8 Eylül 2015 Salı

PKK İLE ETKİN MÜCADELE İÇİN

PKK İLE ETKİLİ BİR MÜCADELE İÇİN ÖNCELİKLE HDP'Lİ BELEDİYELERDEN BAŞLANMALI



Resme dikkatli bakınız. Asfalt yeni dökülmüş.Asfaltı döken de bombayı koyan da belediye.14 Polisimiz şehit oldu.

Yollara devletin araçları ile çukur kazıp, bomba döşeyip, arkasından asfaltlayıp bombanın pimini PKK'ya teslim ediyorlar.PKK da hazır olduğu yani oraya pusu kurduğu zaman (yani istediği zaman) gelip orada bombayı patlatıyor ve canlarımız şehit oluyor.

Belki de bu bombaları bile devletin yani belediyenin parası ile yapıyorlar. O nedenle işe acilen bu belediyelerden başlanmalı. Nasıl başlanacağını yazmayalım.

Zaten işe başlandığında sonuçlar herkesi dehşete düşürecektir.Ve yargıdan kaçacak bir yerleri kalmayacaktır.

Iğdır bombasını belediyenin yerleştirdiği çok açıktır.Yol yeni asfaltlanmış ise bombayı koyan belediyedir.Bu kadar basit.

Bir başka husus bölgedeki aşiret ağaları ile PKK'ya karşı işbirliği yapılmasıdır. PKK zaten o militanları bölgedeki feodal yapıdan koparmaktadır. Madem bu feodal yapı PKK'ya avantaj sağlamıştır, şimdi de dejavantaja döndürülmelidir. 

Güneydoğu'da her türlü silah bulundurma, taşıma kesinlikle yasaklanmalı ve korucular haricinde kimseye izin verilmemelidir.Bulunan silahlar yada silahlılar da PKK olarak değerlendirilmeli ve vurulmalıdır.

Silah taşıyanın vurulacağı ilan edildiğinde zaten kalanlar da vurulabilir.Çünkü onlarda PKK'lıdır.

Bazı yerlerde PKK halk desteği almış ve halk arasında gizlenmektedir.Bu küçük yerleşim yerleri duyuru ile boşaltılmalı,halk boşaltmazsa sokağa çıkma yasağı konulmalı, kısmen boşaltılırsa da kısmen mücadele edilmeli ve tamamen boşaltıldığında ise didik didik aranmalıdır. Kriminal kurallara da dikkat edilmelidir. Mahalle temizlendikten sonra herkes evlerine döndürülmelidir.

PKK'nın elebaşıları mutlaka getirilmelidir.Yada operasyonla öldürülmelidir.
Ülke içindeki tüm PKK kampları yok edilmeli ve kandile de sembolik de olsa bir askeri birlik yerleştirilmelidir.Kandildeki Türk bayrağı PKK'ya yeni katılımları engelleyecektir.Buna kimse bir şey diyemez.Şu an tam zamanı.

Devlet, bildiği PKK'lıları KCK'lıları nerede olurlarsa olsunlar yakalamalıdır.
1 Kasıma kadar güneydoğuda hem seçim güvenliği hem de fikir özgürlüğü garanti altına alınmalıdır.

VE meclisteki PKK'lılara daha önce işledikleri suçlardan dolayı soruşturma açılmalı ve tutuklanmalıdırlar. Zaten hepsinin de işlediği suçlar vardır ve devlet de biliyordur. 

Ayrıca Yüksek Seçim Kuruluna vekil adaylarını veto etme yetkisi de verilmeliydi ama yasama şu an kapalı.Bir terörist grubun kurduğu bir partiden bir teröristin aday olmasına hukuk içinde engel olunabilmeli.

Şu an için PKK'yı bitirmek yeterlidir. İşe PKKlı belediyelerden başlanmalı.

ÇARK DÖNDÜ

ABD VE NATO TÜRKİYE'NİN PKK'YA KARŞI MÜCADELESİNE DESTEK VEREREK TERÖR EYLEMLERİNDEN DOLAYI PKK'YI ŞİDDETLE KINADILAR.






ABD VE NATO’DA ÜST ÜSTE AÇIKLAMALAR

Pentagon Sözcüsü Peter Cook, basın toplantısında bir soru üzerine, PKK saldırılarında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

"İki düzineden fazla Türk güvenlik güçleri mensubunun hayatlarını kaybetmesine neden olan PKK'nın hafta sonundaki iki terör saldırısını güçlü biçimde kınıyoruz" ifadesini kullanan Cook, Türkiye'nin, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarıyla ilgili olarak da kendisini savunma hakkı bulunduğuna dikkati çekti.

