaktadır ve bizim için de hayati derece de önemlidir. Bu savaşı ABD ile birlikte kazanacağız.

ABD olmadan Rusya'yı yenemez miyiz? İnşallah yine yeneriz ama bedeli çok ama çok ağır olabilir. Naçizane görüşümüz yüz milyon Türk Şehid olabilir. O nedenle en az kayıpla zafere ulaşmak en doğru yoldur.

Bir varsayım:
Eğer 1918 yılında önderimiz Atatürk'ün emrinde eğitimli ve donanımlı yüz bin kişilik bir ordu olsaydı bırakınız Musul'u Kerkük'ü Mekke'yi Medine'yi bile işgalcilere bırakmazdı. Ama yoktu.Ordu hiç yoktu.Sivil halk ile Yunanı attı ve Fransız ve İngiliz'in gözünü korkutup anlaşma ile bu cennet vatanı kurabildi.Bazı Atatürk düşmanı körlerin göremediği acı gerçek budur.Bu devlet ordusuz kurulmuştur.

Devam...

Kurtlar vadisinin son bölümünde Polat Alemdar Yasin'e Siyah Sancak apoletlerinin takılmasını emretti. Yani bu güne kadar gizliden hareket eden Siyah Sancaklılar; Siyah Sancaklarıyla çıkacaklar. İnşallah.Ama nereden biliyor musunuz? Ta Afganistan'dan.İnşallah.

Çünkü madem ki bütün dünya IŞİD ile savaşmak için buraya geliyor, o halde karşılarında duracak en güçlü ordu da IŞİD'in yöntemleriyle savaşan yani GAYRİ NİZAMİ birliklerle oluşturulabilir.O da işte o Siyah Sancaklılardır. Gerçek Siyah Sancaklılar. IŞİD'den bin defa güçlü.İnşallah.


Devam...

Kıbrıs Rum Yönetimi adada bir Rus üssünün kurulması için Rusya'yı davet etti.Rusya da zaten aşırı istekliydi ve üs kurulacak. İşte bu üs ABD'deki ikircikliği bitirecek.Yani Siyonistler çenelerini kapatacaklar.Çünkü Kıbrıs'ın Rus'un eline geçmesine dünyada kimse razı olmaz. Avrupa ve ABD bu olaydan sonra topyekun NATO konseptinde Türkiye'nin yanında olacaklar. Ve işte bizim sembolik olarak değil aslen mücadele edeceğimiz savaş da o zaman çıkacak. Ve çıkmalı.Ve Yunanı silip Rus'u Avrupa'da püskürtmeliyiz. Müjdedir İnşallah.

Kıbrıs'da Rus uçakları uçmaya başladığında Kıbrıs'daki Rumlar da rahat durmayacaktır. Kıbrıs'daki birliklerimiz hazırlıklı olsunlar İnşallah. Ve dahi Kıbrıs'a ABD ile birlikte bir üs kurabiliriz. Bu üs için Geçitkale hazır bir üsdür. Hemen kurulmalı İnşallah.

Rusların Kıbrıs'da üs kurmak için ilk hareketleri Rum kesimine bir savaş gemisi göndermek olacaktır.Ya Akdeniz'dekilerden birini ya da boğazdan bir başkasını göndereceklerdir.Bu gemi giderse üs inşaatı başlıyor demektir. 

Ya da doğrudan Rus uçakları Rum kesimine inebilir. Havaalanı çok orada.
  
Üs konusuna Ulusalcılardan şiddetli itirazlar var.Bağımsızlık adına. 3.Dünya Savaşı öncesi bu yargı tamamen yanlış.

Çünkü işte Musul örneği...

Musul IŞİD'in işgali altında ve bu savaş sebebi.
Musul'u Barzani alırsa ne olacak? Bu da savaş sebebi.
Irak Ordusu alırsa bu da savaş sebebi.

Yani Musul operasyonunu kim yaparsa yapsın, Musul'u kim alırsa alsın bu savaş sebebidir.VE SAVAŞ ÇIKACAKTIR.  

"ABD VE RUSYA ANLAŞTI, HEDEFLERİ TÜRKİYE" DİYORLAR.

Bu doğru değil. Kaldı ki...
ABD ve Rusya anlaşsa bile Türkiye'yi bölseler ve Kürt Devleti kursalar bile Türkiye bölündüğü anda yine birbirleriyle savaşacaklardır. Rusya Akdeniz'den çıkmak istemeyecek ABD de Akdeniz'de olmasını asla istemeyecek ve savaşacaklardır. SAVAŞ KAÇINILMAZ.

VE ŞİMDİKİ DÜNYADA DA HİÇ KİMSE BÜTÜN DÜNYAYA TEK BAŞINA MEYDAN OKUYAMAZ. OLAY BU KADAR BASİTTİR.

Yazdıklarımız tamamen bize ait tahminlerden oluşmaktadır.Yanlışlarımızdan Allah'a sığınırız. Her şeyin en doğrusunu sadece ALLAH CC bilir.

KADİR MISIROĞLU KİMDİR


TÜRKİYE'DEKİ CEMAATLARIN VE TARİKATLARIN EKSERİYETİNİN 
ATATÜRK VE CUMHURİYET DÜŞMANLIĞI YAPARKEN REFERANS ALDIĞI, VE MÜRİDLERİNE KADİR MISIROĞLU'NUN KİTAPLARINI OKUMALARINI TELKİN ETTİĞİ 
KADİR MISIROĞLU KİMDİR: