19 Şubat 2014 Çarşamba

BUNDAN BÜYÜK SKANDAL MI OLUR?





15 Şubat Abdullah Öcalan 'ın yakalanma yıldönümüydü. Ülkenin doğusundaki birçok ilde gösteriler düzenlendi. Ortalık savaş alanına döndü. Olayların perde arkası, Samanyolu Haber'in beğenilen tartışma progamı Derin Bakış'ta da tartışıldı.

Taş, sopa, molotoflar havada uçuştu, kepenkler kapandı ve ortalık adeta savaş alanına döndü. Çünkü Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümüydü. Terör örgütü PKK sempatizanları ve KCK iş başındaydı. Polisle çatıştılar, dükkanları hedef aldılar. Yine huzur bozdular.

Bütün bu olanlar Samanyolu Haber'in tartışma programı Derin Bakış'a da konu oldu. Eski savcı Gültekin Avcı çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcı, "KCK tüm il ve ilçelere yayıldı. Örgütsel sistematiğini kurdu. Egemenlik hakkı olarak vergi alıyor. Asker ve polis direndiğinde onları evinizin penceresinden şöyle vuracaksınız falan diye milis eğitimi yapıldı. Askere ve polise size ateş açılmadıkça karışmayacaksınız talimatı verildi. Ve halka ve milis güçlere 20 bin kalaşnikof dağıtıldı. Bunu devlet biliyor. Karışmadı ses çıkarmadı." diyerek, PKK'ya yapılan silah desteğinden bahsetti.

Doğu illerinde yapılan PKK ve KCK toplantılarında konuşulanlarsa çözüm sürecinde nerelere geldiğinin göstergesi olduğundan bahseden eski savcı, "Bu çözüm süreci dediğiniz her akşam her ilçede her ilde gerçekleşen KCK ve PKK toplantılarında artık şunları duyuyoruz: 'Artık 20 yıl savaşabilecek güce sahibiz. Başbakan demek Kürdistan demektir. Aman Başbakan'a zarar gelmesin.' " diye konuştu..

Avcı, son dönemde terör örgütü PKK'nın bölgede çok güçlendiğini, "Şehit cenazesi gelmiyor. Tabi şehit cenazesi gelmez. Çünkü PKK faaliyetleri tamamen bu şekilde serbest bırakılırsa elbette şehit cenazesi gelmez. Keşke şehit cenazesi gelmemesinin, şehitler için gözyaşı dökmememizin ki iyi bir şey bu ama bunun bedeli keşke Güney Doğu'yu PKK'ya terk etmek, PKK'nın faaliyetlerine terk etmek olmasaydı." ifadeleriyle anlattı.

Gültekin Avcı, PKK ve KCK toplantılarında yapılan planların amacının özerklik ve bölünme olduğunu şu sözlerle vurguladı:

"Birinci süreç: yerel seçim süreci özerkliği tamamlamamız lazım. Millet vekilleri seçimine kadar da Kürdistan'ı kurmamız lazım. Çünkü tüm silahlı yapıyı hazırlamışlar. Korucuların yüzde 85'ini yanlarına çekmişler. Neticede ne olacak biliyor musunuz? Suriye'deki PKK-PYD kantonları. Yerel seçimlerden sonra Türkiye'de ilan edilecek özerk şehirlerle birleştirilecek."


Eski Savcı Gültekin Avcı’nın bu açıklamaları ya doğruysa?

İşte bu, sözün bittiği yerdir ve bundan büyük skandal olamaz.

Sadece şunu söylüyoruz:

Bu bayrağı indirmeye, bu vatanı bölmeye, değil PKK, KCK , yerli ve yabancı destekçileri tüm dünya destek verse gücünüz yetmez. Canımız pahasına muvaffak olamayacaksınız. Siz Türk’ün ne olduğunu daha anlayamamışsınız. O silahları dağıtanı da dağıttıranı da, Türk askerine kullanacak olanı da kullandıracak olanı da öyle bir gömeriz ki tarih bile şaşar kalır.

Alimlerin hadis yorumudur:
Kerkük, Nusaybin ve Şırnak’a dikkat demişler. Detay vermiyoruz ama ABD mi kaldıracak, İsrail mi bir kaldırsınlar bakalım o kasnağı da görsünler kimin başına geçeceğini.

Türk Milleti İslam’ı temsil eder, dinsizliğin amansız düşmanıdır, kadınları, çocukları, yaşlıları savaşta bile korur, daima haksızlara karşı hak için savaşır, emperyalistler istediği için değil. İşte bu yüzden Cenab-ı Cülcelal Kuran-ı Keriminde Türk Milletini sevdiğini beyan etmiştir.

Ey emperyalistler!

Malazgirt’ de, Niğbolu’da, Kosova’da, Çaldıran’da, Mercidabık’ da, Düzalan’ da daha sayalım mı? Sayamadık Elhamdülillah.

Kısaca Çanakkale’de, Sakarya’da, Kıbrıs’ da o kasnak nasıl başınıza geçtiyse Allah’ın CC izin ve inayetiyle yine başınıza geçecektir İnşaallah-u Allah-u Ekber.
Efendim o saydığınız yerlerde Kürtler de vardı. Hadi ordan.. Selçuklu dağıldığında 70 tane beylik kuruldu Anadolu’da. Kaç tanesi Kürt’tü?

Gerçek şu ki Kürtler Türk’tür. Türk olmasalardı o beyliklerden birinin adı da Kürt Beyliği olurdu. Buna rağmen yine de Kürdü ayrı bir millet olarak görüp ayrılık isteyen de İsrail uşağıdır vesselam. Cezasını da Allah CC yardımıyla yine bu millet verecektir. Tarih tekerrürden ibarettir.

Kürt kardeşlerimiz şanlı Türk Milletinin asli unsuru iken İsrail uşağı olmasını isteyen satılmış PKK ve uzantılarına kanmasınlar Süfyan’a asker olmasınlar. ÖCALAN o süfyanın askeridir bunu da herkes bilsin.


Zira hadis yorumlarına göre; Hz.Mehdi AS’ın o Süfyanı İsrail- Suriye sınırında Golan Tepelerindeki büyük bir ağacın altında keseceği gün yaklaşmıştır. Allah’ın CC izin ve inayetiyle Türkiye on yıl sonra tüm dünyaya hakim olacak, herkes aklını başına alsın. O günleri görmeye çalışsın. 

İNTERNET YASASI DOĞRU MU?

İNTERNET YASASI DOĞRU MU?




ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, Viyana'dan telekonferans yoluyla düzenlediği brifingde konuyla ilgili sorular üzerine, Cumhurbaşkanı Gül'ün imzaladığı yasayla ilgili Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT)temsilcisi tarafından dile getirilen kaygıları daha önce de paylaştıklarını hatırlattı.

Harf, "Bu yasa, ciddi bir şekilde ifade özgürlüğünü, basın özgürlüğünü ve internet üzerinden bilgiye erişimi sınırlandırıcı potansiyele sahip. Bu yasanın aynı zamanda Türkiye'nin iş ve yatırım ortamına da olumsuz etkisi olabileceğine inanıyoruz. Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylanan yasanın, bu süreçte Parlamento'da veya yasanın uygulanmasında olsun bazı değişikliklere uğrayacağını anlıyoruz. Biz Türkiye'den, daha önce de birkaç kez belirttiğim gibi, temel ifade özgürlükleri ile özgür ve bağımsız medyayı savunmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Bu açıklama ne anlama geliyor?

1-    Eğer ABD bu yasadan memnun değilse ve yanlış diyorsa çıkarılan yasanın kesinlikle doğru olduğu anlamına geliyor. ABD ‘yanlış’ diyorsa ‘doğrudur’ vesselam.

2-    ABD’ nin yasaya karşı çıkması Türkiye’de de Arap Baharı-Gezi girişimlerine devam etmek istediği anlamına geliyor. Yani tehlike geçmiş değil.