Cook, bir soru üzerine, Türkiye'nin kuzey Irak'taki operasyonları öncesinde kendilerini haberdar ettiğini kaydetti.

''ABD, TÜRKİYE'NİN YANINDA YER ALMAKTADIR''

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest de "ABD, açıkça müttefiki Türkiye'nin yanında durmaktadır. Türkiye'nin kendini savunma hakkı var" dedi.

"ABD olarak, Türkiye ile PKK'nın barışçıl bir çözüme ulaşmaya dönük sürece dönmesinin önemine işaret ettiklerini" belirten Earnest ayrıca, "Türkiye'nin DAEŞ'in gücünün azaltılması ve tamamen yok edilmesine yönelik koalisyona aktif katılımı ve desteğinden de memnuniyet duyuyoruz" ifadesini kullandı.

KİRBY: DUALARIMIZ TÜRK ASKERİ VE POLİSLERİYLE

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby de günlük basın brifinginde, PKK'nın saldırılarını kınadı.

"Türk güvenlik yetkililerine yönelik bu terör saldırılarını kınamayı sürdürüyoruz" diyen Kirby, dualarının saldırılarda hayatını kaybeden Türk askerleri ve polisleriyle olduğunu kaydetti. Kirby, "Türkiye'nin, her ülke gibi terör saldırılarına karşı kendini koruma hakkı olduğunu anlıyoruz ve onların bunu orantılı bir biçimde yapmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

VE NATO SÖZCÜSÜ

Stoltenberg, yaptığı açıklamada, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır'da düzenlenen terör saldırılarını şiddetle kınayarak Türk hükümetine ve hayatını kaybeden asker ve polislerin ailelerine içten başsağlığı diledi.

"Terörizmin hiçbir gerekçesi olamaz" ifadesini kullanan Stoltenberg, NATO'nun, müttefik Türkiye'nin hükümeti ve halkıyla dayanışma içinde olduğunu vurguladı.

YORUM:

PKK'nın İsrail'den, ABD ve Avrupa'dan destek ve cesaret aldığını hatta Kahraman Ordunun PKK'yı bitirmesine ABD ve Avrupa'nın bugüne kadar daima siyasiler aracılığı ile engel olduklarını ifade etmiştik.

Ve ABD ile Rusya arasındaki gerginliğin bu destekleri sona erdireceğini ve Türkiye'yi; değil adi bir terör örgütüne dünyada hiç bir devletin dostluğuna tercih etmeyeceklerini ve sonunda PKK'yı Kahraman Orduya teslim edeceklerini "Alın sizin olsun" diyeceklerini bu sitede defalarca yazmıştık.Ve Kürt halkmızı da uyarmış ve "PKK'dan uzak durunuz" demiştik.

İŞTE O GÜN BU GÜNDÜR.

ABD VE NATO  nasıl da destek veriyorlar Türkiye'ye? Evet destek veriyorlar.

Peki bu ne anlama geliyor?

Rusya'nın batıyı köşeye sıkıştırdığı anlamına geliyor. PKK'nın bundan sonra batıdan destek alamayacağı onun yerine Rusya'nın taşeronluğuna soyunacağı anlaşılıyor. Yani PKK bitecek.

Alın sizin olsun denilmişse artık Kahraman Ordunun önündeki engeller kalkmış demektir ve Kahraman Ordu PKK'yı yer bitirir. Yıl sonuna PKK biter, yöneticileri de Ermenistan'a kaçar.Tabi kaçabilirlerse...

Ey Kürt kardeşim seni uyarırken "Sakın PKK'ya katılmayın" derken sana düşmanlık mı etmişim yoksa en büyük iyiliği mi yapmışım? Haydi şimdi karar ver. Kürtler bizim canımız.Yahudi oyuncağı, Ermeni döllerine feda edecek değiliz. 

Şu andan itibaren PKK'da bulunan, sempati duyan kiminiz varsa Kahraman Orduya sığınsın.Yoksa ölecekler kardeşim.Biz görevimizi yaptık.

ŞU ANDA HAGOUTSTA CANLI YAYINDAYIZ

ŞU ANDA HAGOUTSTA CANLI YAYINDAYIZ

DOSTLAR ŞU ANDA BAŞBUĞUN ÇERİSİ RUMUZLU 

ARKADAŞIMIZIN HANGOUST HESABINDA (GOOGLE) 

SORULARI CANLI CEVAPLIYORUZ İNŞALLAH. 

LÜTFEN HERKES GELSİN.


SAFA ASYA

NOT: BUGÜN DÜN OLDU.

PROĞRAM BİTTİ İNŞALLAH YARARLI OLMUŞTUR.KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.