20 Aralık 2014 Cumartesi

"FUAT AVNİ GÜLEN'DİR" DİYEN NE DEDİĞİNİN FARKINDA DEĞİL

"FUAT AVNİ FETHULLAH GÜLEN'DİR" DEMEK "GÜLEN EVLİYADIR" DEMEKTİR.



Daha önce de yazdık.Bize göre Fuat Avni'nin bir şahıs olma ihtimali yok. Devleti dinleyen bir grup olabilir mi? Bu ortamda o da mümkün değil. Olsa olsa CIA olabilir demiştik. Ve şu gerekçeye dayandırmıştık:


ABD, uydudan yerdeki sigara paketinin üzerindeki markayı bile okuyabiliyor. Bu daha önce yazıldı, çizildi. Bunu yapan görüntü almaktan daha kolay olan ses dinlemeyi de uydudan yapabilir demiştik.

Eski Cemaatçi Latif Erdoğan'dan başka yine eski Zaman yazarı Selim Çoraklı da Fuat Avni'nin Fethullah Gülen olabileceğini iddia etmiş. İkisi de Gülen düşmanı ama ne söylediklerini bilmiyorlar. Çünkü CIA'dan bile daha kuvvetli dinleme mekanizmasına sahip olmayan kişi Fuat Avni olamaz. Gülen'in Fuat Avni olması için EVLİYA olması lazım.

Manşete dönersek bu yazı Fuat Avni'nin son paylaşımı. "Beklenen yarınlar çok yakın" diyor.
Dedikleri de hep çıkıyor.

Bizim hadis yorumlarına göre yapmış olduğumuz analizlere de uygun bir açıklama olmuş.
Fuat Avni ne bekliyor orasını bilemeyiz ama bizim hadis yorumlarından çıkardığımız analizlere göre Türkiye asla bölünmeyecek. PKK helak olacak.

Bugün Hatip Dicle terörist başının yol haritasının Hükumet tarafından kabul edildiğini ima eden açıklamalar yaptı. Ama açıklanması için erken olduğunu,halkın buna henüz hazır olmadığını, ortam olgunlaştığında açıklanmasının uygun görüldüğünü ifade etti.Ve Hatip Dicle bunları müjde olarak duyurdu.Peki kime? Tabi ki Kürtçülere yani PKK'lılara.

Kandil'deki PKK'lılar yol haritasının gereğinin yapılmaması halinde (Neyse gereği?) içeriğini açıklamakla Hükumeti tehdit etmişlerdi.

PKK için müjde olan bizim için elbette değildir.

Peki halk neye hazır değil?

Paketten Özerkliğin çıkmasına mı?
Türk Asker ve Polislerinin Güneydoğu'dan çekilmesine mi?
Terörist başının serbest bırakılmasına mı?
Genel af ile tüm teröristlerin salınmasına mı?
PKK'nın sürece hakem olarak ABD'yi dahil etmesine mi?
Güneydoğunun bütün burçlarından Türk Bayrağının indirilip yerine PKK paçavrası asılmasına mı?
Silah bıraktık diye silahlarını gizleyip silah yerine ABD'yi ikame edip ABD'nin Kürt Devleti baskılarına mı?
PKK partilerinin batı illerindeki seçimlerden çekilmesine mi?
Güneydoğu illerinde yapılacak bağımsızlık referandumuna mı?
PKK'nın silah bırakması ile silah bırakmaması arasında sonuç itibarı ile hiç bir fark olmadığını anlamaya mı hazır değil?
Seyid Rıza ile Şeyh Said'in ikisinin birlikte Türk'e karşı yardım için Rus generalinin ayaklarını öptüğü, Ruslar savaştan çıkınca da Seyyid Rıza'nın Fransız,Şeyh Said'in İngiliz çizmesi yaladığını halk geç de olsa öğrenmeye mi hazır değil?
PKK bayrağı diye asılan paçavraların Barzani'ye ait olduğunu öğrenmeye mi hazır değil?

Ben bir vatanseverim.Türküm, Atatürk Milliyetçisiyim. Bu cennet vatanı canından çok seven biri olarak soruyorum ve cevapları da düşünülsün istiyorum.

Ve hadis yorumlarına göre de bir ifşaatta bulunuyorum, Fuat Avni'nin dedikleri çıkacak.
Bu cennet vatan bölünmeyecek ve bölmek isteyen ABD,İngiltere ve İsrail de gerekli cevabı alacaklardır. İnşallahu Allah Ekber ve Allahu Alem.